arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Yeni öğrendim süpermiş.kaynak[signature][hline]They had as king over them the angel of the Abyss, whose name in Hebrew is Abaddon.
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Eheh çok güzelmiş de, Starcraft'da Fallout Easter Egg olmuyor mu bu? :-)[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bu Starcraft'da Fallout Easter Egg'e benzio :P
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ehe aynı şeyi söylicektim şimdi ben de :p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 herkes hata yapabilir canım :) easter egg de güzelmiş ehe.. keşke o mağraya da girebilsek :)[signature][hline]iyi kötü çirkin
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben bunu geçen yıl interplay'in forumlarında görmüştüm, gerçekten güzel düşünülmüş bir şey :). Fallout 3'te de SC easter egg yaparlar şimdi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 arcane sana hiç yakıştıramadim .. yeni mi ogrendin ? :([signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ahah sahi ya, sc'yi en son yoğun oynadığım zamanlarda fo oynamamıştım henüz.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 azmo iki oyunu da oynamamışsın, ne diye gelip atlıyorsun madem.. :-p ha bu arada bu iki oyunu oynamadığın için hayatının baharı tatsız tutsuz geçmiş.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ohohoy SC ve FO oynamamış adam oyuncu sayılmazki.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben oynamıştım yeterince. Gerçekten oynamadıysan bunları büyük hata yapmışsın, hemen atlaman lazım sen hala forumda geyik yapıyorsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 azmo hiç şansın yok, bir lemmings manyağı olarak diyebilirim ki lemmings'in strateji oyunları üzerindeki etkisi sc'den daha fazladır getirdiği yenilikler olarak.. :) (artık puzzle sınıfına koyup öldürdüler lemmings'i ama ben civilization bile olmayan zamanda çıkmış bu oyunu strateji olarak görüyorum)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Azmo onu da oynadım hehe :D abi oynamamış olman türkiye ye gelene kadar gayet normal hak veriyorum ama sonrası.. hemen oynaman, telafi etmen lazım. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/469254-starcraftda-fallout-easter-egg/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft Starcraft'da Fallout Easter Egg × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 azmo iki oyunu da oynamamışsın, ne diye gelip atlıyorsun madem.. :-p ha bu arada bu iki oyunu oynamadığın için hayatının baharı tatsız tutsuz geçmiş.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ohohoy SC ve FO oynamamış adam oyuncu sayılmazki.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben oynamıştım yeterince. Gerçekten oynamadıysan bunları büyük hata yapmışsın, hemen atlaman lazım sen hala forumda geyik yapıyorsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 azmo hiç şansın yok, bir lemmings manyağı olarak diyebilirim ki lemmings'in strateji oyunları üzerindeki etkisi sc'den daha fazladır getirdiği yenilikler olarak.. :) (artık puzzle sınıfına koyup öldürdüler lemmings'i ama ben civilization bile olmayan zamanda çıkmış bu oyunu strateji olarak görüyorum)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Azmo onu da oynadım hehe :D abi oynamamış olman türkiye ye gelene kadar gayet normal hak veriyorum ama sonrası.. hemen oynaman, telafi etmen lazım. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/469254-starcraftda-fallout-easter-egg/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft Starcraft'da Fallout Easter Egg × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ohohoy SC ve FO oynamamış adam oyuncu sayılmazki.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben oynamıştım yeterince. Gerçekten oynamadıysan bunları büyük hata yapmışsın, hemen atlaman lazım sen hala forumda geyik yapıyorsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 azmo hiç şansın yok, bir lemmings manyağı olarak diyebilirim ki lemmings'in strateji oyunları üzerindeki etkisi sc'den daha fazladır getirdiği yenilikler olarak.. :) (artık puzzle sınıfına koyup öldürdüler lemmings'i ama ben civilization bile olmayan zamanda çıkmış bu oyunu strateji olarak görüyorum)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Azmo onu da oynadım hehe :D abi oynamamış olman türkiye ye gelene kadar gayet normal hak veriyorum ama sonrası.. hemen oynaman, telafi etmen lazım. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/469254-starcraftda-fallout-easter-egg/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft Starcraft'da Fallout Easter Egg × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Azmo onu da oynadım hehe :D abi oynamamış olman türkiye ye gelene kadar gayet normal hak veriyorum ama sonrası.. hemen oynaman, telafi etmen lazım.
Öne çıkan mesajlar