Divin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 uo tarihinin gelmiş geçmiş en kalabalık kadrosuna sahip şu günlerde ve yoğun bir şekilde uğraşıyorlar.. Bence malas ve doom gibi burda da kilit noktalar olacak anason Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 lightsaberlar, jedi'lar falan eklenmediği icin şükredin diyecem de bakıyorum resimlere bakıyorum bu ne? second age'i özledim ben :([signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Anason, 19 Temmuz 2004 15:17 tarihinde demiş ki: heralde bu samuray hedesinden ibaret değildir.çünkü oyunu değiştiricek ve bizi şaşkın maymun yapıcak bi exp sözü vermişlerdi.umarım bi sürprizleri vardır stratics'de developerlarla chat logları var, istersen bir bak.. işte 7th anniversary edition çıktı, onunla birlikte sürprizler varmış partiler falan filan.. onun dışında samurai'den başka bir exp yok, zaten o hala yapım aşamasında.. yeni evlermiş, tile'lar mış işte bir tek bunlar memnun ediyor adamı.. skillmiş ninjaymış değil :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bir süre önce bir mail gelmişti bana anket işte uo ya ne eklenmesini dilerdiniz ne olsun ne olmasın cinsinden doldurmuştum üşenmeyip 2 yeni ırk olsa ne olmasını isterdiniz dedi bende Barbarian ile Samurai demiştim millet ninjaya abanmış olsa gerek[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yukarda biri demişti daha malas ta birsürü yer var.doru gerçekten yani arazi kıtlığı yüzünden geldiğini sanmıyorum bu exp in.sadece hadi değişiklik olsun exp yapalım helelöy de dediklerini sanmyorum bence hala bir sürprizleri var ve saklıyorlar,öyle ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Bu ne be LOOOOOL. Önce Uo'yu diablo yaptılar, şimdide ninja turtles geldi. Bakalım yarın ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yok foxx o kadar basit değil aslında, hehe daha komplike... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 lol ninja turtles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Hehe super olmus Ninja (Dırnnn araba calısır...) aklıma taxi filmi geldi :) ne alaka ama iste ole bide ottoman ları eklesinler bizim Türkiye pazarınada el atsınlar :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Hiç detaylı incelememiştim ama şu imkan güzel bence "The Hai Riyo: A flying Dragon that’s extremely tough, but can be tamed and ridden" Kaynakça:UO[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Arıkadaşlar bu oyun ayrı bir oyun neden uo ile karıştırıyorsunuz ne lord britishi ne malası ne britanniası bu ap ayrı bir şey saçmalamışsınız.[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ayrı oyun degıl expansıon bu yanı brıtısh olmasada malasta olucak brıtannıa da olucak ılshenarda olucak ek gorev paketı ıste AOS gıbı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 @weroqsheth: yok kimse saçmalamamış da, yukarıdakileri oku önce. Sen karıştırdın herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 weroq üslubuna dikkat et biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xKennyx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Bu 1. göktürk zamanında bi tane türk çocuu tek başına 9 çinli fln dövermiş.Uo ya bide Türk diye ırk ekletelim newbie karakter tek başına 9 kişi kesssin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 anason, bahsettikleri şaşırtıcı şey bu expensiondan sonra gelecek. Zaten ssleri yayınladıklarına göre grafiksel bir değişiklik yok gibi gözüküyor.. Belki 3d cliente bir el atarlar. Bu expensionda über saçma ve komik bir şey olmuş.. Herhalde daha farklı bir biçimde bağıra bağıra uzak doğulu oyunculara davet çıkarılamazdı. Houseing için yeni yerler açmakta aynı şekilde anlamsız. Benim için hayal kırıklığından öte birşey olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 twilight abi daha önce de biryerlerde bu cümleyi sarfetmiştim: ortografik perspektif yapılı oyunlarda iyi hazırlanmış bir 2d grafiğin yerini hiç bir 3d grafik tutamaz. yani 3d client'taki spastikliği düzeltseler bile yine birçok oyuncu 2d grafikleri tercih edecektir. bu samurai işi de pek komik kaçmış bence.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ossss sufi çok haklısın bu konuda ama 3d saplantısı olan çok oyuncu var. Son zamanlardada vendor eşyalarının diziliş biçiminden 3dnin artık eskisine göre daha çok kullanıldığı ortada. Hiçbir zaman 20 dakikadan fazla oynayamadım 3d ama yinede bu yönde yapılacak yeni birşeylerede hayır demem doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 yok yeni binek geliyomuş tamerlar için benim de hoşuma gitti bu güçlü capon ejderi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Bende benim palayı samuray yaparım herhalde artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmelo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Keske Ultima Online Ottoman Empire ı yapsalardı...[signature][hline]Carmelo#15. [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bende benim assassin i ninja yapıcam hehe.ah ah atb de ki assasin dostlar olsa onlarda ninja yapardı bu sefer koreli efsanesi yeniden dirilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 saçmalama üzerine saçmalamaların sonuncusudur kanımca çok gereksiz ve aptalca bişi ilk düşününce insana gaz gelio olsada uo nun son çırpınışlarında yapılacak en kötü şeylerden biriydi bana kalsa uonun ilk olarak oyun havasının ve eski yhikayesinin flm içine sıçılmaması gerekir ama tabi ea nin bileceği iştir serverımı açarım ama oynamam ben...[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 yok daha devam edecek gibi gözüküyor. ultima X ekibi tamamen uoya kaydırıldı ve yeni yapacakları şeyleri mevcut uoya uyarlamaya çalıştıklarını falan söylediler. Tabi nekadarı olur,doğrudur bilemem ama önümüzdeki sene şaşırtıcı şeyler yapacak gibiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Gittiği yere kadar oyarım abi ben Bende uo öldü möldü diyodum bi ara Baktım uodan başka eğlenceli mmo yok piyasada(bence), yine döndük kürkçü dükkanına :) artık gittiği yere kadar giderim wowdanda bişi çıkmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar