Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bira = amaç alkol = araç diyip noktayı koyalım o zaman
reyou Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 once amac sonra aractir, bakin simdi efem 5 arkadas aksam raki baliga gidelim dersiniz, burada aksamin amaci raki icmektir, cunku ne konusalacak muhabbet bellidir nede olacaklar, raki icilmeye baslandiktan sonra amaca ulasilir araca donusur, o dakkadan sonra amac girla muhabbet yada efkar dagitmaktir bu noktada amac o guzel kafaya erismektir arac ise rakidir, sonrasinda sevdiginiz kiza acilmak istiyosunuz arac o guzel kafadir amac o kiza acilmaktir vs vs...
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Farinal said: bira candır. tadını beğenmeyenler zevksizdir :P sprite koyarak için birde :)-D sigara külü döküp içen gördüm :)
gecko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 para kazanılıyorsa amaç, nefes değil efes alınıyorsa araçtır
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 biranın tadını gerçekten sevdiğim için içiyorum. çok da şaşılacak bir şey değil. ama küçükken hiç sevmezdim, zamanla alıştım sanırım.
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bira soğuk olursa sevilir. Ilık bira yivranç
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bu neden garbage. konu dışında ne konuşulacak bi liste filan bişey varsa bana bi pmle yollarsanız bidaha ona göre açalım
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Rewendor said: amaç diyen var mı zaten ya Şu dünyada kaç kişi Bira'nın tadını sevdiği için bira içiyodur :D sırf tadı güzel die içiorm birayı ?
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Rewendor said: amaç diyen var mı zaten ya Şu dünyada kaç kişi Bira'nın tadını sevdiği için bira içiyodur :D abi tadını sevmediğin şeyi ne diye içesin ki. bira kraldır. tadı.
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 orda arkadaş bira diil tekila yazıcakmış heralde
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fede said: bu neden garbage. konu dışında ne konuşulacak bi liste filan bişey varsa bana bi pmle yollarsanız bidaha ona göre açalım çünkü bu siyasete giriyo.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fede said: bu neden garbage. konu dışında ne konuşulacak bi liste filan bişey varsa bana bi pmle yollarsanız bidaha ona göre açalım
Öne çıkan mesajlar