Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft 2

Adversary

Öne çıkan mesajlar

said:
The_Delucian, 26 Temmuz 2004 23:44 tarihinde demiş ki:
Replay RWA VOD nedir tam olarak farkları neler anlatabilirmisin (replay ok da digerlerini bilmiyom) ...

Replay: oynanmis oyunu fast-fastest-x2-x4-x8-x16 gibi hizlarda isetdigin oyuncunun yada her ikisinin vizyonundan yada tum map acik vizyonla seyretmek.

RWA: Replay With Audio, replayin bir veya daha fazla spiker tarafindan anlatilarak kaydedilmis sesli replay.

VOD: Video On Demand. Bunlar genelde Kore deki pro oyuncularin oynadigi turnuvalarin video olarak yayinidir. (Korede SC resmi spor ve bu maclari yayinlayan TV kanlallari filan var) Bunda seyiricleri, atmosferi, yorumcularin coskusunu, seyircilerin ugultularini, oyuncularin mac sirasindaki ve sonrasindaki tepkilerini yuz ifadelerini filan herseyi gorursunuz.
Bide First Person VOD var ondada oynayan oyuncununu , ekranini 1e1 gorursunuz, mouse ve klavya hizini filan gorursunuz ve aziniz acik kalir genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

demonun ne olduğunu da öğreteceğiz bu yaştan sonra tövbeler tövbesi..

hisler karşılıklı, senin argümanların da bana komik geliyor. ben onaylamadığım için battı sc, yıkıldı blizzard, ok mi? hadi sen işine bak ben de işime bakayım..

bone ne yaptın sen? total war homm'a mı benzeseymiş? adam biriktirip birbirinin üstüne sürmekten mi ibaret olsaymış? sc'ye mi benzeseymiş? birimlerini umursamadan düşman üzerine salarak mı başlasaymış oyunlar? total war serisi gibi taktik açısından zirvedeki (myth'ten sonra) bu rts'ye de böyle yakıştırmalar yaptın ya, eyvahlar olsun.. :-p o medieval ki pc gamer'ın okuyucu anketinde half-life'ı yerinden etti gelmiş geçmiş en iyi oyun diye, popülerlik dersen o da var hani..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
,nternette btun koree şeyleri ingilizceye cevirrirsen 8957486437849923467 tane sc 2 acıklanma tarihi bulursun gibime geliyo diyerek okuyorum hemen..

mır mır mır

hmm
valla bana ucuk geldi, vod göstermeler in gaem bigi vermeler demosntrasyon yapmalar falan.... yok yanı bu kadar cok şey hazır olabilir, oyun yapılmış bitmiş olabilir blizzard'ın 200 metre yerin altındaki nuklier saldırıya karşı dayanıklı sığınaklarında, ama blizzard bu kadar cok şey vermez bu kadar erken vericeksede az veriri oyun cıkmaya yakın iyice delirtir böle şeyler vererk, sonra 6 ay geciktirir bekliyenlerin yarısı kanser olur falan, son 3 ay ömürlerinde sc2 beklerler. Blizzard son 6 ayda oyunu dahada bomba halde cıkartır, bu son 3 ayını yaşıyan oyuncular son günleridne sc2 oynamk için deliler gibi alrılar oyunu, oyun ilk günden bunyandaki toplam pc sayısından fazla falan satar.

ama bence yalan ahber bu hadi hayırlısı
Sosyal ağlarda paylaş

http://sc.gosugamers.net/

We do intend to announce a new product at the Worldwide Invitational next month in Korea, and we appreciate the enthusiasm and interest in getting an advance look at what that will be, but players will have to wait until May 19th to find out more. Also, we have a very strong connection with the characters and settings of StarCraft, and we do plan to revisit that universe at some point in the future, but we don't have anything new to announce in that regard at present.
Sosyal ağlarda paylaş

Starcraft 2 yapılacaksa kendi sadeliğinde, kendi güzelliğinde kalsın derim kanımca. Çünkü geçenlerde Supreme Commander isimli bir oyunu inceleme fırsatı buldum. Level dergisi de Supreme Commander ile SraftCraft'ı kıyaslamıştı bazı konularda. Ve puanlamaya göre 1-1 çıkmıştı sonuç. (Gerçi sırf StarCraft olduğu için StarCraft kazanmıştı da o ayrı mesele)

Oyunu incelediğim zaman kısa süreli bir işkence çekiyormuş gibi hissetmiştim bir an kendimi. Garipti açıkçası. Oynanabilirlik olarak eksik puan vermiştim (gerçi pek vaktim yoktu. Panik ortamı altında gerçekleşti inceleme) "Her türlü StarCraft koyar." dediğim zaman da etrafımdaki bütün yeni yetmelerden sert bir tepki almıştım. Oysa ne güzeldi oyunları. Böyle 3D dimi...

Olmasın arkadaş. Strateji oyunları 3D olmasın. Yenilik yapılcak diye de kasılmasın o kadar. Güzel güzel çıksın karşımıza. Biz de 10 sene sonra bile olsa oturup oynayabilelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl bir karşılaştırmaymış o 1998 oyunu ile 2007'nu kıyaslamışlar 1-1 çıkmış bir de ehueh. Valla bu konunun ilk sayfalarında bahsi geçen Total Annihilation'ı (ki kendisi Supreme Commander'ın ilk oyunu sayılır) alıp Uninstall Commander'la çarpsak bir SC çıkmaz bence, Level'a sevgilerle eheuh.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"No, that rumor is not true in regard to Blizzard," Blizzard told GameSpot. "We believe that the rumor circulating about this subject is based on a misinterpretation of information provided to industry analysts. We do not currently have any MMO development plans beyond the upcoming expansion (TBC) for World of Warcraft, and furthermore, we don't have any intentions to focus on only one genre or platform with our future games."

It is interesting to note that Blizzard did not deny claims that » the next game will be StarCraft 2.

This statement was released in 2006, but if they did not have any MMO in production then less than a year ago, there is no chance a complete demonstation would be ready by the 19th May.

bi de su var thisisgame.com dan :

said:
The chairman of Blizzard Korea said “we cannot answer anything about Starcraft 2, we will have a new game on 19th so please come and find out”. He refused to answer if new game is Starcraft 2.

biraz da o yuzden sc ile ilgili birseylerin olacagini tahmin ediyor herkes.

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 10:07 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard bildigim kadari ile bundan sonra sadece MMO cikarikacak, yani diablo starcraft serilerini olsa olsa MMO seklinde gorecegiz diye biliyorum.

Birde ikinci bir not 3-4 hafta once bir sitede bir yazi gordum. Blizzard diablo nun MMORPG si ustunde calisiyor..

Bu amerikan patent , trademark dairesinin sitesi, direkt diablo ya link veriyorum. Acamazsaniz diyede iceriginide koyuyorum..

http://tess2.uspto.gov/bin/showfield?f=doc&state=8hqf7j.3.7

Word Mark DIABLO
Translations "The foreign wording in the mark translates into English as DEVIL."
Goods and Services IC 041. US 100 101 107. G & S: ENTERTAINMENT SERVICES, NAMELY, PROVIDING ON-LINE COMPUTER AND VIDEO GAMES, ON-LINE PUBLICATIONS IN THE FIELD OF TIPS AND STRATEGIES FOR COMPUTER GAMES; ARRANGING AND CONDUCTING COMPUTER GAME COMPETITIONS; ENTERTAINMENT IN THE NATURE OF AN ONGOING TELEVISION PROGRAM IN THE FIELD OF CHARACTERS AND PLOTS BASED ON A VIDEO GAME; AND PRODUCTION AND DISTRIBUTION OF MOTION PICTURES

Edit: Bu da baska bir link

http://www.wowguru.com/forums/showthread.php?t=9257

[ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:29 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Starcraft severler dışında kimse SC2'ye ilgi göstermiyo sanırım. Onlar için Diablo ve WoW'dan başkası yalan. SC'nin MMO olmasına da sıcak gözle bakıyolar. Yabancı sitelerden edindiim izlenim bu.
Eğer öyleyse, öyle olsun. Blizzard da artık piyasaya göre hareket edicekse oynamayıverelim SC2 falan.
Bi de bu alttaki haber çok eski. 2005 yılının ekim ayında yazmış adam.
Sosyal ağlarda paylaş

alttaki haberi sadece diablo'nun MMO projesi icin ilistirdim..
Blizzard uzun suredir calisiyo bi youn ustunde zaten, bunun haberleri zaman zaman cikti bazi yerlerde, e Blizzard MMO disinda artik oyun yapmayacaginida acikladi, demek ki yeni bi MMO geliyor, eh trademarklar ve icerden adamlarin bildirdigine gore muhtemelen Diablo'nun MMO'su geliyor..

Tabii hic bisi kesin degil..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...