huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kar olayı sakar biraderler. werder bremen maçı öncesi "bugün kar yağsa gene kazanacağız" demişti mustafa denizli; o gün kar yağdı ve kaybettik ve o gün nisan'ın son haftasıydı. şiirsel bir anlatım katmaya çalıştım, bilmem oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 söylenmiş miydi büyük şehir çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ekşisozluk said: hakem, guiza'nin atamayacagini bildigi icin, bariz gol sansi karari vermemis olabilir Hakan Şükür bile kafa yapmaya başladı adamla. Yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 o değil de fb güizanın sözleşmesini 2 sene uzatmak istiyo diyo maraton :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 uzatsınlar bana uyar guizayı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Fistan said: uzatsınlar bana uyar guizayı seviyorum +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 uzatsinlar da, bi piskologa biseye gondersinler adami, hocaya ufletsinler, bisey yapsinlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Tenekeadam said: Haftaya antalya maçınca fener yarışa veda eder. necati nin sadece gs ye degil Fb ye de patlamasini diliyorum.. Mac nerde peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 istanbulda. fikstür avantajı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 guiza'ya yapılan ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ekşisozluk said: hakem, guiza'nin atamayacagini bildigi icin, bariz gol sansi karari vermemis olabilir abi şu çok iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 guiza futbola alt yapıdan başlasın , fb futbol okulundan.iyi sol bek olur üzülmezin yerine alırız bjk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Rikkie said: ekşisozluk said: hakem, guiza'nin atamayacagini bildigi icin, bariz gol sansi karari vermemis olabilir abi şu çok iyiymiş ya.aynı şeyi hakan şükür de söyledi trt de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bırakın feneri tüm türkiye futbolu kötü, resmen ülke profili çiziyoruz; çok potansiyel var ama ne tıkırtı var ne sıhırtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 fistan =))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 fotomac yardırmış hakem'e Haber Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hakem Fırat Aydınus'un kurbanı oldu! Kanarya'nın golünü iptal eden Aydınus, Alex'i at tı, Belediye'nin 'ofsayt kokan' golünü verdi ve Fenerbahçe'yi yaktı Sarı Kanarya, dün hakemler tarafından adeta yerle bir edildi. Hakem Fırat Aydınus, Fenerbahçe'nin Deniz Barış'la bulduğu golü 'ofsayt' gerekçesiyle iptal etti. 83'te benzer pozisyonda İstanbul Büyükşehir Belediye gol attı, Fırat Aydınus bunu geçerli saydı. Fırat Aydınus, 79'da Alex'e (birçok hakemimiz böyle bir pozisyon için sarı kart bile çıkarmıyor) direkt kırmızı kart gösterdi ve Fenerbahçe'nin sonunu hazırladı. http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2010/03/01/macin_sinemasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Radiance said: fotomac yardırmış hakem'e Haber Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hakem Fırat Aydınus'un kurbanı oldu! Kanarya'nın golünü iptal eden Aydınus, Alex'i at tı, Belediye'nin 'ofsayt kokan' golünü verdi ve Fenerbahçe'yi yaktı Sarı Kanarya, dün hakemler tarafından adeta yerle bir edildi. Hakem Fırat Aydınus, Fenerbahçe'nin Deniz Barış'la bulduğu golü 'ofsayt' gerekçesiyle iptal etti. 83'te benzer pozisyonda İstanbul Büyükşehir Belediye gol attı, Fırat Aydınus bunu geçerli saydı. Fırat Aydınus, 79'da Alex'e (birçok hakemimiz böyle bir pozisyon için sarı kart bile çıkarmıyor) direkt kırmızı kart gösterdi ve Fenerbahçe'nin sonunu hazırladı. http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2010/03/01/macin_sinemasi aziz elinden geleni yapmışta parası bitmiş herhalde ancak fotomaça yetiyor gücü. ahahah yazık ya yani o kadar acınası bir hale getiriyor ki şu haberler feneri. belediyeyi yenememelerinin tek sebebi hakem zaten hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ahahaha bu kadar futbol cahili bi gazete olur mu ya Alex'in pozisyonuna sarı kart bile verilmiyor muymuş, uhahahaha, ulan adamın ayağın "basmış" adam, vurmamış basmış. Dizden aşağıya denk gelse ayağı kırılır lan belki, yok mu hiç örneği, var yani. Öküz müsün kör müsün nesin davar gazete. edit: ayrıca fırat aydınus çogzel bi hakem bence, hiç bok atmasınlar abicim ikinci edit: guiza'nın pozisyonu çok geride diye öyle bi karar almış olabilir mi acep onu düşündüm şimdi, kaleciye hamle zamanı bırakacak mesafede çünkü, ama bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yine mi atamadın abandın sadece gözündeki yaşlar çiğ gibi yağar yedek kulübesinde güiza golleri gibiyim hiç santra yaşamadım ya vurmayı bilmedim ceza alanında ya ofsayta takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yukarıdaki kurallardan alıntıdır, dikkatinize hepinizin kuralları baştan bir daha okumasını tavsşye ediyorum fizban said: - birbirinizi tahrik etmeyin. uyarı alırsınız, sonra da uçarsınız. bu tahrikler arasına herşeyin girebileceği gibi, fatih terime fatoş, aziz yıldırım a azize gibi isimler takmak da tahrik kapsamına girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 daum ağlamış mı maçtan sonra, öyle bişeyler duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 İBB : Alexi oynatmadık kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Radiance said: fotomac yardırmış hakem'e Haber Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hakem Fırat Aydınus'un kurbanı oldu! Kanarya'nın golünü iptal eden Aydınus, Alex'i at tı, Belediye'nin 'ofsayt kokan' golünü verdi ve Fenerbahçe'yi yaktı Sarı Kanarya, dün hakemler tarafından adeta yerle bir edildi. Hakem Fırat Aydınus, Fenerbahçe'nin Deniz Barış'la bulduğu golü 'ofsayt' gerekçesiyle iptal etti. 83'te benzer pozisyonda İstanbul Büyükşehir Belediye gol attı, Fırat Aydınus bunu geçerli saydı. Fırat Aydınus, 79'da Alex'e (birçok hakemimiz böyle bir pozisyon için sarı kart bile çıkarmıyor) direkt kırmızı kart gösterdi ve Fenerbahçe'nin sonunu hazırladı. http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2010/03/01/macin_sinemasi Bu kadar kalitesiz gazeteciliğe pes yahu. Hani habercilik, objektiflik falan... Tamam fenerli medya diye bi kavram var bu ülkede de... Açık açık adamlar saldırıya geçmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar