Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Totem o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 forvetsiz nereye kadar dayancaz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 red e güveniyorum ve teşekkür ediyorum :) eğer turu geçersek "12 Neill kırmızı forma"yı alıyorum, hatta fotoğrafını koyucam sözüm söz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Red said: cavanagh said: eleniriz=) of gizli fenerlimiz := fener eler gs elenir diyor sen bana güven son 3-4 haftadır bana gizli fb'li fln diyosun da avrupada iyi bir skor ile döndük deplasmandan ligde de lideriz sen bana güven eleniriz=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ters totem yapıyor,çaktırma:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Samiyenden bi kaptırırsak şu halimizle yarı finale kadar yolumuz var :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bende Fenerliyim ama bize göre Galatasaray'ın şansı daha yüksek 1.olarak kadroları en azından defans ve orta saha olarak ideal şekilde olucaktır. 2.olarak senelerin verdiği avrupa maçlarında göstermiş oldukları ve alıştıkları ruh. 3.olarak da avantajlı skor ve atletico madrid'in kadrosuna göre oynadığı istikrasız futbol inşallah bu 3 gözlemin hepsi sahada olur ve Galatasaray tur atlar çok isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Yarın akşam içinde eğlence çıktı ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 2-1 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 erkeninin den bi gol bulsak sonra madrid liler şuursuzca saldırırken keita bi slalom yapsa ne güzel olur ya .. ama içimde kötü bir his var işte hamburg macından kalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bi nonda bile olsaydi icim rahatti..Keske Jo oynayabilse ya.Yok mu bi katakulli falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gs de forvet yok fenerde defans . yönetimlerin acizliği içler acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 hayırlısı bakalım. çok ortada maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 guiza gibi forvetimiz olcagina olmasin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://tiny.cc/BjwoN resmi sitenin süprizini çok beğendim :) biraz bekleyin duyacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fenerbahçede defans var ama beğenilmiyor, düzgün oynayan lugano sakatlandı, acizlik değil de şans diyelim buna ama bizim avrupada oynatacağımız forvet yok, olanı gönderdik oynayamayacak olanı aldık falan filan saçma sapan bir durum lol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 jo'yu sanırım kaçırmayalım mantığıyla aldılar kaliteli adam vs. hadi onu anladım da, dos santos'u forvet falan mı çıkarmayı düşündüler ne yaptılar bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 unK said: http://tiny.cc/BjwoN resmi sitenin süprizini çok beğendim :) biraz bekleyin duyacaksınız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 balon said: jo'yu sanırım kaçırmayalım mantığıyla aldılar kaliteli adam vs. hadi onu anladım da, dos santos'u forvet falan mı çıkarmayı düşündüler ne yaptılar bu adamlar aslında bence tur atlarsak jo yu oynatabilme ihtimalini şeyaptılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ne kadar yüksek bir ihtimaldir ki o ? anlatsana birazcık hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 balon said: ne kadar yüksek bir ihtimaldir ki o ? anlatsana birazcık hele eskiden bi tur geçtikten sonra listeleri tekrar verebiliyodun (uefada başka takımda oynamış oyuncular için), ama finallere kaldığında mı oluyodu hatırlamıyorum son 16 ya kalıcaz çünkü burdan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ahah arkadaşın yoruma gel : sabri oynarsa 0 0 biter tüm toplar sabriye tamamdır bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bu maçtan sonra listeler tekrar verilecek bildigim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 öyle bi dünya yok =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Atletico zorlanmadan alır 3 - 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar