Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 22. Hafta: Fenerbahçe - Bursaspor @ 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

hazır açılmışken iki laf da güizaya edeyim.

o kadar gereksiz bok atılıyo ki adama. güizanın kaçırdığı pozisyonları avrupada üstdüzey takımlardaki bütün forvetler kaçırıyor, karşıkarşıya pozisyonlar filan hepsi. ama güizanın girmesi gerektiği pozisyonlar var. ispanya milli takımı maçlarına, mallorca maçlarına bakın. ilerde iki adam. güiza sarkık forvet oynar. mallorcada gol kralı olduğu dönemde sürekli ya boş kalıyodu, ya da kontradan yakalıyodu, atıyodu. boş kalma olayını fenerin şu diziliminde yapması imkansız, tek başına duruyo orda, onu boşaltacak tek adam var ilerde o da emrenin, baroninin hemen önünde oynayan alex, öyle bi pozisyon bulması imkansız. 2. si kontra atak. fener gibi türkiyenin büyük takımlarından birine karşı oynayan bütün takımlar, gs bjk dahil kapalı oynar, kontra vermez. anca gs,bjk geri düşerse öyle bulur o pozisyonu, o zaman da o pası verecek 3 adam var fenerde biri alex, biri gökhan gönül biri emre. bu adamlara defanstan top gelecek de, onlar uzun oynayacak. çok zor. ben fenerin bu iki atağı da yaptığını hatırlamıyorum. çok azdır. zaten bunları yapamadı adam, gol atmayı geçtim, bi forvet oyuncusu her maç 10 poziyona girer, fener gibi büyük takımda. ona oynarsın. fenerde o da yok. adamın morali bozuldu bi süre sonra atacağı varsa da atamıyo artık. bunları ilk geldiğinde de söylemiştim, bida söyliyim dedim.

bilica da kötü bi oyuncu anca portekiz liginde orta sıra takımında filan oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

guizadan 27 gol beklemiyoruz, aldığı toplarla tehdit oluştursa bile yeter, hepsine kız gibi vuruyo

hakan şükürün de aynı dönemleri oldu, kalenin dibinde üstten dışarı attığı pozisyonlar filan.

bursa maçında dikkat ettiyseniz görmüşsünüzdür. semih oyuna girince güiza ilerde diye orda duran 3 bursalıdan biri sürekli ileri çıkmaya başladı. golü hakkaten semih oyuna girdi diye yedi yani fener.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...