Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi : Galatasaray-Atletico Madrid @ 20.00 / 25.02.2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red'in özel mesaj okuyabileceği bir accountu kalmadığından buradan ufak bir not düşeyim; mesela Kewell gol atınca "Kewell ye Fener" mi diyorsun? Yaptığın işin futbolcu ismiyle falan alakası yok, hani hatanı anlayıp susmuş olsan iyi olacaktı, ben bile gülmüştüm ilk okuyuşta. Fake alıp sağa sola saldırınca süresizleşme riski doğurdun ama kendine, iş bizden çıktı malesef.

Penaltı da son zamanlarda gördüğüm en "penaltı" pozisyon, abartmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
haha uykum geldi kaç gündür 7de kalkıyorum üstüne yüzlerce mesaj okuduk maç sonrası trafiği falan normaldir yaa

Bi de ne kavgası yahu yanlış okumuşum onda da "adamın koluna bileğine bi daha bak" demişim görmedi heralde diye mod gazlamayın len :D
Mesaj tarihi:
Elano sakatlaktıktan dolayı çıkmış sanırsam,zaten 47'de çıktı,yoksa devrede değiştirirdi,garip gelmişti...
Zaten o çıkınca orta sahanın dandikliği resmen ortaya çıktı,Elano'nun da aslında takım için ne kadar faydalı olduğu gözüktü...
Mesaj tarihi:
caner hakkaten fenerli bu arada, okulundan bi üst sınıfından arkadaşım var, "canavar gibi top oynardı da bizden alt sınıf diye almazdık maçlara onun yerine bizim dönem adam alırdık kızardı" diyo :) Tuncay'ın imzalı forması falan varmış o dönemlerde evinde çerçeveletmiş duruyomuş falan fenerliymiş falan, da konuyla alakası yok tabii :)
Mesaj tarihi:
5 sene önce tarsus altyapısında oynarken ilçede efsaneydim. şimdiki sercan gibi muamele yapıyorlardı bana. tabi ben alemlere falan aktım, futbolu bıraktım. ama şimdi günde 3 saat spor yapıyorum ve kaslı bir erkeğim. pati kızlarına selam ederim.
Mesaj tarihi:
Belliydi haftasonunda böyle bişey olucağı.. biz gs top oynamıyor , yaratıcı ayakları maça 1-2 gol sıkıştırırsa maçı kazanıyor , bu kadar kapanmakla olmaz bu iş diyince , herkes burda mesajlar yağdırdı bize.. Geçmiş olsun , bu kadar eksikle filan normal bu turun sonucunun böyle olması..
  • Yeni Oluştur...