Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 22. Hafta: Fenerbahçe - Bursaspor @ 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman'dan beri sezon başına kafadan 20 gol atacak golcüsü oldu mu ki?

Sistemi bu Fenerbahçe'nin, Güiza iyi bile attı gol.Islıklanacak o kadar adam varki Fenerbahçe'de, taraftar bence ayıp etti İspanyola.

Lille karşısında adamı kalmadı Fenerbahçe'nin, Güiza'ya dua edin bence.Tek kurtaracak adam çünkü turu

sistemi bu fenerin karşı karşıya 250 gol kaçırtan sistem
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

BulletRide said:

Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman'dan beri sezon başına kafadan 20 gol atacak golcüsü oldu mu ki?

Sistemi bu Fenerbahçe'nin, Güiza iyi bile attı gol.Islıklanacak o kadar adam varki Fenerbahçe'de, taraftar bence ayıp etti İspanyola.

Lille karşısında adamı kalmadı Fenerbahçe'nin, Güiza'ya dua edin bence.Tek kurtaracak adam çünkü turu

sistemi bu fenerin karşı karşıya 250 gol kaçırtan sistem

Adam'a 20 milyon verdiniz şakır şakır. İspanya'nın gol kralı dediniz. Şimdi laf ediyosunuz olmuyo.

Halen daha izlemedin mi yoksa video'u o kadarda dönüyo yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Omzu çıktıysa en az 2 hafta oynayamaz Özer.

Üzüldüm valla, severdim Özer'i 2 sene evvel GS alacakken ilk dikkat etmeye başlamıştım sora almaktan vazgeçince üzülmüştüm, şimdi iyi oynuyo tam yeni yeni form tutmuştu, ileride milli takıma kadar yükselir rahatça.

Güiza'ya yapacak bişey yok, isteyen yeteneksiz desin isteyen taktiğe uymuyor desin isteyen kendisi sallamıyor desin sebep nolursa olsun FB'de oynayamıyor işte adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...