nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Daum Güiza'ya destek olunmalı demiş. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 uzatmalar fb gol atmadan bitti.bi terslik var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 guizaya zaten destek olunmalı. adamı iyice küstürdük de Emre soyunma odasına girişmiş olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 nileppezdel said: Daum Güiza'ya destek olunmalı demiş. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dauma kim destek olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 nileppezdel said: Daum Güiza'ya destek olunmalı demiş. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AAABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 SeaGle said: taraftar gazıyla futbolcu çıkaran teknik direktörü yılmaz vural'a havale ediyorum bu arada teknik direktörün hasını madrid maçında gördük. mal gibi yerde top kaptırıp, mal gibi faul yapan adamı alırsın oyundan direk. taraftarı beklemeye gerek yok. guiza gibi adamın türkiye liginde kafaya oynayan bir takımda yeri olmadığı gibi. gs-fb çekişmesi birşeydir, şu yukardaki görüşümde yeminle söylüyorum samimiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hacı ilk maçı 3-0 almışken kalacaklardı turda... neyse istanbul'da da 3 attı bursasporumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bu fener taraftarı guiza'ya nasıl "ar yu player?" demedi hala ona şaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: guizaya zaten destek olunmalı. adamı iyice küstürdük de Emre soyunma odasına girişmiş olabilir :) Emre'yle bir akrabalık arkadaşlık bağı falan var mı hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 nileppezdel said: Daum Güiza'ya destek olunmalı demiş. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa abi haklı adam düşünsene orda 50k insan senle dalga geçiyo he hakediyo ama yani baska bi oyuncu al çıkart onu demek de acayip moral bozar adam baslarda belki 2-3 maç hata yaptı sonra üstüne geldikçe adamım morali bozuldu kimin bozulmaz ki heycanlanıyo adam resmen topu alınca cunkü cok fazla baskı var atamadıgı anda yuhlanıyo tamam bazıları haklı da bi takım taraftarı bence asla kendi oyuncusunu yuhlamamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: Fenerbahçe tribünleri boşalırken yüksek sesli marşlarla bursaspor taraftarına zulme devam ediliyordu. acıdım adamlara... maç hakkında yorum yapmaya gerek yok, biz oynadık 3 şahsi hatamız yüzünden adamlar kazandı. Emre, Gökhan ve Alex'e canım feda. Casper Baroni denen hayalete 6+2'nin 2'si görünür ufukta. Guiza'ya ise tam destek hep destek. yanındayım. yaratıcı kutsal ittifak taraftarından japon bayrağı beklerdim de müptezelliğin dibine vurmuşlar bunu es geçmişler. zaalar, fökstörler havada uçuşmuş. hep elin maçları hep elin maçları nereye kadar :) cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 guiza gider sezon sonu, gittigi yerde gol krali olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Adam geldiğinden beri iyi oynadığı maç yüzdesi 10 falandır heralde abi. Daha ne desteği? Biz destek oluyoruz işte kalsın da kaçırmaya devam etsin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 anelka no2 olur diyosun dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 mulgear6 said: tamam bazıları haklı da bi takım taraftarı bence asla kendi oyuncusunu yuhlamamalı bu bana hamburg maçında hasan şaşı yuhlayan adamın gözümün önünde yediği dayağı getirdi yanında ki taraftarlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 lille e yenildiniz yorgunsunuz falan diye ptesiye almışlar. yine dayak yediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 nileppezdel said: Adam geldiğinden beri iyi oynadığı maç yüzdesi 10 falandır heralde abi. Daha ne desteği? Biz destek oluyoruz işte kalsın da kaçırmaya devam etsin diye :D guiza attıkça sinir oluyorum atamadıkça daha da sinir oluyorum of adam resmen kanser eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 öncelikle; ZAAAAAAA. bu maçta öyle elin maçı size noloyor muhabbetine girmek baya saçma, zira lider olma şansınız vardı, yetemediniz. bir de komik bi şekilde yenilmişiniz gayet. gülünecek illa ki. adamınızı ağlattınız be daha ne olsun, ayıptır. futbol banal bir oyun 22 kişi bi topun peşinde tribi ama başarılı. takdir ediyorum. Bursa sağlam geliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: yaratıcı kutsal ittifak taraftarından japon bayrağı beklerdim de müptezelliğin dibine vurmuşlar bunu es geçmişler. zaalar, fökstörler havada uçuşmuş. hep elin maçları hep elin maçları nereye kadar :) edit: Kendisi için diyomuş yanlış anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Farinal said: mulgear6 said: tamam bazıları haklı da bi takım taraftarı bence asla kendi oyuncusunu yuhlamamalı bu bana hamburg maçında hasan şaşı yuhlayan adamın gözümün önünde yediği dayağı getirdi yanında ki taraftarlardan 50bin insanın 45bini yuhlayınca 5binin 45bini dövmesi zor da haklı dövenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 mulgear6 said: tamam bazıları haklı da bi takım taraftarı bence asla kendi oyuncusunu yuhlamamalı futbolcuya tekme tokat giren bir topluluktan daha ne bekliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ZAAAAAAAAAAA Fener alır diyenler haklı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yok hacı ben soylu gs taraftarını övmek istemiştim o postumda. birde bursanın maç eksiği var sanırım? adamlar şampiyon olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Wispy said: ZAAAAAAAAAAA Fener alır diyenler haklı çıktı biraz eğilirse kalan maclari da alır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ya güizanın ağlarkenki videosu var mı? hnagi kanalda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar