Anelor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 oha abi onu tartisiyo musunuz bide NET penalti o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Red'in özel mesaj okuyabileceği bir accountu kalmadığından buradan ufak bir not düşeyim; mesela Kewell gol atınca "Kewell ye Fener" mi diyorsun? Yaptığın işin futbolcu ismiyle falan alakası yok, hani hatanı anlayıp susmuş olsan iyi olacaktı, ben bile gülmüştüm ilk okuyuşta. Fake alıp sağa sola saldırınca süresizleşme riski doğurdun ama kendine, iş bizden çıktı malesef. Penaltı da son zamanlarda gördüğüm en "penaltı" pozisyon, abartmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 komik derken penaltı değil mi demek istedin baggio? öyleyse adamın koluna bileğine bi tekrar bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Komik nerde dedim yav, artis ne arar la bazarda? Penaltı oğlu penaltı diyorum, değil diyenlere abartma diyorum, gene yaranamıyorum. Pis GS'li :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 adam hala değil diyo penaltı yahu o pozisyon =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ha pardon "en komik penaltı pozisyonu" gibi okumuşum galiba aklım diğer mesajlara kaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 çok fazla avatarla gezinmeyin bence. bu ne bütün sayfa avatar. yalnız o değil de maçı çeviren an elano - ayhan değişikliği anıdır kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 obaaaa mod fights!!! ROUND 1 FIGHT!!! Dipnot: Buz gibi penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Rewendor said: ha pardon "en komik penaltı pozisyonu" gibi okumuşum galiba aklım diğer mesajlara kaydı :) sen de nasıl okuduysan bunu ahaha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 clash of titans çekilin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 o pozisyon penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 haha uykum geldi kaç gündür 7de kalkıyorum üstüne yüzlerce mesaj okuduk maç sonrası trafiği falan normaldir yaa Bi de ne kavgası yahu yanlış okumuşum onda da "adamın koluna bileğine bi daha bak" demişim görmedi heralde diye mod gazlamayın len :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Elano sakatlaktıktan dolayı çıkmış sanırsam,zaten 47'de çıktı,yoksa devrede değiştirirdi,garip gelmişti... Zaten o çıkınca orta sahanın dandikliği resmen ortaya çıktı,Elano'nun da aslında takım için ne kadar faydalı olduğu gözüktü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 servertin agüeronun azını kırdığı pozisyonun yavaş çekimde gösterilmesi ve tüm cafenin OHAAAHAHAHA diye bağırması paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 kısfmetsizlik yahu.haaağkemler maçı satmış. caner de fenerli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 beynini nerde bıraktın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 maçın devre arasında sevgilimle seviştim. belki orada kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 caner hakkaten fenerli bu arada, okulundan bi üst sınıfından arkadaşım var, "canavar gibi top oynardı da bizden alt sınıf diye almazdık maçlara onun yerine bizim dönem adam alırdık kızardı" diyo :) Tuncay'ın imzalı forması falan varmış o dönemlerde evinde çerçeveletmiş duruyomuş falan fenerliymiş falan, da konuyla alakası yok tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Or1on said: maçın devre arasında sevgilimle seviştim. belki orada kalmıştır. of adam seks yapmış inanılmaz birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Benim arkadaşta aynı şekilde Bjk'li Rıdvan'ı anlatıyo ayağından top alamazdık diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ya tamam konu kapansın.alın takım görün, taraftar görün. http://www.youtube.com/watch?v=fvy_fls7uRw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 5 sene önce tarsus altyapısında oynarken ilçede efsaneydim. şimdiki sercan gibi muamele yapıyorlardı bana. tabi ben alemlere falan aktım, futbolu bıraktım. ama şimdi günde 3 saat spor yapıyorum ve kaslı bir erkeğim. pati kızlarına selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 oha aiko sırf sanada koymuş galiba kafana göre banlıyosun milleti dediği içinmi banlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Belliydi haftasonunda böyle bişey olucağı.. biz gs top oynamıyor , yaratıcı ayakları maça 1-2 gol sıkıştırırsa maçı kazanıyor , bu kadar kapanmakla olmaz bu iş diyince , herkes burda mesajlar yağdırdı bize.. Geçmiş olsun , bu kadar eksikle filan normal bu turun sonucunun böyle olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar