adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abim elimde çok güzel parfümler var calvin klein burberry armani DKNY chanel gucci davidoff cerruti elimde bu parfümlerin her çeşidinden var tamamiyle orijinel ve allah sizi inandırsın sadece 44.99 lira orjinal olduğunu gözümle gördüm beyoğlundaki zenciler gibi oldu ama cidden orjinal kendime 2 tane davidoff aldım bile sevgiler fiyatı tekrarlıyorum SADECE 44.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 strawberrynet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gümrükten pasaport başına kac parfüm alabiliyoduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kacak kıbrıstan sokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 verdiğin site pahalıymış hacı sadece 44.99 diyorum her çeşit parfüm var diyorum daha ne diyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 doldurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yok doldurma değil cidden orjinal ülkeye kimin poposunda girdi bilemem ama hepsi orjinal vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ay vallahi benimkinde gelmedi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Model falan belirtmeden hepsini 45'e mi satıyorsun yani? Bazıları için ucuza gelebilir belki de geneli için pek öyle olmuyor, internette daha ucuza satan yerler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 benim belirlediğim bişi değil arkadaş rica etti yardım et diye bende yardımcı oluyorum artık nerden çaldılar ne yaptılar bilemiycem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Model yok, miktar yok, sadece marka olması çok garip. İşten anlamadıkları belli. Denk gelmiş bi yerden, satıyorlar da piyasayı bilmedikleri de belli. Çalmışlar mı, yağmalamışlar mı, bulmuşlar mı, kazanmışlar mı bilemicem ama böyle parfüm satılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 miktar 100 mllik hertürlü markanın her türlü modelide mevcut dendi bana hepsini tek tek yazmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 davidoff echo da mı 45kaat öyleyse ver bana direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 nina ricci varsa ben alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hem orijinal hem 50tl nası oluyor o? nerden bulmuş öğrensene. hem hepsinin orijinal olduğunu nerden biliyosun ki açıp baktın mı teker teker? edit:45miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 orjinal değilse geriye göndermem ama paramı geri alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 diesel ful for life var mı onun 100lüğü yok bi kerem 75lik varsa gönder hoşnudiye mh vural sk eldem apt no61/9 eskisehir özcan özcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 orjinal diyorum arkadaşım değilse burdayız işte duruyoruz kapı gibi alla alla ne bağ meraklısı milletiz biz böyle ayrıca davidoff ve nina ricciyi sordum var mı diye yarına söylerim @fistan tamam hacı olur ama verdiğin paranın yarısı zencilerin poposunu kurtarma vakfına gidiyo hayır işliyosun yani birazda yinede geri alırmısnı parayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 taam canın sagolsun adres o orjinal diyosan öyledir bundan gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 e herhalde sorucam 45tlye orijinal parfüm hem de tüm çeşitleri tuhaf geldi biraz. ki Nina ricci sorcaktım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 212 var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Fistan said: taam canın sagolsun adres o orjinal diyosan öyledir bundan gönder icerim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Avon satan karılar gibi olmuş asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 havaalaninda calisiyorum dis hatlarda benzinim bitti su orjinal parfumleri sana veriyim bana para ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Fistan said: bu var ya cok deli bir koku lacoste booster la CK escape birlesmis gibi geliyor bana.bu kokuyu begenmicek insan evladi yok bence topice gelirsek tasiş mali mi bu parfumler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar