SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bu sefer güldürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ama düşündürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hindimisin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 haydi gecko haydi gecko haydiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 oha yine yoksay yapmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bence herkes eklesin bakalim napicak kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ne abazanmısın arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 gecko bu kadar inat nedir abi kızı çok merak ettim herhalde adriana lima'ya falan benziyor kız eklesinde millete hava yapayım modundasın sanki :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 gecko said: koymam altına i loled yazarsınız söz yazmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yok kızın güzelliğinde değilim arkadaş listesini arttırmada da şimdi bu kız benle star wars falan konuşuyor başka şeylerde muhabbet açılıyor gel gelelim face e eklemiyor manyakmısın lan sen derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Killer said: gecko said: koymam altına i loled yazarsınız söz yazmayız yemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 abi kız senle star wars konusuyor ama arada da star trek diyip işin mokunuda çıkarıyor açıkcası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 gecko said: yok kızın güzelliğinde değilim arkadaş listesini arttırmada da şimdi bu kız benle star wars falan konuşuyor başka şeylerde muhabbet açılıyor gel gelelim face e eklemiyor manyakmısın lan sen derler adama sen çok yanlış anlamışsın durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kadın dayanışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bella said: gecko said: yok kızın güzelliğinde değilim arkadaş listesini arttırmada da şimdi bu kız benle star wars falan konuşuyor başka şeylerde muhabbet açılıyor gel gelelim face e eklemiyor manyakmısın lan sen derler adama sen çok yanlış anlamışsın durumu. kız trekker olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sanmıyorum, öyleyse "get a life" desin kabul ettirebilirse kendini sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 amsalak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 amsalak muhteşem bir sıfat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ve kullanan kendimden başka biri gördüm ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ambiti daha hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 pogodi said: ve kullanan kendimden başka biri gördüm ilk defa oha. baya kullanırım. hatta benden çıktı o laf. tabi tabi benden çıktı. bikere oturuyoduk dedim bu lafı. çok popüler oldu. sonra kahvede falan söylemeye başladılar. orjini benim. başkası yok kazanıyorum bunu galiba ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ben annemden duydum ilk. bbgden bi adama söylemişti. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Hepiniz banlanmak mı istiyorsunuz arkadaşım. Küfür yasak değil mi. Hayır Linux'ta scrollingimde problem var zaten, tekerlek sapıtıp duruyor. İkişer saat sürdü incecik gösterimden kaldır linkine tıklamam. Uğraştırmayın yahu Tam tıklayacam aşağı iniyor pıt pıt, yukarı çekiyorum kürsörü yükseliyor falan kaçtı resmen link haha. Bir daha birbirinize küfür öğretirken görürsem alayınızı banla(tı)rım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 resimlerine bakıp mastürbasyon yapacağını düşünmüş olabilir dicem de kızın profili public imiş. o zaman profilin o kadar apaçi olmalı ki kız kendi profilinde seninle arkdaş olduğunu millete göstermek istemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 o değil de yarın bigün ekleme talebini kabul ederse yüzüğü kapıp kapısına dayanmaya falan kalkma hemen. durumun kötü görünüyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar