Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olmayan psikologuma bunları anlatmak istiyorum

dunno

Öne çıkan mesajlar

şaka maka bende çok duygusuzum. Yani biri süpriz yapar hehe derim sahte gülüşümü de belli ediyorum. Duygularım tamamen benim elimde. Birini sevmeye başlıyorum bakıyorum olmayacak gibi, o bitiyor benim için. Hiç aklımda kalmıyor bile. Ama çok gururluyum, utanılacak hale düşersem kötü olurum, onurluyum da. İnsanlar için üzülemiyorum. Hayvanlara çok üzülürdüm çocukluğumda, o da kalmadı artık. Hayırlısı bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

Karasakal said:

Tıp fakültesine gelde gör neredeymiş milletin beyni.

tıpçılardaki seks kimsede yok. intörnü asistanı öğrencisi..

Aslında herkeste olan onlarda yok. Sınavlar dersler, hastane derken vakit kalmadığı için başka yerlere vuruyor, steroid fazlalığından saçlar dökülüyor:D
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Dasaanın arkadaşıyla dunnoyu birbirine yapalım?

Aslında dasaayla dunnoyu yapalım ya. Dasaa aklını karıştırır sürekli konuşarak, böylelikle dunnonun hayatı sorgulamaya vakti kalmaz.

di mi.. di mi..

hatta gerçek hayatta küçük harflerle konuşup subliminal mesajları beyninin içine, bilnç altına enjekte edip hipofiz bezini gondiklerim..

olmadı döve döve ikna ederim hayatın güzelliğine.

dayak cennetten çıkmadırdıydı..
Sosyal ağlarda paylaş

İlk mesajda yazılanlar için konuşuyorum, bence yaşadığın durum bir süreç gibi birşey olabilir. Hayatın gelecekle ilgili kaygısının, boşlukta hissetmenin had safhada olduğu zamanlarda benimde herşeyden soyutlanmış gibi hissettiğim oluyordu. Yakın arkadaşlarınla bu durumu paylaşman ve biraz moral destek alman faydalı olur derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...