Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi : Galatasaray-Atletico Madrid @ 20.00 / 25.02.2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
red e güveniyorum ve teşekkür ediyorum :)

eğer turu geçersek "12 Neill kırmızı forma"yı alıyorum, hatta fotoğrafını koyucam sözüm söz :)
Mesaj tarihi:
Red said:

cavanagh said:

eleniriz=)

of gizli fenerlimiz :=

fener eler gs elenir diyor

sen bana güven
son 3-4 haftadır bana gizli fb'li fln diyosun da
avrupada iyi bir skor ile döndük deplasmandan
ligde de lideriz
sen bana güven
eleniriz=p
Mesaj tarihi:
Bende Fenerliyim ama bize göre Galatasaray'ın şansı daha yüksek 1.olarak kadroları en azından defans ve orta saha olarak ideal şekilde olucaktır.

2.olarak senelerin verdiği avrupa maçlarında göstermiş oldukları ve alıştıkları ruh.

3.olarak da avantajlı skor ve atletico madrid'in kadrosuna göre oynadığı istikrasız futbol inşallah bu 3 gözlemin hepsi sahada olur ve Galatasaray tur atlar çok isterim.
Mesaj tarihi:
erkeninin den bi gol bulsak sonra madrid liler şuursuzca saldırırken keita bi slalom yapsa ne güzel olur ya ..
ama içimde kötü bir his var işte hamburg macından kalan
Mesaj tarihi:
fenerbahçede defans var ama beğenilmiyor, düzgün oynayan lugano sakatlandı, acizlik değil de şans diyelim buna
ama bizim avrupada oynatacağımız forvet yok, olanı gönderdik oynayamayacak olanı aldık falan filan
saçma sapan bir durum lol=)
Mesaj tarihi:
jo'yu sanırım kaçırmayalım mantığıyla aldılar kaliteli adam vs.
hadi onu anladım da, dos santos'u forvet falan mı çıkarmayı düşündüler ne yaptılar bu adamlar
Mesaj tarihi:
balon said:

jo'yu sanırım kaçırmayalım mantığıyla aldılar kaliteli adam vs.
hadi onu anladım da, dos santos'u forvet falan mı çıkarmayı düşündüler ne yaptılar bu adamlar

aslında bence tur atlarsak jo yu oynatabilme ihtimalini şeyaptılar..
Mesaj tarihi:
balon said:

ne kadar yüksek bir ihtimaldir ki o ? anlatsana birazcık hele

eskiden bi tur geçtikten sonra listeleri tekrar verebiliyodun (uefada başka takımda oynamış oyuncular için), ama finallere kaldığında mı oluyodu hatırlamıyorum son 16 ya kalıcaz çünkü burdan sonra
  • Yeni Oluştur...