Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 22. Hafta: Fenerbahçe - Bursaspor @ 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

taraftar gazıyla futbolcu çıkaran teknik direktörü yılmaz vural'a havale ediyorum bu arada

teknik direktörün hasını madrid maçında gördük. mal gibi yerde top kaptırıp, mal gibi faul yapan adamı alırsın oyundan direk. taraftarı beklemeye gerek yok.

guiza gibi adamın türkiye liginde kafaya oynayan bir takımda yeri olmadığı gibi.

gs-fb çekişmesi birşeydir, şu yukardaki görüşümde yeminle söylüyorum samimiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Daum Güiza'ya destek olunmalı demiş.

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

abi haklı adam

düşünsene orda 50k insan senle dalga geçiyo
he hakediyo ama yani baska bi oyuncu al çıkart onu demek de acayip moral bozar
adam baslarda belki 2-3 maç hata yaptı sonra üstüne geldikçe adamım morali bozuldu
kimin bozulmaz ki
heycanlanıyo adam resmen topu alınca cunkü cok fazla baskı var atamadıgı anda yuhlanıyo
tamam bazıları haklı da bi takım taraftarı bence asla kendi oyuncusunu yuhlamamalı
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Fenerbahçe tribünleri boşalırken yüksek sesli marşlarla bursaspor taraftarına zulme devam ediliyordu. acıdım adamlara...

maç hakkında yorum yapmaya gerek yok, biz oynadık 3 şahsi hatamız yüzünden adamlar kazandı. Emre, Gökhan ve Alex'e canım feda.

Casper Baroni denen hayalete 6+2'nin 2'si görünür ufukta.

Guiza'ya ise tam destek hep destek. yanındayım.

yaratıcı kutsal ittifak taraftarından japon bayrağı beklerdim de müptezelliğin dibine vurmuşlar bunu es geçmişler. zaalar, fökstörler havada uçuşmuş. hep elin maçları hep elin maçları nereye kadar :)

cool story bro
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle; ZAAAAAAA.
bu maçta öyle elin maçı size noloyor muhabbetine girmek baya saçma, zira lider olma şansınız vardı, yetemediniz. bir de komik bi şekilde yenilmişiniz gayet. gülünecek illa ki.
adamınızı ağlattınız be daha ne olsun, ayıptır. futbol banal bir oyun 22 kişi bi topun peşinde tribi ama başarılı. takdir ediyorum.

Bursa sağlam geliyor bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

mulgear6 said:

tamam bazıları haklı da bi takım taraftarı bence asla kendi oyuncusunu yuhlamamalı

bu bana hamburg maçında hasan şaşı yuhlayan adamın gözümün önünde yediği dayağı getirdi yanında ki taraftarlardan

50bin insanın 45bini yuhlayınca 5binin 45bini dövmesi zor da haklı dövenler
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...