Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Oyuna başlamadan önce yüklenmesi gerekenler; Windows service pack DirectX PhysX (nVidia kullanmayan kullanıcılar için) Ekran kartı driveları (nVidia | ATI) Ses driveları .net Framework 3.5 - 3.5 Service Pack 1 - Sorun giderme - Herşeyi yaptım ama performansım hala kötü? Konunun daha aşağısında bir performans ve optimizasyon konusu daha var oraya bakın! Patchleri launcher yolu ile değilde torrent'den çektim ancak launcher'ı çalıştırdıgımda tekrar patch yapmaya çalışıyor? İndirdiğiniz patch dosyalarının hangi klasörde olduğuna dikkat edin. Mortal Beta Launcher.exe ile aynı klasörde olmalılar çalışması için. Patcher duruyor ve asla çalışmıyor? Task manager'ı açın(ctrl+alt+del) ve Nowgame.exe 'nin çalıştığından emin olun. Çalışmıyorsa kapatın ve tekrar deneyin. Ayrıca güvenlik duvarı programınızın engellemediğine emin olun. Karakterimi yarattım ama seçim ekranında görünmüyor? Siz karakterinizi yaratırkan sunucu çökmüş olabilir yada aynı isimle başka bir karakter olduğundan dolayı kabul edilmemişsinizdir. Tekrar karakter yaratmayı deneyin Oyuna ne zaman girsem hareket edemiyorum? "Z" tuşuna basarak UI moddan çıkmalısınız. Ben ne zaman alt+tab ile başka pencereye geçsem oyun ya crash oluyor yada mavi ekran geliyor? Sürekli pencere değiştirmeniz gerekiyorsa full ekrandan çıkıp öyle oynamayı deneyin. Alt+enter kombinasyonu ile pencere modunda oynayabilirsiniz. - Optimizasyon ve Sorun giderme - Oyun için ayarları değiştirmek Karakter seçim ekranında yada oyuna girdekten sonra esc'ye basarak aşağıdaki ayarları yapın! Denny Lindberg - Animator/Technical Artist said: Resolution: (çözünürlük) Ya performansı artırmak için daha düşük bir çözünürlük seçin yada istediğiniz çözünürlükte oynamak için Screen Percentage ayarını düşürün. Texture Quality: (doku kalitesi) henüz bu ayarın daha aşağısı yok zaten en kalitesizde oynuyorsunuz Shadows: (gölgeler) Şuan için "medium (orta)" ayardan yukarısının seçilmesini önermiyoruz. Nowgame.ini dosyasını açın ve performans için aşağıdakileri uygulayın Denny Lindberg - Animator/Technical Artist said: bSmoothFrameRate=True DisplayGamma=2.2 DynamicShadow=true DynamicLights=true MotionBlur=true DepthOfField=true Bloom=true UseHighQualityBloom=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Pluton said: Nowgame.ini dosyasını açın ve performans için aşağıdakileri uygulayın Denny Lindberg - Animator/Technical Artist said: bSmoothFrameRate=True DisplayGamma=2.2 DynamicShadow=true DynamicLights=true MotionBlur=true DepthOfField=true Bloom=true UseHighQualityBloom=true bu nowgame.ini UnrealEngine3>Nowgame>Config klasörünün içindekimi ? orda yok bu ayarlar yamulmuyorsam. Nowoptions'tan yapılcak galiba bu ayarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hatta hepsi farklı farklı yerlerde displaygama ayarıda NowEngine'nin içinde mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Onlarda yazıyomuşda dikkat etmemişim düzelticem vaktim olduğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ztn bendeki ayarlar öyle.ama sildim oyunu uyuz oldum.oyun cıktıgında trial olur illa.o zaman denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ctd sürekli. ayarlarıda oyun içinden değiştiremiyorum. inilerle uğraşıyorum yarım saattir yinede hata verip düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bu dosya nowengine dosyasi olmasi lazim. Ben hepsini nowenginein içinde buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Red said: ztn bendeki ayarlar öyle.ama sildim oyunu uyuz oldum.oyun cıktıgında trial olur illa.o zaman denerim Hangi oyun yapmış şu ana kadar o salaklığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ya aslinda soyle bir olay var. account alirken ref. veriyorsun. ordan 15gunluk trial kazaniyorsun sanirim. forumlarda bisi vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bende sürekli görüntü titriyo ve gidip geliyo ara ara. Yaklasık 10 dakka sonra da direk ekran kararıp pc kitleniyo. Çakıcam ağzına pc'nin az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Yalnız o referans işinde, referans verdiğin adam 15 gün oynama süresi kazanıyor ve 2 kere kullanma hakkı var. Link koyacaktım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 display gama yı bulamiorum now engine ın içersinde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 o başka yerdeydi de bakamıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mortis said: display gama yı bulamiorum now engine ın içersinde ya DisplayGamma= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar