NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 28 Weeks Later'in ilk 5 dakikasi sahanedir. Gerim gerim gerer, gaz verir...
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 mauhauhau kız da feci malmış ama be.. korkudan felç olmak da nesiymiş? hem de bildiğin geyik bi film de.. bana benim alternatif başlığım said: aslan kral izleyen kız aslanlara yem oldu çocukken aslan kral filmini izleyen ve oldukça etkilenen sharon watson üniversitede veterinerlik okuduktan sonra san diego hayvanat bahçesinde aslan kafesinin bakıcısı oldu. acak bu kararı onu ölüme sürükledi. işinin ilk gününde kızları aslanlara yem olan sharon'ın ailesi Disney'e tepkili.. Sharon saldırı anında son olarak "Arrrghhh.. yapma Simba... seni seçtim pikaçuuuu" dediği ortaya çıktı.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 avrupalılar çok duygusal aga. bak benim birader 12 yaşında adam gitti gidip eve gelmiş. filmle dalga geçip durdu. bi bok yok neyden korkuldu onu da anlamadım diyip uo başına geçti. avrupalılar dangalak bu konuda aga.fds
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 "Felç etti" yi okudum ve italyan futbolcular gelmeye başladı aklıma. FMyi bırakmam lazım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 dasaaa said: mauhauhau kız da feci malmış ama be.. korkudan felç olmak da nesiymiş? hem de bildiğin geyik bi film de.. bana benim alternatif başlığım said: aslan kral izleyen kız aslanlara yem oldu çocukken aslan kral filmini izleyen ve oldukça etkilenen sharon watson üniversitede veterinerlik okuduktan sonra san diego hayvanat bahçesinde aslan kafesinin bakıcısı oldu. acak bu kararı onu ölüme sürükledi. işinin ilk gününde kızları aslanlara yem olan sharon'ın ailesi Disney'e tepkili.. Sharon saldırı anında son olarak "Arrrghhh.. yapma Simba... seni seçtim pikaçuuuu" dediği ortaya çıktı. Yiyosa bana dediklerinizi alan yetkilisine de deyin huleyn! (:P)
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Onun tipinden (bkz: avatari) belli boyle yorumlar yapacagi. Sen bir yandan akilli gecinirken yapiyorsun boyle yorumlari.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Akılsız mı yani dasaaa? :P aynı türde iki laf işte, bana ayrı gıcığınız var diye patlıyorsunuz. Bu da ikiyüzlülük gibi bir şeydir aslında. Benim yazdığımı da okuyup kendi kendinize mal diyip geçebilirdiniz...
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Akilsiz da laf mi? Buharlasmis hepsi. Bir yerde sacmalarsin, iki yerde sacmalarsin. Hadi olsun uc olsun da 24/7 olunca cekilmez bir hal aliyorsun. Neyse; dasaaa, bebegim. Kendini kizin hastane odasinda ailesiyle birlikte dikilir vaziyette dusunup neler hissettigini yazmani istiyorum bana. Hani cok acitasyon oldu farkindayim da israrla empati diyorum. Oyle herkese aciyan cok humanist biri degilim de zaman zaman rahatsiz ediyor yorumlariniz ciddi anlamda. Yapmamalisiniz bence.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bana göre süt sana göre çukulata di. Sana göre saçmalıyorken bazılarına göre de (evet var öyle patiler) gayet mantıklı konuşuyorum. Hadi kalın sağlıcakla
gecko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 pg+13 gibi bir etiketli değilmiydi bu film çocukların ne işi var
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 film boyunca aha şimdi ordan bişe fırlıcak diye hazırladım kendimi ama hiç olmadı. arkadasım her ne kadar sağ kolumu çürütse de beni etkilemedi. gecen gun wolfman'e gittim daha cok zıpladım
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 CaNNi said: izlemeye başladım filmi, nargilemi de çektim. felç olcaksam nargilem ağzımda kalsın bu adam işni biliyor böyle haberlere de güvenmemek lazım, o kadar tartışmışsınız da marketing gibi geldi bana
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 di said: dasaaa, bebegim. Kendini kizin hastane odasinda ailesiyle birlikte dikilir vaziyette dusunup neler hissettigini yazmani istiyorum bana. Hani cok acitasyon oldu farkindayim da israrla empati diyorum. Oyle herkese aciyan cok humanist biri degilim de zaman zaman rahatsiz ediyor yorumlariniz ciddi anlamda. Yapmamalisiniz bence. şimdi odada duran birisi olarak doktor ya da hasta bakıcı isem said: -hey bu iki sene önce kendini pikaçu sanıp camdan atlayan ve geçen sene de "ben beybleydiim" diye dönerek kamyona kafa atan kız değil mi? NE??? TEK BAŞINA KORKU FİLMİNE Mİ YOLLADINIZ! SİZ KAFAYI MI YEDİNİZ!! ee bu arada hanfendi eşiniz banyonda mahsur kalmış. aynaya "You talkin' to me?" diyip duruyor.. bi el atın da alalım tuvaletten diye gelmiştim.. hmm yok yok ben bu aralar empati yapabilecek durumda değilim.. kaçtım bi süre görüşürüz sonra
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bide şu var korkudan dilin tutulmasını anlarım psikolojik etkilerinin olmasını anlarım elin titremesi, paranoyaklık gibi şeyleri de anlarım ama felç olmak nedir abi adamın belini kırarsın anca felç olur hacı hocuya götürsünler okutsunlar düzelir o kız tü tü tü tü mahşallah
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Şu filmi gülerek izlediyim diyenlere hastayım. Bence siz korku filmi izlemeyi bilmiyorsunuz. Duygusal filme gidip, gülmek gibi birşey sizin yaptığınız. Filmin hakkını verin yahu. Çok büyük bür marifetmiş gibi; "ahahah koptum ya" saçmalık. Nacizane görüşüm. Neyse. Haber bence de sallapati bir haber. Kızla ilgili bir bilgi bulamadım internette. Ne görsel, ne de kimliğine ait. Sadece küçük bir resim var. O da herhangi bir hastanın olabilir. Fakat, o da felçli gibi durmuyordu açıkçası. Birde ne felci, onu da belirtmemişler. Anlık şok olayı İtalya'dan buraya felç olarak mı geldi acaba... Ki haberin kaynağı tek bir yer gibi geldi bana. Medyanın bu abartma huyunu sevmiyorum.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 blair witch filmi ilk çıktıgında amerikada izleyenler kusuyormuş, o kadar korkunç! gibi şeyler duyuyoduk, hype kasma amaçlı hareketler bunlar
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Korku filmi izleyen zoraki korkmalı? ehueh
SteelBB Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Tabii ki hayır. Eleştirinin bir tarzı olmalı bence. Tamamen şahsi düşüncem. "ahaha çok güldüm" demekle "bana korkunç gelmedi" demek arasında baya bir fark var. Birisi sanki marifetmiş gibi lanse ediliyor. Ben sadece buraya dikkat çekmek istemiştim. Kısacası sadece bir rahatsızlığımı dile getirmek istedim. Ama buradan her korku filmine gittiğimizde, korkmalıyız mantığı çıkartılmamalı tabii ki. Nacizane görüşüm.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bu kadar kötü bir filmin bu kadar çok tutması da ayrı bir başarı aslında, çok sıkıcıydı ya İn cin olsun zaten millet altına sıçıyor o an, adamlar iyi yerden yakalayıp çok farklı tarzda başarıdan başarıya koştular. Helal BABS diyorum
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 cin hikayesi çok duymuştur korkar normal.. hiç böyle hkayeye möaruz kalmamış veya yaşamamış adama da çok komik gelir film
Öne çıkan mesajlar