EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ultima Online: Samurai Empire Selling price: $29.99 Short Description Samurai Empire marks a new era in the legendary online RPG with the addition of two deadly professions to master, the Samurai and the Ninja, and an exotic Japanese-themed land to explore and build on. Features Become a fearsome Samurai, dedicating yourself to the ar of Bushido, with powerful new skills to learn, an deadly weapons to master. Join the elite clan of Ninja, submitting to the discipline of Ninjitsu, as you learn stealth, deception and the art of assassination. A vast array of new Japanese-inspired weapons, armor, clothing, house tiles, magic and monsters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Screen ShotsBuda map: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 su kirmizi zirh super olmus[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bu arada sondan ikinci resimdeki yaratıklar sonradan resmin üstüne yapıştırılmışlar. Karakterler çevredeki birimlere göre çok büyükler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 electronic arts işte bu.. ille rezil edicek adamlar.. resmen nefret ediyorum su firmadan ya .. geldiler onun icine ... neyse[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Yenilik iyidirde Daha mantıklı şeyler yapsalardı keşke Senaryoyla falan ilgili şeyler gibi Japonlar yoktu dimi uo senaryosunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Globalleşen Sossaria ! Keşke aramızda olsaydın Lord British.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 uzak doğuda satışı arttırmak için işte[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 lineageden sonra heralde uzakdogudaki pazari kesfettiler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 direk japonlara çinlilere yönelik bi paket bizi ilgilendirmez sonuçta :) koysun yeniçeri battalgazi akıncı falan o zaman biz de alrıız... (yakında da beklenir yani)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 tarkan the kafir slayer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 şimdi ea in sitesinde gezerken gördüm, konu açmak için foruma girmiştim neyse ki arama nın gücüne inanıyorum :) bir de Ultima Online 7th Anniversary Edition diye birşey çıkarmışlar yeni karakter slotu 7 buddy account, bütün expansionlar falan..o da bi başka janjanlı hede.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 samurai zırhı biraz orantısız geldi bana ama neyse.. her ne kadar sırf para basmak için olayın şeysini çıkarmaktan ibaret bir paket olsa da konsept benim hoşuma gitti, bir samurai olmak isterdim bu dünyada.. :) paladinden daha kullanışlıdır belki özel hedeleri..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Daha malastaki areaları açmadılarki yenisini açsınlar hehe bi ton boş alan var malasta housing olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Divin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 malası salla ya, bi ara idocları belirleyip camp yapalım lootlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 japonların o klasik kagıt evlerinide eklerler kesin :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 your skill in kungfu has increased by 0.1 gibi bi yazıyla karlışılmıcak heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 lord british gitti, uo bitti.. tabula rash'de başladı lord british, biliyorsunuzdur herhalde?!? www.playtr.com çıktığı zaman rağbet akınına uğrayacak herhalde.. [imza olucak gibi bu laf, rağbet akını ?!?)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 gibi bi yazıyla karlışılmıcak heralde? HAHAHA süper ! :lol:[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Offf etmi$ler içine resmen.$u salak motoruda bir türlü deği$tiremediler gitti.Aynı bayık kalitesiz görüntüler hala.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Benim ultimayı hala oynamamın bi sebebide 2d grafikleridir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Divin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bilmiyorum ama benim de hala çok hoşuma gidiyor grafikleri, o kadar 3d oyun arasında hala kendini oynatabiliyor bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 uğradığım hayal kırıklığını anlatamam herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Anason Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 heralde bu samuray hedesinden ibaret değildir.çünkü oyunu değiştiricek ve bizi şaşkın maymun yapıcak bi exp sözü vermişlerdi.umarım bi sürprizleri vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Eh bi eklemedikleri samuray kalmıştı onu da yaptılar. Tom Cruise ile OSI playerlarına live chat ayarlar artık EA.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Ultima Online - OSI - Ultima Online: Samurai Empire × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Daha malastaki areaları açmadılarki yenisini açsınlar hehe bi ton boş alan var malasta housing olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 malası salla ya, bi ara idocları belirleyip camp yapalım lootlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 japonların o klasik kagıt evlerinide eklerler kesin :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 your skill in kungfu has increased by 0.1 gibi bi yazıyla karlışılmıcak heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 lord british gitti, uo bitti.. tabula rash'de başladı lord british, biliyorsunuzdur herhalde?!? www.playtr.com çıktığı zaman rağbet akınına uğrayacak herhalde.. [imza olucak gibi bu laf, rağbet akını ?!?)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 gibi bi yazıyla karlışılmıcak heralde? HAHAHA süper ! :lol:[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Offf etmi$ler içine resmen.$u salak motoruda bir türlü deği$tiremediler gitti.Aynı bayık kalitesiz görüntüler hala.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Benim ultimayı hala oynamamın bi sebebide 2d grafikleridir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bilmiyorum ama benim de hala çok hoşuma gidiyor grafikleri, o kadar 3d oyun arasında hala kendini oynatabiliyor bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 uğradığım hayal kırıklığını anlatamam herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 heralde bu samuray hedesinden ibaret değildir.çünkü oyunu değiştiricek ve bizi şaşkın maymun yapıcak bi exp sözü vermişlerdi.umarım bi sürprizleri vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Eh bi eklemedikleri samuray kalmıştı onu da yaptılar. Tom Cruise ile OSI playerlarına live chat ayarlar artık EA.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar