Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft'da Fallout Easter Egg

arcane

Öne çıkan mesajlar

Ben bunu geçen yıl interplay'in forumlarında görmüştüm, gerçekten güzel düşünülmüş bir şey :). Fallout 3'te de SC easter egg yaparlar şimdi.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

azmo iki oyunu da oynamamışsın, ne diye gelip atlıyorsun madem.. :-p

ha bu arada bu iki oyunu oynamadığın için hayatının baharı tatsız tutsuz geçmiş.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oynamıştım yeterince. Gerçekten oynamadıysan bunları büyük hata yapmışsın, hemen atlaman lazım sen hala forumda geyik yapıyorsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

azmo hiç şansın yok, bir lemmings manyağı olarak diyebilirim ki lemmings'in strateji oyunları üzerindeki etkisi sc'den daha fazladır getirdiği yenilikler olarak.. :) (artık puzzle sınıfına koyup öldürdüler lemmings'i ama ben civilization bile olmayan zamanda çıkmış bu oyunu strateji olarak görüyorum)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...