Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi : Galatasaray-Atletico Madrid @ 20.00 / 25.02.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

Maçla ilgili düşüncelerimi bir toparlayayayım;
Kesinlikle iyi oynadığımızı düşünmüyorum...İçeride oynuyorsan çok daha üstün oynamalısın,bugün şansızdık veya hakemdi şöyleydi böyleydi değil olay,iyi oynamadık,adamlar 2.yarı takır takır oynadı...
Bugün Galatasaray'ın en büyük probleminin orta saha olduğu kesinlikle görülmüştür,en azından ben öyle düşünüyorum.
Elbetteki forvet olmaması oyunun ileride top tutulmasını engelliyor ama,orta sahamızdaki oyuncular o kadar geriye yaslanmış vaziyetteler ki,ayağa gelen her topu geriye veriyorlar,ileriye oynama desen Topal çok çok az,Sarpta ise neredeyse "0"..
O yüzden bütün iş Keita'nın ve Arda'nın becerisine kalıyor,onlar da 2 maçta da bana göre inanılmaz oynadılar,tek başlarına takımı sürüklediler..
Takım bu kadar 1-2 adama bağlı olmamalı,tamam forvetsiziz ama orta sahamız o kadar kötü ki,
topun oyunda en çok tutulması gereken yer orta saha ama Topal-Sarp-Elano o kadar geride ki yaptıkları paslaşmalar stoper ve beklerden öteye geçemiyor,çünkü zaten bu adamlar(Topal,Sarp) sadece kesen adamlar,oyunu yönlendirme,rahatlatma,açma,pas alıp pas verme özellikleri olmayan adamlar,e haliyle orta saha bir kere teslim alınıyor...
Bu takım ayağa seri paslarla oynamalı,ancak bu oyuncularla bence bu mümkün değil..
Baros varken de bu problem dillendirildi,ancak tabii ki o varken ileride top tutulması Arda ve Keita'yı çok rahatlatıyordu,onlar daha ileride topla buluşabiliyorlardı,şimdi farkettiyseniz bir ara neredeyse defansa gelip top almaya çalıştılar,halbuki orta sahanın topu onlara ulaştırabilmesi lazım...
Mesela Keita kanatta topu alıyor,ama öyle bir yerde alıyor ki daha orta sahada adam,önünde 2-3 tane adam var,mucize yapıp geçse bile kaleye 50m var..
Bu forvetsiz durumda,orta sahadaki adamların gelip küçük pas üçgenleri yapıp orayı rahatlatması,takımı set halinde ileri çıkarması gerekirken,çat diye geri dönüyorlar,stoperlerde topu yine şişiriyor aynı kısır döngü...Bekliyoruz adamların gelmesini çok geriye yaslanıyoruz,bu sadece forvetsizlik değil,orta saha adamlarının,pas verme,top saklama,adam geçebilme,top sürme özelliklerinin "0" olması...
Uzun yazdım ama bilmem anlatabildim mi...
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar haketti maçı. Futbol 2-3 kişiyle oynanmıyor. Çok rahatsızım ben 2-3 aydır oynanan futboldan. Anadolu takımları inanın çok daha iyi top oynuyorlar bizden. Takımın bi an önce toparlanması lazım yoksa şampiyonluk yarışından da kopucaz. Ayrıca elanonun yanına acilen pas dağıtımı iyi ve oyunu kurabilen birisi lazım. Ne forvet ne ortasaha en önemli alan bu bizim şu formasyonda. Bu formasyon oynanmaya devam edicekse şimdiden bu alan için oyuncu arayışı başlamalı. Ayhan-Sarp bence tamamen gereksiz adamlar. Bunlarla olucak iş değil bu. Oyun açabilme yetenekleri çok düşük. Topal var biraz iyi ama O da çok geri yaslanıyor yada yaslanmak zorunda bırakılıyor.
Off bunaldım...
Sosyal ağlarda paylaş

ayhan git artık şu takımdan. allah belanı versin arkadaş. 35 yaşına gelmişsin ulan oynadığın oyuna çakayım.oyunda 1 tane ileri pas atamadın şerefsiz. 1 tane pas ya anasını sattığım mahosu.koyun emre çolağı oynasın hiç değilse pas atabiliyor adam. yazık günah yemin ediyorum ya

ayhan dışında tüm takımı tebrik ediyorum.çıkana kadar elano muhteşem oynadı. caner hırsından aldığı 2. sarıya kadar çok iyi oynadı.takımda geri kalan herkes gayet iyi oynadı ayhan dışında şansız bir döneme denk geldik ve elendik. kewell , baroş reis ya da herhangi iyi bir santforumuz olsa bu turu rahat geçerdik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...