Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Zaten Lille TR 1. ligde oynuyor. Bursaya yenildik ama onu yenebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Fikstür falan diyoruz da Fenerbahçe için, asıl fikstür Bursa'da.Sami Yen'de yenilmezlerse bize, son hafta Beşiktaş'tan kıyak beklicez artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Red said: abi sen ztn hep feneri düşünüyosun.altına bi tane fener bayragı koyalım :) aynı düşünüyoruz sana da alalım bi bayrak bana alırken=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 BulletRide said: Fikstür falan diyoruz da Fenerbahçe için, asıl fikstür Bursa'da.Sami Yen'de yenilmezlerse bize, son hafta Beşiktaş'tan kıyak beklicez artık hehe Yapmadıkları bişey değil. Karanlık Ulusoy dönemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs215.snc1/8216_150082221701_712751701_2549673_1946474_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o değil de fenerbahçe gibi bir takımın defansında oynuyosan neden ceza alanı içinde kung fu yaparsın arkadaş.Ben olsam bilicayı direk gönderirim bu maçtan sonra, hoş yerine adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 samandıraya gitmiş taraftarlar kanalturk'te gösteriyo polislere alkış yapıcaz diyip yuhlamaya başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Önder'i ben tercih ederdim Bilica'ya.Gerçi Bosna maçı aklımda ama olsun, en azından yerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sparkcaster said: http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs215.snc1/8216_150082221701_712751701_2549673_1946474_n.jpg ahahahahaha süper lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 AHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 cavanagh said: samandıraya gitmiş taraftarlar kanalturk'te gösteriyo polislere alkış yapıcaz diyip yuhlamaya başladılar AHAHAH polisler de bilmiyor mu maç skorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sparkcaster said: http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs215.snc1/8216_150082221701_712751701_2549673_1946474_n.jpg AHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA Uykum kaçtı gülmekten :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bilica bildigin odun. tam odun adam. arada iyi oynadıgı olsa bile ki bana gore hic iyi oynamadı, o kadar mac sıctı ki kesinlikle gonderilmesi lazım. fb'nin kadro nerelerden nereye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hazır açılmışken iki laf da güizaya edeyim. o kadar gereksiz bok atılıyo ki adama. güizanın kaçırdığı pozisyonları avrupada üstdüzey takımlardaki bütün forvetler kaçırıyor, karşıkarşıya pozisyonlar filan hepsi. ama güizanın girmesi gerektiği pozisyonlar var. ispanya milli takımı maçlarına, mallorca maçlarına bakın. ilerde iki adam. güiza sarkık forvet oynar. mallorcada gol kralı olduğu dönemde sürekli ya boş kalıyodu, ya da kontradan yakalıyodu, atıyodu. boş kalma olayını fenerin şu diziliminde yapması imkansız, tek başına duruyo orda, onu boşaltacak tek adam var ilerde o da emrenin, baroninin hemen önünde oynayan alex, öyle bi pozisyon bulması imkansız. 2. si kontra atak. fener gibi türkiyenin büyük takımlarından birine karşı oynayan bütün takımlar, gs bjk dahil kapalı oynar, kontra vermez. anca gs,bjk geri düşerse öyle bulur o pozisyonu, o zaman da o pası verecek 3 adam var fenerde biri alex, biri gökhan gönül biri emre. bu adamlara defanstan top gelecek de, onlar uzun oynayacak. çok zor. ben fenerin bu iki atağı da yaptığını hatırlamıyorum. çok azdır. zaten bunları yapamadı adam, gol atmayı geçtim, bi forvet oyuncusu her maç 10 poziyona girer, fener gibi büyük takımda. ona oynarsın. fenerde o da yok. adamın morali bozuldu bi süre sonra atacağı varsa da atamıyo artık. bunları ilk geldiğinde de söylemiştim, bida söyliyim dedim. bilica da kötü bi oyuncu anca portekiz liginde orta sıra takımında filan oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sparkcaster said: http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs215.snc1/8216_150082221701_712751701_2549673_1946474_n.jpg SAJDHSAKJFDHSLFKJHSDLFJHSDLFJHDSLFJHSDLKFJHSDLJFHS SÜPER LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 BulletRide said: Önder'i ben tercih ederdim Bilica'ya.Gerçi Bosna maçı aklımda ama olsun, en azından yerli Önder bir ara çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 BabacumMostors said: abi.. kulübe yakın birisi "luganonun yanına ildenizi koysan oynar" demiş fener beni trasnfer edecekmiş ntv altyazı geçti o_O beni de güiza yerine koyacaklarmış.. ama ben fenersizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hala gülüyorum ya ahahaha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 resim mükemmel bile değil daha fazlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 guizadan 27 gol beklemiyoruz, aldığı toplarla tehdit oluştursa bile yeter, hepsine kız gibi vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 tldr yapmışım. özet : güiza iyi oyuncu fener takım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 OLM RESMİ GÖRMEMİŞTİM LASNDAYSD GASDGASDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 cavanagh said: hala gülüyorum ya ahahaha=) Ahahahahahahahaha ben şimdi çıktı alıyorum çerçeveletecem bakıp bakıp gül :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sparkcaster said: guizadan 27 gol beklemiyoruz, aldığı toplarla tehdit oluştursa bile yeter, hepsine kız gibi vuruyo hakan şükürün de aynı dönemleri oldu, kalenin dibinde üstten dışarı attığı pozisyonlar filan. bursa maçında dikkat ettiyseniz görmüşsünüzdür. semih oyuna girince güiza ilerde diye orda duran 3 bursalıdan biri sürekli ileri çıkmaya başladı. golü hakkaten semih oyuna girdi diye yedi yani fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hakan şüküre 16 milyon euro vermedik ispanyanın gol kralı oldu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar