Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım kadrosu açıklandı

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

Halil'le Tekke aynı tip adamlar değil. Halil'i sağ kanatta forvet arkasında falan da oynatıyorsun, taktik değişikliklerine daha uyumlu adam, santrafor değil.

Yani hiçbir takım sahaya iki santraforla çıkmaz, semih + tekke yapamazdık, ama semih + halil oynar forvette mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklı olabilirsin ama ben genede Halil'in oynadığı maçlarda çok iyi performans verdiğine inanmıyorum ve Semih'in alternatifi olarak söylüyorum ayrıca Fatih Tekke'yi bence Halil ne kadar uyarsa uysun taktiksel değişikliğe çok üst düzey performans veren bir oyuncu değil hep vasat zaten öyle olsa Schalke'de tutunurdu.

Halil'in en iyi performans verdiği zaman E. Frankfurt'tan Schalke'ye transfer olduğu ve 17 gol attığı dönem,sonrası ise hep vasat bir oyuncu ama Fatih Tekke Halil'e göre daha kuvvetli oynadığı zamanda daha istikrarlı bi oyuncu bence performans anlamında her zaman 1 adım önde...
Sosyal ağlarda paylaş

santfor mevkinde şu an oynayabilecek formda olan tek adam var o da mevlüt. ilk tercihim semih olurdu fakat kendi klübünde forma şansı bulamıyor adam. fatih tekke nedir bu arada? türkiyeden beter rusya liginde bile tutunamamış bir adamın milli takımda işi nedir ?gökdeniz çağrılabilirdi ona lafım yok.

milli takım dediğin o anda ki formda oyunculardan oluşur.kritik pozisyonlardaki kemik 5-6 oyuncunun yanına formda olanları, ligde estirenleri koyarsın.aksi takdirde dünya kupası elemelerinde gördük sonucu fatih terimin kendi adamı diye ya sakatlıktan çıkmış formsuz, kendi klübünde forma şansı bulamayan oyuncular ile kurduğu takımın nasıl rezil olduğunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ntv sporda maç,defansın soluna hala adam bulamadık koskoca ulkede.Canerin defans yönü baya yetersiz,eğer canere kalırsa sol taraf kaymadan ayakta durabılen sag acık yol gecen hanına çevirir orayı.
Hamiti oynamamak baya etkilemiş,özgüveni azalmıs,topla adam eksıltip pas vermeyı dusunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bence emre gibi kavgacı/küfürbaz adamların milli takımda yeri yok. isterse c.ronaldo olsun. midem bulanıyor.

biraz öfkemi azaltarak söylersem.. bu takım yurt dışında bizi temsil edecekse rakip takıma tekme tokat dalma ihtimali olan yada abuk subuk hareketlerden kırmızı yiyip takımı yenilgiye sürükleyecek el bombalarının takımda yeri olmaması lazım.

newcastle da iken de aynıydı. türkiye de gereğini zaten yapamıyorlar ama başımıza çok iş açar böyle oyuncular.

hiddink zaten seçmez 90% bana sorarsanız.
Sosyal ağlarda paylaş

bir galatasaraylı olarak emre'ye olan kinimin dinmemesine rağmen gerçekleri gözardı etmemek gerekiyor:

emre türk ortasahalar arasında türkiyenin en çok ihtiyacı olan adamlardan biri; hızlı, oyunu iki yönüyle çok rahat oynayan, nokta paslar atabilen, sert (pozisyonu gereği bu çok önemli), topu kapabilen, kaptırmayan (en azından faul alan), iyi şut çekebilen çok ama çok yönlü bir futbolcu..

çünkü emre italyada pişmiş, ingiltere de yoğrulmuş bacakkıran familyasından bir adam.. biraz daha susmasını öğrense çok daha iyi olacak tabi ki.. ama emre olmasın vs demek zaten saçma guus hiddink riijkard gibi bir omurga kuracak ve bu omurga'nın orta sahasında %100 emre olacak.. öyle ya da böyle..
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

emre olsun kaptan olmasın

heralde bu en mantıklısı :D

ben bjkliyim gsliler gibi bir kinim yok, sanılmasın bu emre düşmanlığım o gs-fb transfer olayından.

sadece bu tarz öfke kontrolü iyi olmayan oyuncular acayip deli ediyor beni.. özellikle milli takımda böylelerini görmek..

ama adamın iyi bir kariyeri var.. ben göremesem de.. mutlaka iyi bir yönü vardır. zaten kırmızı kart yeme konusundaki söylediklerimi de geri çekiyorum çünkü adam avrupa kariyeri boyunca sanırım 2 kırmızı kart yemiş direk olarak(çooooooooook şaşırdım ve biraz da mars oldum :D) ki bu zaman dilimini göz önünde bulundurursak çok ta kötü değilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:

CthuLhu said:

emre olsun kaptan olmasın

heralde bu en mantıklısı :D

ben bjkliyim gsliler gibi bir kinim yok, sanılmasın bu emre düşmanlığım o gs-fb transfer olayından.

sadece bu tarz öfke kontrolü iyi olmayan oyuncular acayip deli ediyor beni.. özellikle milli takımda böylelerini görmek..

ama adamın iyi bir kariyeri var.. ben göremesem de.. mutlaka iyi bir yönü vardır. zaten kırmızı kart yeme konusundaki söylediklerimi de geri çekiyorum çünkü adam avrupa kariyeri boyunca sanırım 2 kırmızı kart yemiş direk olarak(çooooooooook şaşırdım ve biraz da mars oldum :D) ki bu zaman dilimini göz önünde bulundurursak çok ta kötü değilmiş.

Genelde sakat yatıyodu kart yicek vakti olmamıştır : )))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...