Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bildiğiniz ve memnun kaldığınız diyetisyenler

balon

Öne çıkan mesajlar

o elma diyeti lahana diyeti bayan işi şok zayıflama düğün öncesi , davet öncesi vs... erkeklerde kas oranı daha fazla ve daha önemli olduğu icin sen o şok zayıflama ile girersen işe çökertirsin bünyeyi sonra geri 2 parça sey yediğin sana yağ olarak döner daha beter olursun.. ve sırf diyetle zayıflayamassın biliorsundur, yukarıda dediğim olay gibi vücut yağdan önce kas yakar , sen o kasları yeniden oluşturman gerekir ki vücud yağları yakmaya başlasın, paso koşu vs vericeklrdir cok kiloluysan ama profesyonel bi diyetisyenden al kesinlikle öle x içtim zayıfladımlar pek akıllıca değil.
Sosyal ağlarda paylaş

20 kg verdim-2ay,kortizon yüzünden geri aldım
20 kg verdim-3ay,antidepresan yüzünden geri aldım
ve tekrar 15 kg verdim+kas-3ay,bu sefer geri almayayım diye biraz bodybuilding(kalbi büyütmeyecek ölçüde),ve koşuda yapıyorum düzenli,+pilates.

Tavsiyelerim şunlar;en etkili kilo verme şekli hiçbirşey yememek,ama bu hem kas yakıyor hemde metabolizma hızını düşürüyor,ilk 2 diette ben bunu denedim,20kgyi 2 ay civarında verdim;fakat son seferinde kas üzerine yoğunlaştım çünkü metabolizma hızım yerlerdeydi,bu yüzden günde 5-6 öğün yemek yedim;
sabah;40g müsli+süt
3saat sonra;2 yumurta,zeytinyağ gezdiriyorum üstüne+pul biber
peşine sakız:10 dakika kadar
3saat sonra;4 kuru kayısı+1 tatlı kaşığı keten tohumu
2saat sonra;elma
3saat sonra;bazen sadece salata bazen yanında 1-2 porsiyon beyaz et
peşine sakız:10 dakika kadar
1saat sonra;1 bardak çay
3saat sonra;elma
ve bunların yanında su.

Mide bir kastır,içerisine 2-3saatte bir yemek gönderirsen (su ile birlikte) hem o kas güçlenir hemde metabolizma hızın artar.4 kuru kayısıyı düzenli kullanma,bağırsağını çalıştırmakta faydalı ama birsüre sonra bağırsağın çalışmayı durdurur çünkü kayısı zaten yediğin yemeği dışarı çıkartıyor.

1 bardak çay,pul biber,ve yemekten sonra 10 dakika içinde yenilen sakız metabolizma hızını çok arttırıyor.
Spor yapmazsanda kilo verebilirsin ama az az gider,spor yaparsan hem daha hızlı verirsin hemde kas kitlen artar;vücudunda 5kg fazla kasın olursa günde 500kalori fazla yakar vücudun.Bence tempolu yürüyüşle başla,kondisyonun gelişince koşuya başla,koşudan 20 dakika önce L-Carnitine al,yağ yakıcı.Bir yandanda 5-7.5kg ile kol,göğüs çalış haftada 2 defa.

Son olarak,sporada kendini çok verme;7.5kg ile kas çalışmak dahi kalpte büyüme yapabiliyor,veya haftada 4 defa koşmakta yine kalpte sorunlar çıkartabiliyor,kasların ne kadar büyürse kalpte o kadar büyür/zorlanır,herşey dozunda güzel.

Tartı olarakta imkanın varsa-300ytl;
http://www.tarti.com/urunlerimiz/tanita-vucut-analizi/tanita-kisisel-vucut-analiz-kompozisyonu.html?start=5
bunu al,yoksa buna sahip biryerler bul,eczane vs.Vücuda gönderdiği elektriksel dalgalarla kas,yağ oranını doğru çıkartıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Konusu açılmışken yağ yakıcı blabla,elmakrom vs gibi şeylerden hangisi faydalı hangisi kalbini eline verir bil;
1-L-Carnitine gibi yağ yakıcılar gerçekten faydalı,ama bunları aldıktan 20 dakika sonra ağır tempolu spora başlaman lazım;
-kalbin hızlandığı+yağda yaktığın için;eğer koşu bandında 10 dakikada yorulan biriysen dahi 50 dakika rahat koşucaksın
-karbonhidrat yerine yağ yakımı sağlar
-vücudun en çok depo ettiği yağları(diette en son inen kısımlar,göbek gibi) ilk yakar

2-Xenical;xenical vücuttan yağ atma oranını arttırıyor,ama eğer bağırsak/mide ona dayanamazsa sen gün içinde,yada uyurkende altına yapabilirsin;dahada kötüsü birsüre sonra ameliyata ihtiyaç duyabilirsin.

3-Metabolizma hızlandırıcılar;bunların büyük çoğunluğu ortadan kaldırıldı çünkü kullananlarda ağır kalp/karaciğer sorunları yarattı,ve bunun nedenide yeni bulundu;Antidepresanlar beyindeki serotoninin bir kısmını hedef alıyor,bu ilaçlar diğer kısmını hedef alıyordu;ve bu diğer kısımdaki serotoninler cidden metabolizma hızıyla alakalıymış,fakat sen oraya ilaçla destek gönderdikçe kalp vs.aşırı çalışıyor ve düzelmeyecek sorunlar oluşturuyor.Yinede kararında kullanıcaksan phentermine önerebilirim ama az dozda.
Sosyal ağlarda paylaş

bu mantıkla doktora da hiç gitmeyin, sadece ameliyat gerekirse.

Sonuçta herkesin değişik özellikleri var, x minerali düşük olabilir, gizli şeker olur, ne biliyim 1001 türlü hastalık var. Öyle birkaç kilo için tamam da, ciddi kilo vercek biri diyetisyene başvurabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

patrickstar said:

Abi diyetisyene felan hiç gerek yok bence. ben internette buldğm bi diyetle yüzde 100 sonuç aldım ama biraz sıkmak gerekiyor. 6 gün boyunca sadece yeşil elma ve su 6 gün sonunda 5 ila 8 kilo arasnda veriyorsun ben 4 gün dayandım 4 kilo verdim.

tıhahhaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...