Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Stjo aklima girdi, reactivate ettirdim accountu, serverlar down sanirim su an duzelirse gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 nickler neler? benim char nidra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ben de mi dönsem Ne zamanlar hayat var bu serverda? Karakter aktarımı kolay mı? Afterdeep Siz grubu mid'de mi kurdunuz? Albiondan Mid'e aktarım söz konusu değildir herhalde Siz ne zamanlar oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 vaaay, don tabii, server 7/24 canli hem avrupalilar hem amerikalilar var. albiondan mide aktarim soz konusu deil ama char transferi 3 dk suruyor. midde charin varsa direk aktarirsin olmadi char kasmak artik baya kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Yok bende bir tane infil vardı Albionda sadece Şimdi bir de Mid'de mi açmak lazım da o infili bitirene kadar akla karayı seçmiştim Cumartesi akşamları oynamak için karakter kasmaya kalksam 1 senede biter be Glath Bu arada sen de mi döndün? Yahuu kaç sendir bir oyun oynayamadım online Warcraft sarmadı Warhammer sarmadı, Star wars Sarmadı Sarmadı sarmadı DAOCtan sonra oyun oynayamaz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 hatirliyorum abi o infili kasisini :) karga ben bu arada. bende dondum evet. Yani yeni char kasmak ugrastiriyor fakat son expensionlarla filan solo kasabiliyorsun. birde dedigim gibi yardimci olunur. bu aralar cok giremiyorum ama ay sonundan sonra aktif olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bilmem, hatırlamam mı seni Glath Burdan da DAOC'tan da hatırlıyorum Hatta bir karakterin daha vardı diye hatırlıyorum. Var mı grup guild eğlence aktivite vs. Bu arada bu ne tip serverlardan Klasik mi normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 klasik server kalmadi hepsi normal. ama eskisi kadar kasman gerekmiyor. plat filan alirsan hele 2 gune charin hazir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ghaldszar said: Ben de mi dönsem Ne zamanlar hayat var bu serverda? Karakter aktarımı kolay mı? Afterdeep Siz grubu mid'de mi kurdunuz? Albiondan Mid'e aktarım söz konusu değildir herhalde Siz ne zamanlar oynuyorsunuz? Grup midde - en azından Türkler mid'de, Akşamları online olabildiğimiz sürece oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
31fizo31 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 YARERRAKK BANLARSINIZ VEYA İP BAN ATARSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 qdq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Hangi client kurmamız gerekiyor? Ben en son trials of Atlantis almıştım ama daha üst versionlarda bedava kullanım hakkı olanlar felan oldu galiba. Hatta internet sitesinde bir tane client var indirin diyor o mudur en son versiyon ya da başka bir şey mi indiriyoruz. Ya da direk trials of Atlantis mi kurmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 www.camelotherald.com daki clienti indir işte son olan o.Galiba herkese de vermişlerdi bu ek paketleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bende basladim tekrardan bi arkla takiliyoruz ywainde mid tarafındayız.. varmı bizden başka türk.. :) az once 2 kişiye denk geldik Papatya ve Sansar kapıştık oldurduk falan turk sanırım burdanmı arkadaşlar :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Benim eski guild albiona geçmiş diye oraya geçtim ama midgarddaki karakterlerimi de oynamak istiyorum. Var mı midde oynamaya devam eden? Şöyle avrupa zamanlarına göre bir guild falan (hatta direkt türk guildi) olursa şahane olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uurx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 2 hafta önce dönüş yaptım aktif olarak midgardda oynamaktayim denk gelirse bişeyler yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 albion toblyy-ywain3 yardım gerekirse yardım etmeye çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 daoc sesleri yükselir bir anda ve game client yüklenmeye başlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 daoca mı dönüyon lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 aynen ya alb yada hic akar. oynuyonuz mu :D bunu yazdıktan sonra mid kasmaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Herkes bir yerlerde bir zamanlarda oynuyor ama kimse kimseyi bulamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 poopla said: aynen ya alb yada hic akar. oynuyonuz mu :D bunu yazdıktan sonra mid kasmaya karar verdim Dorukla freede oynuyoduk sonra ekran kartı bozuldu benim, bıraktık. Ben acc'yi sattım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ghaldszar said: Herkes bir yerlerde bir zamanlarda oynuyor ama kimse kimseyi bulamıyor mu? biz kasıp kasıp değiştiriyoruz şuan karar veremedik oynucak olan varsa pm atsın yoksa stealther kasıcaz gibi . gönlümden geçen bard falan oynamak ama :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 geçen düşündüm tekrar başlasammı diye.ama unuttum nasıl oynandıgı ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Red said: geçen düşündüm tekrar başlasammı diye.ama unuttum nasıl oynandıgı ahha :D bizde unutmuşuz ya karakteri kontrol etmek bile zor geliyo şuanda . başla hadi trio yapalım <=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar