Sotto Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 3 büyüklerden hepsinin kötü dönemleri oluyor,yenildikleri zaman da,hep Fenerliler basıyor şu tesisleri var bir iş:)... Not:Harry'nin title'ı şimdi gördüm ayıp olmuş sanki biraz,ona gelene kadar ne cahiller var da ,gerçi kendisi birşey demediğine göre durumdan rahatsız değil,Harry'nin de hoşuna gidiyor ilgi çekmek sanki,uslübunu buna bağlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 O değil de Bursa ne çaktı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Yaw hakkaten insanımız çok saftirik. Güiza'yı savunmaya haklı çıkarmaya hatta kendi takımına transfer etmeye başlamışlar 2 dakkada. Bu kadar saf olmayın yahu. Adam 2 senedir kazığı çaktı FB'ye hiçbir şey yapmadan para alıyor. Aldığı para da az buz değil takımın en zenginlerinden. Üstüne sürekli 11 çıkıyor. Formsuzlukmuş moralmiş psikolojiymiş hikaye. 2 senedir ne moralmiş düzelmedi arkadaş. Ben GS'li olarak bile kanser oldum bu adamdan, FB'lilerin halini düşünemiyorum bile. Adamın 2 senedir takımına verdiği zararın haddi hesabı yok. Ama tutup 2 gözyaşı damlatınca hemen "ah güiza vah güiza". Hemen kaka fb taraftarı pis satıcılar oldu. Bi düşünün o takımda en büyük rakipleri GS altyapısından yetişmiş, Arda gelene kadar türkiyenin tek lider oyuncusu gözüyle bakılan Emre oynuyor, üstelik de çirkefliği falan dillere destan, yani nefret ettirmek için her sebebi var taraftarın ama ıslıklanan o değil. O takımda 2 maçtır defansı mahveden deniz barış oynuyor ama o da değil. Islıklanan adam Güiza. Neden? sebebi açık, adam 2 senedir sırf zarar ziyan. Şu dünyada Güiza ıslıklanmayacaksa hangi futbolcu ıslıklanacak? Kusra bakmayın abicim, sen dünya çapında forvet olarak kendini pazarlıyosan, CV'ne ispanya gol kralı yazıyosan, kulübünden sözleşmeyle yılda 3-4 milyon euro parayı cebe indiriyorsan, geldiğin ligin en çok kazanan 2-3 oyuncusundan biriysen, bırak da insanlar senden bir şey beklesin, bu beklentiyi karşılayamazsan da ıslık yemeyi göze alacaksın. Adam milyonlarca dolar alıyor her sene, yattığı yerden takımın sırtından geçiniyor, ama sorun değil 2 damla ağlayınca hemen bizim saftirikler unutuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Guiza'yı Lille maçında izledim. Fenerliler için ağladım. Hele kaçırdığı o 2 pozisyon ben bile çıldırdım. Alex'in zaten o bakışından sonra daha guiza kadroya giremez dedim ama Daum vazgeçmiyor. İşin garibi Aziz nasıl inmiyor soyunma odasına? Eskiden iner gideri yapardı takımı bile kuruyordu. Daum özer'i kadroya alana kadar zaten bir sürü maç kaybettiler şimdide gol sorunu yaşıyor. Gerçektende Guiza çaktı kazığı takılıyor fenerde. Ekmek elden su gölden yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_B0iXUs8Kt3Q/SmV9BDPqY5I/AAAAAAAAAyg/f7vdhOd0b1o/s400/alex+guiza.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Beyler çaktı demeyin ayıp oluyor. E Z D İ Yeterli Sezon sonunda Guiza-Umut Bulut takasını deneyecekmiş Aziz başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Wispy said: Sezon sonunda Guiza-Umut Bulut takasını deneyecekmiş Aziz başkan. şunu gördüğüm gün mutluluktan ölebilirim AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Umut iyidir ya gitmesin Fenerbahçe'ye. Gülizarla sözleşme yenilesinler sembol ismi olsun Guiza Fenerbahçe'nin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hahahah Gülizar'a süper klip yapmışlar =))) http://www.facebook.com/video/video.php?v=1351063051063&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sinad said: hahahah Gülizar'a süper klip yapmışlar =))) http://www.facebook.com/video/video.php?v=1351063051063&ref=nf koptum :D ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 klip herseyi anlatiyor abi, daha koymamıslar bıde kacırdıkları pozisyonları, sarkının zamanı yetmemis heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 tribünde, gider kulübede ağlar bu diyorduk da gerçekten ağlayacağını tahmin etmiyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 kaçırır kaçırır atıverir gün gelir ya hemen linç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Kesin bu guliver gelir bize atar. Çeker vururum o zaman =) Bobiler yine coşmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bize lille mille hikaye çakarlar 1 tane eleniriz zaten, lugano yok özer yok, daum'dan denizi ilk 11 baslatmasini bekliyorum. Hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 pepper editlemeden onceki mesajın için uygun bir site imzamı attım sorryguiza.com koydugum linki göremiyorum enteresan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Güiza'yı ıslıklayan ve yuhalayan fenerbahçeli güruhun içindeki bir galatasaraylı olarak şöyle emo moda girdiğini öğrendiğimde gülmekten yerleri yaladım. O kadar para alıyorsun be adam, trip atacağına zamanında harcadığın pozisyonlara yan. Ve fener taraftarına hak vermemek elde değil, adam neler kaçırıyor arkadaş, nasıl hatrını sordular güizanın görülmeye değer sahnelerdi. Ayrıca Daumla, Gökhan Gönülün tartışması efsaneydi, zıp zıp zıplıyordı, gülmekten bir taraflarımıza ağrılar girdi. Benim için güzel bir kadıköy anısı oldu, fener taraftarlarına üzüldüm ama, 2 tane attıktan sonra 3 yiyip yenilmek çok koydu insanlara. ayrıca bilica gibi bir oyuncunun fenerde işi ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Gozukuyor link, bu arada da insallah intihar falan etmez ya.2 ci Enke vakasi olmasindan korkuyorum ciddi ciddi kendini oldurucek bu diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 enke intihar etmedi kalbimizde yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 zico'dan önce, zico'dan sonra. teoman'ın senden önce senden sonra melodosiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 o değilde ne çaktı bursa be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 güizadan önce tel tel dökülen bir bilica var. ha pardon "tr'nin en iyi 2. stoperi luganodan sonra." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 onu bunu gectim bursa her maç cakıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Kasımpaşa da öyle.Umarım Galatasaray'a çakmazlar bu hafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar