Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tarkan gözaltında

gecko

Öne çıkan mesajlar

Adam akıllı cevap verilecek yanı yok.
Bu topicte bu konuyla ilgili adam akıllı tek gördüğüm cevap Penth'den gelmiş, ona da şöyle katılmıyorum; insan kendine, vücuduna, beynine ve ruhuna ne kadar zarar verirse versin evet bu bizi ilgilendirmez fakat ruh sağlığı bozuk bu bireyler bir süre sonra topluma da zarar vermeye başlıyor.
Zaten akıl baliğ insan hiçbir sözden etkilenip yönlendirilemez, ben onu kastetmiyorum. Benim altını çizmek istediğim şey yetoları bu tip şeylere yönlendirecek saçma sapan yazıların yanlışlığı.
Sosyal ağlarda paylaş

Farkını anlamıyor olman belki de normal. Beyin hücrelerini onarılamaz hale getiriyor, yani öldürüyor.
Diğer yüksek ihtimalli oluşan etkileri; panik atak, şizofreni, manik depresyon vs.

Yukarıda yazılmış saçma sapan yönlendirmeleri okumadan en azından bunu da okuyun, bilginiz olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Toplum gönüllüsü olayı değil de, bu foruma 7 sene önce üye olmuş olmamdan kaynaklanan bir vicdani sorumluluk hissiyatından ötürü bu bilgilendirme.

16 yaşında gençler gelip saçma sapan yazılarınızdan etkilenip bu tip şeyleri denemeye kalkışmaz umarım.
Merak ettiğim de bu vicdani sorumluluğu alıp nasıl yazdığınızdır.

Diğer merak ettiğim insan türü ise arkadaşını sigaraya alıştırmaya çabalayanlar.
Onları da başka bir topicte ele almak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

boş işlerle uğraşıolar yine.sen 6 ay kas anca 5-10 gram bişi bul sonra da dağıtıcı damgası yapıştır üstüne üstlük diğerlerinin ismini açıklama. komik geldi. tarkanı dağıtıcı diye manşetlere taşıyacaklarına gitsinler asıl torbacıları halletsinler o zaman. hepsi de polislerle kanka kimse ayak çekmesin. zaten danışıklı dövüş olmasa yürümez bu işler
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero said:

Farkını anlamıyor olman belki de normal. Beyin hücrelerini onarılamaz hale getiriyor, yani öldürüyor.
Diğer yüksek ihtimalli oluşan etkileri; panik atak, şizofreni, manik depresyon vs.

Yukarıda yazılmış saçma sapan yönlendirmeleri okumadan en azından bunu da okuyun, bilginiz olsun.

otun böyle etkileri yok. panik ataktır şizofrenidir falan. kimyasal etkilerinden bahsediyosun ki oluşması seneler alan şeyler bunlar. onun dışında devlet kimsenin aklının vücudunun muhtarı değildir.

ya bide çıkıp onlar sonra topluma zarar veriyo amaaağ falan demeden önce topluma zarar veren birsürü kavramdan falan bahsedebiliriz. neyi engellemek için neyi nasıl kullandığına bağlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero said:

esrar yoktan psikolojik hastalık var etmez. eğer varsa kalıtsal bir yatkınlık, ortaya çıkarır, daha fazla görünür hale getirir.

saydığın hastalıklar kalıtsal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...