Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online: Samurai Empire

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

said:
Anason, 19 Temmuz 2004 15:17 tarihinde demiş ki:
heralde bu samuray hedesinden ibaret değildir.çünkü oyunu değiştiricek ve bizi şaşkın maymun yapıcak bi exp sözü vermişlerdi.umarım bi sürprizleri vardır

stratics'de developerlarla chat logları var, istersen bir bak.. işte 7th anniversary edition çıktı, onunla birlikte sürprizler varmış partiler falan filan.. onun dışında samurai'den başka bir exp yok, zaten o hala yapım aşamasında.. yeni evlermiş, tile'lar mış işte bir tek bunlar memnun ediyor adamı.. skillmiş ninjaymış değil :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
Sosyal ağlarda paylaş

bir süre önce bir mail gelmişti bana anket işte uo ya ne eklenmesini dilerdiniz ne olsun ne olmasın cinsinden doldurmuştum üşenmeyip
2 yeni ırk olsa ne olmasını isterdiniz dedi
bende Barbarian ile Samurai demiştim
millet ninjaya abanmış olsa gerek[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki:
Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum.
Yasasın Cin!
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç detaylı incelememiştim ama şu imkan güzel bence

"The Hai Riyo: A flying Dragon that’s extremely tough, but can be tamed and ridden"

Kaynakça:UO[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild
--------------------------------
Goktug Tetik - Star Wars Galaxies
Eclipse - Combat Medic/Carbineer
Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK
Sosyal ağlarda paylaş

anason, bahsettikleri şaşırtıcı şey bu expensiondan sonra gelecek. Zaten ssleri yayınladıklarına göre grafiksel bir değişiklik yok gibi gözüküyor.. Belki 3d cliente bir el atarlar.

Bu expensionda über saçma ve komik bir şey olmuş.. Herhalde daha farklı bir biçimde bağıra bağıra uzak doğulu oyunculara davet çıkarılamazdı. Houseing için yeni yerler açmakta aynı şekilde anlamsız. Benim için hayal kırıklığından öte birşey olamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

twilight abi daha önce de biryerlerde bu cümleyi sarfetmiştim: ortografik perspektif yapılı oyunlarda iyi hazırlanmış bir 2d grafiğin yerini hiç bir 3d grafik tutamaz. yani 3d client'taki spastikliği düzeltseler bile yine birçok oyuncu 2d grafikleri tercih edecektir.

bu samurai işi de pek komik kaçmış bence.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

Ossss

sufi çok haklısın bu konuda ama 3d saplantısı olan çok oyuncu var. Son zamanlardada vendor eşyalarının diziliş biçiminden 3dnin artık eskisine göre daha çok kullanıldığı ortada. Hiçbir zaman 20 dakikadan fazla oynayamadım 3d ama yinede bu yönde yapılacak yeni birşeylerede hayır demem doğrusu
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalama üzerine saçmalamaların sonuncusudur
kanımca çok gereksiz ve aptalca bişi ilk düşününce insana gaz gelio olsada uo nun son çırpınışlarında yapılacak en kötü şeylerden biriydi
bana kalsa uonun ilk olarak oyun havasının ve eski yhikayesinin flm içine sıçılmaması gerekir ama tabi ea nin bileceği iştir serverımı açarım ama oynamam ben...[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Sosyal ağlarda paylaş

yok daha devam edecek gibi gözüküyor. ultima X ekibi tamamen uoya kaydırıldı ve yeni yapacakları şeyleri mevcut uoya uyarlamaya çalıştıklarını falan söylediler. Tabi nekadarı olur,doğrudur bilemem ama önümüzdeki sene şaşırtıcı şeyler yapacak gibiler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...