Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 nefes alsın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towncrier Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Masquerade said: ya şunu koymayın masadan düşecek kuzenim yok kendimi yalnız hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 şaka maka bende çok duygusuzum. Yani biri süpriz yapar hehe derim sahte gülüşümü de belli ediyorum. Duygularım tamamen benim elimde. Birini sevmeye başlıyorum bakıyorum olmayacak gibi, o bitiyor benim için. Hiç aklımda kalmıyor bile. Ama çok gururluyum, utanılacak hale düşersem kötü olurum, onurluyum da. İnsanlar için üzülemiyorum. Hayvanlara çok üzülürdüm çocukluğumda, o da kalmadı artık. Hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bana da el atın, vurun. Atış serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 onursuz değilim ama bende böyleyim, ama yapmacık takılmıyorum hiç arkadaşlarım da der duygusuz herifin tekisin sen diye, zevk üzüntü diye bir şey yok benim de hayatımda, 2 sene öncesine kadar insanlarla konuşmuyordum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 dunno resim koy giderin var mı yok mu görelim yani öbür tarafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Saeros said: neyse ki beyni penisinde insanlar psikolog olmayı seçmiyor genelde, o yüzden bi tehlikesi olmazdı muhtemelen demek ki benden psikolog olsa çok tehlikeli olurdum. nasıl sığdırmış yaradan beynimi penisime bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Karasakal said: Tıp fakültesine gelde gör neredeymiş milletin beyni. tıpçılardaki seks kimsede yok. intörnü asistanı öğrencisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 @dunno sana bişey hissettirememişler bence. sorunu etrafında zibidiler de aramalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kasıp okuyayım dedim de çirkin olmak ne kadar zormuş lan bu hayatta neler yaşatıyo insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 dunno memleket nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Saeros said: neyse ki beyni penisinde insanlar psikolog olmayı seçmiyor genelde, o yüzden bi tehlikesi olmazdı muhtemelenowww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 adam dogru demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Buyse said: Karasakal said: Tıp fakültesine gelde gör neredeymiş milletin beyni. tıpçılardaki seks kimsede yok. intörnü asistanı öğrencisi.. Aslında herkeste olan onlarda yok. Sınavlar dersler, hastane derken vakit kalmadığı için başka yerlere vuruyor, steroid fazlalığından saçlar dökülüyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 axedice said: Dasaanın arkadaşıyla dunnoyu birbirine yapalım? Aslında dasaayla dunnoyu yapalım ya. Dasaa aklını karıştırır sürekli konuşarak, böylelikle dunnonun hayatı sorgulamaya vakti kalmaz. di mi.. di mi.. hatta gerçek hayatta küçük harflerle konuşup subliminal mesajları beyninin içine, bilnç altına enjekte edip hipofiz bezini gondiklerim.. olmadı döve döve ikna ederim hayatın güzelliğine. dayak cennetten çıkmadırdıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 döve döve !11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Yalaaaann söylüyorsuuuuun aluriel! ÇOTANAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Vingthor said: demek ki benden psikolog olsa çok tehlikeli olurdum. nasıl sığdırmış yaradan beynimi penisime bilmiyorum. Demek ki beynin çok küçükmüş LOLOLOLOLOL Ya da bi saniye bunun bi alternatifi var . . . /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 siz devam edin ben post kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hayat dunnoya güzelmiş gibi, o beceremiyor sadece dsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 dunno said: her seyim predending uzerine kurulu. predending ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 öyleymiş gibi davranma, pretending typodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 evet ben de onu söylemeye geldim pretend olacaktı sorunun cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 İlk mesajda yazılanlar için konuşuyorum, bence yaşadığın durum bir süreç gibi birşey olabilir. Hayatın gelecekle ilgili kaygısının, boşlukta hissetmenin had safhada olduğu zamanlarda benimde herşeyden soyutlanmış gibi hissettiğim oluyordu. Yakın arkadaşlarınla bu durumu paylaşman ve biraz moral destek alman faydalı olur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ayılmak için içtiğim kahvenin üstüne tekrar içen adamım ben, gel kapışalım dunno! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar