kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 tartışma bitti dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bira = amaç alkol = araç diyip noktayı koyalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 offf sıkıldım yaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 once amac sonra aractir, bakin simdi efem 5 arkadas aksam raki baliga gidelim dersiniz, burada aksamin amaci raki icmektir, cunku ne konusalacak muhabbet bellidir nede olacaklar, raki icilmeye baslandiktan sonra amaca ulasilir araca donusur, o dakkadan sonra amac girla muhabbet yada efkar dagitmaktir bu noktada amac o guzel kafaya erismektir arac ise rakidir, sonrasinda sevdiginiz kiza acilmak istiyosunuz arac o guzel kafadir amac o kiza acilmaktir vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Farinal said: bira candır. tadını beğenmeyenler zevksizdir :P sprite koyarak için birde :)-D sigara külü döküp içen gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 para kazanılıyorsa amaç, nefes değil efes alınıyorsa araçtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 biranın tadını gerçekten sevdiğim için içiyorum. çok da şaşılacak bir şey değil. ama küçükken hiç sevmezdim, zamanla alıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bira soğuk olursa sevilir. Ilık bira yivranç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bu neden garbage. konu dışında ne konuşulacak bi liste filan bişey varsa bana bi pmle yollarsanız bidaha ona göre açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Rewendor said: amaç diyen var mı zaten ya Şu dünyada kaç kişi Bira'nın tadını sevdiği için bira içiyodur :D sırf tadı güzel die içiorm birayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Rewendor said: amaç diyen var mı zaten ya Şu dünyada kaç kişi Bira'nın tadını sevdiği için bira içiyodur :D abi tadını sevmediğin şeyi ne diye içesin ki. bira kraldır. tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 orda arkadaş bira diil tekila yazıcakmış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fede said: bu neden garbage. konu dışında ne konuşulacak bi liste filan bişey varsa bana bi pmle yollarsanız bidaha ona göre açalım çünkü bu siyasete giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fede said: bu neden garbage. konu dışında ne konuşulacak bi liste filan bişey varsa bana bi pmle yollarsanız bidaha ona göre açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar