Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2009/11/crazy_heart_1.jpg konusu yok şaşırdım, Jeff Bridges ve Maggie Gyenhaal oynuyoe, gözden düşmüş bi country şarkıcısını oynuyor jeff bridges. wrestler tadında gerçekçi bi drama filmin teması bu aksam izlemeyi planlıyorum, izleyince daha cok yazarım http://www.imdb.com/title/tt1263670/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 deli yürek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 20 tane siteye baktım en az, altyazı bulamıyorum ve filmin konusmalarını anlaması bayagı zor öm plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 jeff bridges (tu) colin farrell (tu) maggie gylenhall (tu) çok güzel filmdi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 harika bir aktör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Film fena değildi de resmen Jeff show yapmış, en azından ben onun için izlemiştim. Ayrıca ost ler de baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 konusu çok bayık geliyo okuyunca izleyesim gelmiyor ama çok da merak ediyorum, izlemem için filmin bi iki iyi yönünü söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 müzikleri ve oyuncuları en büyük artısı filmin, country müzik seviyosan filmi izledikten sonra tüm şarkılar diline dolanıyo zaten, falling & flying diye dolaştım 2 gün bide tabiki oyuncular en büyük artısı filmin, jeff bridges vintage formda ;) colin farrell ve maggie gyllenhaal da tam oturmuş izle yani güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Oha bu film sadece bu kadar mı yorum almış :) Country sevmek bir kenara, sevmeyenler için bile bence çok güzel bir film. Soundtrackler harika. Eğer müzikle ilgileniyorsanız hele gitar çalıyorsanız hele birde country seviyosanız harika bir film. Sountrackler yukarda arkadaşın dediği gibi ağza dolanıyor. Müzikle ilgilenen hatta müzisyen olanlar için harika bir film. Rock Star'ı izlerken bir çok konuda alakası olamsada ayrattığı etki aynıdır. Hepsi bir yana country sevmesende müzikle aran yoksada Jeff Bridges'in harika oyunculuğu ve harika sesi filmi izlemeye yeterlidir. Başka bir başlıtka paylaştımda yeri burası; Jeff Bridges: The Weary Kind Ryan Bingham - The Weary Kind (Şarkının Yazarı) Sahibi daha güzel söylüyor tabi ama Jeff Bridges'inde hakkını vermek lazım :) Jeff Bridges ve Colin Farrell - Fallin' & Flyin' Jeff Bridges - Hold On You Jeff Bridges - I Don't Now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Lanet olsun müzikten neden bu kadar etkileniyorum ki :) Yılbaşında tek başıma içerken kalan alkolü açmaya başladım. Gitar sesi kadar güzel bir ses daha var mı ya. 1 yıl oldu elime almayalı bu filmi ilk izlediğimde de hatırlamıştım şimdi müzikleri tekrar dinleyince bir daha hatırladım iyi mi :) Imdb'den 7.4 almış. Ben 10 verirdim. Belki başkalarına bu tip filmler çok etkileyici gelmez ama beni derinden etkiliyorlar :) Neyse kadehim Jeff Bridges'in tatlı sesine kalksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: konusu çok bayık geliyo okuyunca izleyesim gelmiyor ama çok da merak ediyorum, izlemem için filmin bi iki iyi yönünü söyleyin Konu çok güzel, Jeff efsane oynamış soundtrackler 10 numara. Muzik'le country yada gitarla bir ilgin varsa oda izlemek için bir sebep. Oscar aldı lan boru mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sıyrılmış gözümden, bakalım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bu filmi izleyen herkes gitarist olmaya kalmış doğru mu _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 oh rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sen öyle mi yaptın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 eet çok gaza gelmiştim sonra söndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sönmeden birde Rock Star falan sürekli malzeme lazımış. Ama iyi ki sönmüş o şekilde kesin sönüyor bir yerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar