arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Sam, 21 Temmuz 2004 07:28 tarihinde demiş ki: sufi'cim kurgu dersen myth 1&2 gibi bir örnek var ki eşi benzerini gördüğüm başka bir oyun yok henüz.. boşuna uğraşıosunuz, quote 1a.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 sam be, sam be, eohoeh aoe dedin, red alert dedin, zart dedin zurt dedin. sıra myth'a mı geldi? ehoeho sc vs all yapıyoruz anasını satim. tek tek oyunların, bazı özellikleri sc'den üstün olabilir, burası normaldir. ancak sc genel olarak en iyisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yoo, taktik zeka olarak en ileri oyun filan denince ben de önünüze koydum en ileri olanı. aok ya da red alert de yakınına yaklaşamaz myth'in.. arcane bana destek mi veriyorsun karşı mı çıkıyorsun belli değil heh[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 myth ile sc pek alakasız değil mi acep ?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 birazdan settlers, dungeon keeper ve dark omen'i de işin içine katarız. :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: arcane, 21 Temmuz 2004 02:52 tarihinde demiş ki: said: BombaciMulayim, 21 Temmuz 2004 00:46 tarihinde demiş ki: en çok saldırı, savunma, taktik, vs varyasyonu sc'dedir. sc'deydi.. aslinda sc'de de degildi Total Annihilation'daydi (open-source code sagolsun) ve fakat cavedog blizzard olmadigindan reklami bu kadar iyi yapilamadi o ayri malesef[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 total annihilation ı ve bütün expansionlarını (kingdoms dahil) vaktinde baya bi oynamış bi insan olarak söylüorum total annihilation zilyon ünite ve bina sayısıyla göz boyuyordu onun dışında taktiksel bi yenilik getirmedi.sonradan yükseklik gibi bi olayı uygulamaya kalktılar ama yine taktiğe yansıtmadılar. ama yine de strateji oyunlarına bi renk katmışlığı var.sc nin yerini almasa da sc nin yanında oynanabilecek zevkli bi yan sanayi alternatifiydi :D[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 simdi yenilik olarak neyi baz aliosun onu anlamadim, mesela sirf resource sistemi bile zamaninin alisilmis rtslerinin hepsinde farkliydi. Yani o donemde (1997 sanirsam) haritada esen ruzgarin hangi hizla estiginin, senin oyun taktiginin tumunu degistirdigi baska bir oyun hatirlamiorum acikcasi. bir de ta'daki taktik-antitaktik varyasyonu haliyle kesinlikle daha fazlaydi, bunun cok unitenin goz boyamasiyla diil, o cok unitelerin her birinin bi yerde bi islere yaramayi basarmasiyla alakasi var (kingdoms'i saymiorum bu arada oynamadim onun hakkinda konusamayacam). Nasil sc'de her unite unique ise ve bir islere yariyorsa ayni sey ta icinde gecerliydi, yanniz ta'da sc'nin x kati daha fazla unite dolayisiyla varyasyon vardi.[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 buldum cdleri, sc ve broodwar da duruo, bi ara uğra da oynayarak tartışalım Sam fikrine katılmıyorum o mesajda demek istediğim şey o.(her zamankinden..)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… capul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Şimdi tartışma ''myth mi Sc mi?'' sorusuna mı kaldı??? Ya böle bi konu açılsa tek bi kişi cevap&yorum yazma gereği duyar mı bi düşünün...(sam hariç olabilir :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: HellHound, 22 Temmuz 2004 03:15 tarihinde demiş ki: Yani o donemde (1997 sanirsam) haritada esen ruzgarin hangi hizla estiginin, senin oyun taktiginin tumunu degistirdigi baska bir oyun hatirlamiorum acikcasi. o oyun myth idi (97'de çıktı) ve rüzgar, hava koşulları, yükseklik ve yer özellikleri gibi etkenler myrmidonların üstüne varıp seni dağıtması ile onlar sana yaklaşamadan senin dağıtman kadar bir fark oluşturuyordu. yağmur yağarken nasıl molotof kokteyli atacağım diye düşünürken düşmanla senin aranda duran zafer takının altının ıslak olmayacağını ve herifleri orada patlatabileceğini, fakat yanlış yerde durusan eğim yüzünden kendini patlatacağını hesaba katman gerekiyordu. önceden attığın ve ıslanıp patlamayan molotof kokteyllerinin de yanlarında patlayan bir tanesi nedeniyle zincirleme patlamaya yolaçıp etrafı cehenneme çevirdiğini görebiliyordun.. capul paticik'teki popülerliğe bakacak olursak zaten burası cs'ci, sc'ci (heh al birini çevir ötekisine) d00dların ağırlıkta olduğu bir komünite. gidip layla'da tarkan mı beethoven mi diye de sorabilirsin ona bakarsan..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Draven Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 lol sam su myth i bi oyniyamadim gitti. benim nedense strateji oyunlarina kafam yatmaz. hepsini simcity gibi oynarim, kurarim binalari falan eylencem odur, millet gelip patlatinca aglamaya baslarim. boyle sirf unit li oyunlar daha iyi, bina olayi olmiyinca onlara focus oluo insan, shogun, ground control 2 falan bu oyunlar iyi baya, ancak myth oyniyamadim. sam myth 3 guzelmi yoksa myth 2yimi bulmaya calisim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 draven bence myth ve myth 2 görülmesi gereken oyunlardır kesinlikle, myth 3'ün grafik motoru tam 3d filan yapan ekip değişik, ilk oyunların kült statüsüne ulaşamadı maalesef.. yani myth ve myth 2'yi oyun olarak oynamayıp da start new game'e basarken shift'e basılı tutup bütün bölümleri seçmek suretiyle ya da bölüm başlayınca ctrl + artı ile bitirerek o hikayeyi görmen gerek. ben bazen açıyorum oyunu, böyle yapıp o hikayeyi okuyup izliyorum, kelimenin tam anlamıyla mükemmel. şahsen bu kadar iyi hikayeli oyun da oynamış değilim, hatta kitap ya da film bile çok az gördüm bunu geçebilecek. anlatılmaz yani kendin görmen gerek.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 02:45 tarihinde demiş ki: .sonradan yükseklik gibi bi olayı uygulamaya kalktılar ama yine taktiğe yansıtmadılar. sc de asagidaki bir unitenin yuksekteki bir uniteye vurma ihtimali 1/3 . o yuzden sc de yuksek yerler (oyunun genel jargonuyla cliff) cok onemlidir eheh. ve hatta ben sc kadar haritalarin oyunun genel akisini ve taktikleri degistirdigi baska bir oyun gormedim. bir de sc nin senaryosu cok orjinal degilsede oyun icersinde biriefingler ve sinematikler sayesinde senaryoya cok fena kaptiriyor insan kendisini . rts olmasina ragmen senaryoyu bu kadar guclu isleyen bir baska oyun zor bulunur . not: sam abi adresini ozel mesajdan yolla sana sc nin kendisi 1000 adet koreli prolarin repleri ve 4-5 cd kadar vod yollim . kesin fikirlerin degisecek :D [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 22 Temmuz 2004 08:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 "sc de asagidaki bir unitenin yuksekteki bir uniteye vurma ihtimali 1/3" sc'nin ne kadar geri olduğunu gösteriyor bu bile, neymiş üçte bir ihtimalmiş. fizik kanunun ihtimali mi olur? "ben sc kadar haritalarin oyunun genel akisini ve taktikleri degistirdigi baska bir oyun gormedim" huun sen myth oynadın mı, oynadıysan 1 saatten fazla oynadın mı merak ettim.. :) sc'nin senaryosu iyidir hoştur ama bu açıdan zaten sc'cilerin bile myth ile kıyaslayabildiğini görmedim.. ;) huun kardeş teşekkür ediyorum ama ben şu brood war'ı indireyim sonra bakıcam net'ten sizin taek-wan-doo videolarınızı.. zira taşımasu ile değirmen dönmez bilirsiniz.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sam, 22 Temmuz 2004 08:43 tarihinde demiş ki: "sc de asagidaki bir unitenin yuksekteki bir uniteye vurma ihtimali 1/3" sc'nin ne kadar geri olduğunu gösteriyor bu bile, neymiş üçte bir ihtimalmiş. fizik kanunun ihtimali mi olur? e peki ne olur? nasıl vurucak veya hiç mi vurmayacak?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 koyarsın 3d bir motor (wc3 koydu .om.ok bir tane) ve myth'deki gibi bir de fizik motoru koyarsın, o her atış için mesafe, ateş edenin yeteneği, rüzgar, yağmur filan hesaba katarak kendisi sonuçlandırır. ama bunu yapmak yerine wc3'te bile utanmadan ucuzculuğa gidip (evet resmen budur, fizik motoru filan uğraşmadılar sc'nin grafiklerinin aynısını 3d yapıp bıraktılar, 3d de bişiye benzese) sc'deki üçte bir miss olayını devam ettirdiler. blizzard kadar statükocu ve çıkardığı oyunlar bu kadar birbirine benzeyen bu büyüklükte bir şirket yoktur. iki oyun arasında 4 yıl vardı ama bir fizik motoru bile yapmadılar veya satın almadılar. nasılsa hazırda böyle onlara tapan bir kitle var, oyunu çıkardılar ve 15 kadar yama ile sonuç olarak ilk günkü oyun ile son günkü arasında grafikler dışında bir ortak nokta kalmadı. neden? çünkü blizzard bir oyunu eksik ve yanlış gameplay'le piyasaya sürüp kakaladıktan sonra bunu yamalarla düzeltmenin hem test maliyetlerinden düştüğünü hem de insanların gözünü boyadığının farkına vardı.. michael moore'un bu konuya el atmasını bekliyorum ben halen.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. total annihilation hakkında o mesaj.hani şu sc ye denk gösterilmiş ya onu cevaplamıştım :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 15 yama çıkarılması mükemmelleştirmeye çalışılmasındandır oyunun. ayrıca ben başka mesaj atmayacağım bu topice zaten adam nuh diyor peygamber demiyor. belli kafasında var bişey başka birşeyi kabul etmeyecek kırmızı kalemi gösterip "bu mavi" bile diyebilirsin sam sen bu gidişle =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sabo ben de seninle aynı düşüncedeyim, kendi yazdıklarını ben yazmışım gibi okuyabilirsin sam yazan yerleri kendi nickinle değiştirerek.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki: huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. sc de taktige etkissi varya yuksekligin ;atilim dedim hemen :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sam, 22 Temmuz 2004 08:43 tarihinde demiş ki: sonra bakıcam net'ten sizin taek-wan-doo videolarınızı.. sana bir link verecem ona ozellikle iyi bak . acik havada dev bir ekran ve izleyici sayisi : 50.000 kisi . kazanana odul 60.000$ . koreliler bu kadar aptal olamaz di mi ? oyunda bir hikmet var . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Gerek yok googel dan starcraft vod Boxer Nada ogogo diye arat etraft 1000 lerce Koreli ve Starcraft da kapışan 2 kişi görülür bu asla Myth da olmaz ve sodece bu olay Kore de değil A.B.D fransa kanada almanya brezilya... gibi bir sürü ülkelerde de oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yo sadece korede oluyor . o dedigin yerlerde sadece wcg gibi buyuk organizasyonlarda oluyor . digerleri hep ufak tefek turnuvalar vs .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Wcg için oluyor ayrıca çok fazla turnuma oluyor mesela Alman Mondragon un bende vod u var veya Elky nin Fransa da olan ve gırr ın Kanada da yapılan maçlarla ilgili vodları var hoş Kore ayrı orda maçlar canlı Tvden yayınlanıyor diğerlerinde yok ama sonuçta maçlar duyuruluyor ve seyirciler geliyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki 4.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 myth ile sc pek alakasız değil mi acep ?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 birazdan settlers, dungeon keeper ve dark omen'i de işin içine katarız. :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: arcane, 21 Temmuz 2004 02:52 tarihinde demiş ki: said: BombaciMulayim, 21 Temmuz 2004 00:46 tarihinde demiş ki: en çok saldırı, savunma, taktik, vs varyasyonu sc'dedir. sc'deydi.. aslinda sc'de de degildi Total Annihilation'daydi (open-source code sagolsun) ve fakat cavedog blizzard olmadigindan reklami bu kadar iyi yapilamadi o ayri malesef[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 total annihilation ı ve bütün expansionlarını (kingdoms dahil) vaktinde baya bi oynamış bi insan olarak söylüorum total annihilation zilyon ünite ve bina sayısıyla göz boyuyordu onun dışında taktiksel bi yenilik getirmedi.sonradan yükseklik gibi bi olayı uygulamaya kalktılar ama yine taktiğe yansıtmadılar. ama yine de strateji oyunlarına bi renk katmışlığı var.sc nin yerini almasa da sc nin yanında oynanabilecek zevkli bi yan sanayi alternatifiydi :D[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 simdi yenilik olarak neyi baz aliosun onu anlamadim, mesela sirf resource sistemi bile zamaninin alisilmis rtslerinin hepsinde farkliydi. Yani o donemde (1997 sanirsam) haritada esen ruzgarin hangi hizla estiginin, senin oyun taktiginin tumunu degistirdigi baska bir oyun hatirlamiorum acikcasi. bir de ta'daki taktik-antitaktik varyasyonu haliyle kesinlikle daha fazlaydi, bunun cok unitenin goz boyamasiyla diil, o cok unitelerin her birinin bi yerde bi islere yaramayi basarmasiyla alakasi var (kingdoms'i saymiorum bu arada oynamadim onun hakkinda konusamayacam). Nasil sc'de her unite unique ise ve bir islere yariyorsa ayni sey ta icinde gecerliydi, yanniz ta'da sc'nin x kati daha fazla unite dolayisiyla varyasyon vardi.[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 buldum cdleri, sc ve broodwar da duruo, bi ara uğra da oynayarak tartışalım Sam fikrine katılmıyorum o mesajda demek istediğim şey o.(her zamankinden..)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Şimdi tartışma ''myth mi Sc mi?'' sorusuna mı kaldı??? Ya böle bi konu açılsa tek bi kişi cevap&yorum yazma gereği duyar mı bi düşünün...(sam hariç olabilir :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: HellHound, 22 Temmuz 2004 03:15 tarihinde demiş ki: Yani o donemde (1997 sanirsam) haritada esen ruzgarin hangi hizla estiginin, senin oyun taktiginin tumunu degistirdigi baska bir oyun hatirlamiorum acikcasi. o oyun myth idi (97'de çıktı) ve rüzgar, hava koşulları, yükseklik ve yer özellikleri gibi etkenler myrmidonların üstüne varıp seni dağıtması ile onlar sana yaklaşamadan senin dağıtman kadar bir fark oluşturuyordu. yağmur yağarken nasıl molotof kokteyli atacağım diye düşünürken düşmanla senin aranda duran zafer takının altının ıslak olmayacağını ve herifleri orada patlatabileceğini, fakat yanlış yerde durusan eğim yüzünden kendini patlatacağını hesaba katman gerekiyordu. önceden attığın ve ıslanıp patlamayan molotof kokteyllerinin de yanlarında patlayan bir tanesi nedeniyle zincirleme patlamaya yolaçıp etrafı cehenneme çevirdiğini görebiliyordun.. capul paticik'teki popülerliğe bakacak olursak zaten burası cs'ci, sc'ci (heh al birini çevir ötekisine) d00dların ağırlıkta olduğu bir komünite. gidip layla'da tarkan mı beethoven mi diye de sorabilirsin ona bakarsan..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Draven Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 lol sam su myth i bi oyniyamadim gitti. benim nedense strateji oyunlarina kafam yatmaz. hepsini simcity gibi oynarim, kurarim binalari falan eylencem odur, millet gelip patlatinca aglamaya baslarim. boyle sirf unit li oyunlar daha iyi, bina olayi olmiyinca onlara focus oluo insan, shogun, ground control 2 falan bu oyunlar iyi baya, ancak myth oyniyamadim. sam myth 3 guzelmi yoksa myth 2yimi bulmaya calisim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 draven bence myth ve myth 2 görülmesi gereken oyunlardır kesinlikle, myth 3'ün grafik motoru tam 3d filan yapan ekip değişik, ilk oyunların kült statüsüne ulaşamadı maalesef.. yani myth ve myth 2'yi oyun olarak oynamayıp da start new game'e basarken shift'e basılı tutup bütün bölümleri seçmek suretiyle ya da bölüm başlayınca ctrl + artı ile bitirerek o hikayeyi görmen gerek. ben bazen açıyorum oyunu, böyle yapıp o hikayeyi okuyup izliyorum, kelimenin tam anlamıyla mükemmel. şahsen bu kadar iyi hikayeli oyun da oynamış değilim, hatta kitap ya da film bile çok az gördüm bunu geçebilecek. anlatılmaz yani kendin görmen gerek.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 02:45 tarihinde demiş ki: .sonradan yükseklik gibi bi olayı uygulamaya kalktılar ama yine taktiğe yansıtmadılar. sc de asagidaki bir unitenin yuksekteki bir uniteye vurma ihtimali 1/3 . o yuzden sc de yuksek yerler (oyunun genel jargonuyla cliff) cok onemlidir eheh. ve hatta ben sc kadar haritalarin oyunun genel akisini ve taktikleri degistirdigi baska bir oyun gormedim. bir de sc nin senaryosu cok orjinal degilsede oyun icersinde biriefingler ve sinematikler sayesinde senaryoya cok fena kaptiriyor insan kendisini . rts olmasina ragmen senaryoyu bu kadar guclu isleyen bir baska oyun zor bulunur . not: sam abi adresini ozel mesajdan yolla sana sc nin kendisi 1000 adet koreli prolarin repleri ve 4-5 cd kadar vod yollim . kesin fikirlerin degisecek :D [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 22 Temmuz 2004 08:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 "sc de asagidaki bir unitenin yuksekteki bir uniteye vurma ihtimali 1/3" sc'nin ne kadar geri olduğunu gösteriyor bu bile, neymiş üçte bir ihtimalmiş. fizik kanunun ihtimali mi olur? "ben sc kadar haritalarin oyunun genel akisini ve taktikleri degistirdigi baska bir oyun gormedim" huun sen myth oynadın mı, oynadıysan 1 saatten fazla oynadın mı merak ettim.. :) sc'nin senaryosu iyidir hoştur ama bu açıdan zaten sc'cilerin bile myth ile kıyaslayabildiğini görmedim.. ;) huun kardeş teşekkür ediyorum ama ben şu brood war'ı indireyim sonra bakıcam net'ten sizin taek-wan-doo videolarınızı.. zira taşımasu ile değirmen dönmez bilirsiniz.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sam, 22 Temmuz 2004 08:43 tarihinde demiş ki: "sc de asagidaki bir unitenin yuksekteki bir uniteye vurma ihtimali 1/3" sc'nin ne kadar geri olduğunu gösteriyor bu bile, neymiş üçte bir ihtimalmiş. fizik kanunun ihtimali mi olur? e peki ne olur? nasıl vurucak veya hiç mi vurmayacak?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 koyarsın 3d bir motor (wc3 koydu .om.ok bir tane) ve myth'deki gibi bir de fizik motoru koyarsın, o her atış için mesafe, ateş edenin yeteneği, rüzgar, yağmur filan hesaba katarak kendisi sonuçlandırır. ama bunu yapmak yerine wc3'te bile utanmadan ucuzculuğa gidip (evet resmen budur, fizik motoru filan uğraşmadılar sc'nin grafiklerinin aynısını 3d yapıp bıraktılar, 3d de bişiye benzese) sc'deki üçte bir miss olayını devam ettirdiler. blizzard kadar statükocu ve çıkardığı oyunlar bu kadar birbirine benzeyen bu büyüklükte bir şirket yoktur. iki oyun arasında 4 yıl vardı ama bir fizik motoru bile yapmadılar veya satın almadılar. nasılsa hazırda böyle onlara tapan bir kitle var, oyunu çıkardılar ve 15 kadar yama ile sonuç olarak ilk günkü oyun ile son günkü arasında grafikler dışında bir ortak nokta kalmadı. neden? çünkü blizzard bir oyunu eksik ve yanlış gameplay'le piyasaya sürüp kakaladıktan sonra bunu yamalarla düzeltmenin hem test maliyetlerinden düştüğünü hem de insanların gözünü boyadığının farkına vardı.. michael moore'un bu konuya el atmasını bekliyorum ben halen.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. total annihilation hakkında o mesaj.hani şu sc ye denk gösterilmiş ya onu cevaplamıştım :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 15 yama çıkarılması mükemmelleştirmeye çalışılmasındandır oyunun. ayrıca ben başka mesaj atmayacağım bu topice zaten adam nuh diyor peygamber demiyor. belli kafasında var bişey başka birşeyi kabul etmeyecek kırmızı kalemi gösterip "bu mavi" bile diyebilirsin sam sen bu gidişle =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sabo ben de seninle aynı düşüncedeyim, kendi yazdıklarını ben yazmışım gibi okuyabilirsin sam yazan yerleri kendi nickinle değiştirerek.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki: huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. sc de taktige etkissi varya yuksekligin ;atilim dedim hemen :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sam, 22 Temmuz 2004 08:43 tarihinde demiş ki: sonra bakıcam net'ten sizin taek-wan-doo videolarınızı.. sana bir link verecem ona ozellikle iyi bak . acik havada dev bir ekran ve izleyici sayisi : 50.000 kisi . kazanana odul 60.000$ . koreliler bu kadar aptal olamaz di mi ? oyunda bir hikmet var . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Gerek yok googel dan starcraft vod Boxer Nada ogogo diye arat etraft 1000 lerce Koreli ve Starcraft da kapışan 2 kişi görülür bu asla Myth da olmaz ve sodece bu olay Kore de değil A.B.D fransa kanada almanya brezilya... gibi bir sürü ülkelerde de oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yo sadece korede oluyor . o dedigin yerlerde sadece wcg gibi buyuk organizasyonlarda oluyor . digerleri hep ufak tefek turnuvalar vs .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Wcg için oluyor ayrıca çok fazla turnuma oluyor mesela Alman Mondragon un bende vod u var veya Elky nin Fransa da olan ve gırr ın Kanada da yapılan maçlarla ilgili vodları var hoş Kore ayrı orda maçlar canlı Tvden yayınlanıyor diğerlerinde yok ama sonuçta maçlar duyuruluyor ve seyirciler geliyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki 4.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 lol sam su myth i bi oyniyamadim gitti. benim nedense strateji oyunlarina kafam yatmaz. hepsini simcity gibi oynarim, kurarim binalari falan eylencem odur, millet gelip patlatinca aglamaya baslarim. boyle sirf unit li oyunlar daha iyi, bina olayi olmiyinca onlara focus oluo insan, shogun, ground control 2 falan bu oyunlar iyi baya, ancak myth oyniyamadim. sam myth 3 guzelmi yoksa myth 2yimi bulmaya calisim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 draven bence myth ve myth 2 görülmesi gereken oyunlardır kesinlikle, myth 3'ün grafik motoru tam 3d filan yapan ekip değişik, ilk oyunların kült statüsüne ulaşamadı maalesef.. yani myth ve myth 2'yi oyun olarak oynamayıp da start new game'e basarken shift'e basılı tutup bütün bölümleri seçmek suretiyle ya da bölüm başlayınca ctrl + artı ile bitirerek o hikayeyi görmen gerek. ben bazen açıyorum oyunu, böyle yapıp o hikayeyi okuyup izliyorum, kelimenin tam anlamıyla mükemmel. şahsen bu kadar iyi hikayeli oyun da oynamış değilim, hatta kitap ya da film bile çok az gördüm bunu geçebilecek. anlatılmaz yani kendin görmen gerek.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 02:45 tarihinde demiş ki: .sonradan yükseklik gibi bi olayı uygulamaya kalktılar ama yine taktiğe yansıtmadılar. sc de asagidaki bir unitenin yuksekteki bir uniteye vurma ihtimali 1/3 . o yuzden sc de yuksek yerler (oyunun genel jargonuyla cliff) cok onemlidir eheh. ve hatta ben sc kadar haritalarin oyunun genel akisini ve taktikleri degistirdigi baska bir oyun gormedim. bir de sc nin senaryosu cok orjinal degilsede oyun icersinde biriefingler ve sinematikler sayesinde senaryoya cok fena kaptiriyor insan kendisini . rts olmasina ragmen senaryoyu bu kadar guclu isleyen bir baska oyun zor bulunur . not: sam abi adresini ozel mesajdan yolla sana sc nin kendisi 1000 adet koreli prolarin repleri ve 4-5 cd kadar vod yollim . kesin fikirlerin degisecek :D [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 22 Temmuz 2004 08:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 "sc de asagidaki bir unitenin yuksekteki bir uniteye vurma ihtimali 1/3" sc'nin ne kadar geri olduğunu gösteriyor bu bile, neymiş üçte bir ihtimalmiş. fizik kanunun ihtimali mi olur? "ben sc kadar haritalarin oyunun genel akisini ve taktikleri degistirdigi baska bir oyun gormedim" huun sen myth oynadın mı, oynadıysan 1 saatten fazla oynadın mı merak ettim.. :) sc'nin senaryosu iyidir hoştur ama bu açıdan zaten sc'cilerin bile myth ile kıyaslayabildiğini görmedim.. ;) huun kardeş teşekkür ediyorum ama ben şu brood war'ı indireyim sonra bakıcam net'ten sizin taek-wan-doo videolarınızı.. zira taşımasu ile değirmen dönmez bilirsiniz.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sam, 22 Temmuz 2004 08:43 tarihinde demiş ki: "sc de asagidaki bir unitenin yuksekteki bir uniteye vurma ihtimali 1/3" sc'nin ne kadar geri olduğunu gösteriyor bu bile, neymiş üçte bir ihtimalmiş. fizik kanunun ihtimali mi olur? e peki ne olur? nasıl vurucak veya hiç mi vurmayacak?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 koyarsın 3d bir motor (wc3 koydu .om.ok bir tane) ve myth'deki gibi bir de fizik motoru koyarsın, o her atış için mesafe, ateş edenin yeteneği, rüzgar, yağmur filan hesaba katarak kendisi sonuçlandırır. ama bunu yapmak yerine wc3'te bile utanmadan ucuzculuğa gidip (evet resmen budur, fizik motoru filan uğraşmadılar sc'nin grafiklerinin aynısını 3d yapıp bıraktılar, 3d de bişiye benzese) sc'deki üçte bir miss olayını devam ettirdiler. blizzard kadar statükocu ve çıkardığı oyunlar bu kadar birbirine benzeyen bu büyüklükte bir şirket yoktur. iki oyun arasında 4 yıl vardı ama bir fizik motoru bile yapmadılar veya satın almadılar. nasılsa hazırda böyle onlara tapan bir kitle var, oyunu çıkardılar ve 15 kadar yama ile sonuç olarak ilk günkü oyun ile son günkü arasında grafikler dışında bir ortak nokta kalmadı. neden? çünkü blizzard bir oyunu eksik ve yanlış gameplay'le piyasaya sürüp kakaladıktan sonra bunu yamalarla düzeltmenin hem test maliyetlerinden düştüğünü hem de insanların gözünü boyadığının farkına vardı.. michael moore'un bu konuya el atmasını bekliyorum ben halen.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. total annihilation hakkında o mesaj.hani şu sc ye denk gösterilmiş ya onu cevaplamıştım :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 15 yama çıkarılması mükemmelleştirmeye çalışılmasındandır oyunun. ayrıca ben başka mesaj atmayacağım bu topice zaten adam nuh diyor peygamber demiyor. belli kafasında var bişey başka birşeyi kabul etmeyecek kırmızı kalemi gösterip "bu mavi" bile diyebilirsin sam sen bu gidişle =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sabo ben de seninle aynı düşüncedeyim, kendi yazdıklarını ben yazmışım gibi okuyabilirsin sam yazan yerleri kendi nickinle değiştirerek.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki: huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. sc de taktige etkissi varya yuksekligin ;atilim dedim hemen :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sam, 22 Temmuz 2004 08:43 tarihinde demiş ki: sonra bakıcam net'ten sizin taek-wan-doo videolarınızı.. sana bir link verecem ona ozellikle iyi bak . acik havada dev bir ekran ve izleyici sayisi : 50.000 kisi . kazanana odul 60.000$ . koreliler bu kadar aptal olamaz di mi ? oyunda bir hikmet var . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Gerek yok googel dan starcraft vod Boxer Nada ogogo diye arat etraft 1000 lerce Koreli ve Starcraft da kapışan 2 kişi görülür bu asla Myth da olmaz ve sodece bu olay Kore de değil A.B.D fransa kanada almanya brezilya... gibi bir sürü ülkelerde de oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yo sadece korede oluyor . o dedigin yerlerde sadece wcg gibi buyuk organizasyonlarda oluyor . digerleri hep ufak tefek turnuvalar vs .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Wcg için oluyor ayrıca çok fazla turnuma oluyor mesela Alman Mondragon un bende vod u var veya Elky nin Fransa da olan ve gırr ın Kanada da yapılan maçlarla ilgili vodları var hoş Kore ayrı orda maçlar canlı Tvden yayınlanıyor diğerlerinde yok ama sonuçta maçlar duyuruluyor ve seyirciler geliyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki 4.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 02:45 tarihinde demiş ki: .sonradan yükseklik gibi bi olayı uygulamaya kalktılar ama yine taktiğe yansıtmadılar. sc de asagidaki bir unitenin yuksekteki bir uniteye vurma ihtimali 1/3 . o yuzden sc de yuksek yerler (oyunun genel jargonuyla cliff) cok onemlidir eheh. ve hatta ben sc kadar haritalarin oyunun genel akisini ve taktikleri degistirdigi baska bir oyun gormedim. bir de sc nin senaryosu cok orjinal degilsede oyun icersinde biriefingler ve sinematikler sayesinde senaryoya cok fena kaptiriyor insan kendisini . rts olmasina ragmen senaryoyu bu kadar guclu isleyen bir baska oyun zor bulunur . not: sam abi adresini ozel mesajdan yolla sana sc nin kendisi 1000 adet koreli prolarin repleri ve 4-5 cd kadar vod yollim . kesin fikirlerin degisecek :D [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 22 Temmuz 2004 08:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 "sc de asagidaki bir unitenin yuksekteki bir uniteye vurma ihtimali 1/3" sc'nin ne kadar geri olduğunu gösteriyor bu bile, neymiş üçte bir ihtimalmiş. fizik kanunun ihtimali mi olur? "ben sc kadar haritalarin oyunun genel akisini ve taktikleri degistirdigi baska bir oyun gormedim" huun sen myth oynadın mı, oynadıysan 1 saatten fazla oynadın mı merak ettim.. :) sc'nin senaryosu iyidir hoştur ama bu açıdan zaten sc'cilerin bile myth ile kıyaslayabildiğini görmedim.. ;) huun kardeş teşekkür ediyorum ama ben şu brood war'ı indireyim sonra bakıcam net'ten sizin taek-wan-doo videolarınızı.. zira taşımasu ile değirmen dönmez bilirsiniz.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sam, 22 Temmuz 2004 08:43 tarihinde demiş ki: "sc de asagidaki bir unitenin yuksekteki bir uniteye vurma ihtimali 1/3" sc'nin ne kadar geri olduğunu gösteriyor bu bile, neymiş üçte bir ihtimalmiş. fizik kanunun ihtimali mi olur? e peki ne olur? nasıl vurucak veya hiç mi vurmayacak?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 koyarsın 3d bir motor (wc3 koydu .om.ok bir tane) ve myth'deki gibi bir de fizik motoru koyarsın, o her atış için mesafe, ateş edenin yeteneği, rüzgar, yağmur filan hesaba katarak kendisi sonuçlandırır. ama bunu yapmak yerine wc3'te bile utanmadan ucuzculuğa gidip (evet resmen budur, fizik motoru filan uğraşmadılar sc'nin grafiklerinin aynısını 3d yapıp bıraktılar, 3d de bişiye benzese) sc'deki üçte bir miss olayını devam ettirdiler. blizzard kadar statükocu ve çıkardığı oyunlar bu kadar birbirine benzeyen bu büyüklükte bir şirket yoktur. iki oyun arasında 4 yıl vardı ama bir fizik motoru bile yapmadılar veya satın almadılar. nasılsa hazırda böyle onlara tapan bir kitle var, oyunu çıkardılar ve 15 kadar yama ile sonuç olarak ilk günkü oyun ile son günkü arasında grafikler dışında bir ortak nokta kalmadı. neden? çünkü blizzard bir oyunu eksik ve yanlış gameplay'le piyasaya sürüp kakaladıktan sonra bunu yamalarla düzeltmenin hem test maliyetlerinden düştüğünü hem de insanların gözünü boyadığının farkına vardı.. michael moore'un bu konuya el atmasını bekliyorum ben halen.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. total annihilation hakkında o mesaj.hani şu sc ye denk gösterilmiş ya onu cevaplamıştım :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 15 yama çıkarılması mükemmelleştirmeye çalışılmasındandır oyunun. ayrıca ben başka mesaj atmayacağım bu topice zaten adam nuh diyor peygamber demiyor. belli kafasında var bişey başka birşeyi kabul etmeyecek kırmızı kalemi gösterip "bu mavi" bile diyebilirsin sam sen bu gidişle =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sabo ben de seninle aynı düşüncedeyim, kendi yazdıklarını ben yazmışım gibi okuyabilirsin sam yazan yerleri kendi nickinle değiştirerek.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki: huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. sc de taktige etkissi varya yuksekligin ;atilim dedim hemen :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sam, 22 Temmuz 2004 08:43 tarihinde demiş ki: sonra bakıcam net'ten sizin taek-wan-doo videolarınızı.. sana bir link verecem ona ozellikle iyi bak . acik havada dev bir ekran ve izleyici sayisi : 50.000 kisi . kazanana odul 60.000$ . koreliler bu kadar aptal olamaz di mi ? oyunda bir hikmet var . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Gerek yok googel dan starcraft vod Boxer Nada ogogo diye arat etraft 1000 lerce Koreli ve Starcraft da kapışan 2 kişi görülür bu asla Myth da olmaz ve sodece bu olay Kore de değil A.B.D fransa kanada almanya brezilya... gibi bir sürü ülkelerde de oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yo sadece korede oluyor . o dedigin yerlerde sadece wcg gibi buyuk organizasyonlarda oluyor . digerleri hep ufak tefek turnuvalar vs .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Wcg için oluyor ayrıca çok fazla turnuma oluyor mesela Alman Mondragon un bende vod u var veya Elky nin Fransa da olan ve gırr ın Kanada da yapılan maçlarla ilgili vodları var hoş Kore ayrı orda maçlar canlı Tvden yayınlanıyor diğerlerinde yok ama sonuçta maçlar duyuruluyor ve seyirciler geliyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki 4.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sam, 22 Temmuz 2004 08:43 tarihinde demiş ki: "sc de asagidaki bir unitenin yuksekteki bir uniteye vurma ihtimali 1/3" sc'nin ne kadar geri olduğunu gösteriyor bu bile, neymiş üçte bir ihtimalmiş. fizik kanunun ihtimali mi olur? e peki ne olur? nasıl vurucak veya hiç mi vurmayacak?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 koyarsın 3d bir motor (wc3 koydu .om.ok bir tane) ve myth'deki gibi bir de fizik motoru koyarsın, o her atış için mesafe, ateş edenin yeteneği, rüzgar, yağmur filan hesaba katarak kendisi sonuçlandırır. ama bunu yapmak yerine wc3'te bile utanmadan ucuzculuğa gidip (evet resmen budur, fizik motoru filan uğraşmadılar sc'nin grafiklerinin aynısını 3d yapıp bıraktılar, 3d de bişiye benzese) sc'deki üçte bir miss olayını devam ettirdiler. blizzard kadar statükocu ve çıkardığı oyunlar bu kadar birbirine benzeyen bu büyüklükte bir şirket yoktur. iki oyun arasında 4 yıl vardı ama bir fizik motoru bile yapmadılar veya satın almadılar. nasılsa hazırda böyle onlara tapan bir kitle var, oyunu çıkardılar ve 15 kadar yama ile sonuç olarak ilk günkü oyun ile son günkü arasında grafikler dışında bir ortak nokta kalmadı. neden? çünkü blizzard bir oyunu eksik ve yanlış gameplay'le piyasaya sürüp kakaladıktan sonra bunu yamalarla düzeltmenin hem test maliyetlerinden düştüğünü hem de insanların gözünü boyadığının farkına vardı.. michael moore'un bu konuya el atmasını bekliyorum ben halen.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. total annihilation hakkında o mesaj.hani şu sc ye denk gösterilmiş ya onu cevaplamıştım :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 15 yama çıkarılması mükemmelleştirmeye çalışılmasındandır oyunun. ayrıca ben başka mesaj atmayacağım bu topice zaten adam nuh diyor peygamber demiyor. belli kafasında var bişey başka birşeyi kabul etmeyecek kırmızı kalemi gösterip "bu mavi" bile diyebilirsin sam sen bu gidişle =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sabo ben de seninle aynı düşüncedeyim, kendi yazdıklarını ben yazmışım gibi okuyabilirsin sam yazan yerleri kendi nickinle değiştirerek.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki: huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. sc de taktige etkissi varya yuksekligin ;atilim dedim hemen :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sam, 22 Temmuz 2004 08:43 tarihinde demiş ki: sonra bakıcam net'ten sizin taek-wan-doo videolarınızı.. sana bir link verecem ona ozellikle iyi bak . acik havada dev bir ekran ve izleyici sayisi : 50.000 kisi . kazanana odul 60.000$ . koreliler bu kadar aptal olamaz di mi ? oyunda bir hikmet var . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Gerek yok googel dan starcraft vod Boxer Nada ogogo diye arat etraft 1000 lerce Koreli ve Starcraft da kapışan 2 kişi görülür bu asla Myth da olmaz ve sodece bu olay Kore de değil A.B.D fransa kanada almanya brezilya... gibi bir sürü ülkelerde de oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yo sadece korede oluyor . o dedigin yerlerde sadece wcg gibi buyuk organizasyonlarda oluyor . digerleri hep ufak tefek turnuvalar vs .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Wcg için oluyor ayrıca çok fazla turnuma oluyor mesela Alman Mondragon un bende vod u var veya Elky nin Fransa da olan ve gırr ın Kanada da yapılan maçlarla ilgili vodları var hoş Kore ayrı orda maçlar canlı Tvden yayınlanıyor diğerlerinde yok ama sonuçta maçlar duyuruluyor ve seyirciler geliyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki 4.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. total annihilation hakkında o mesaj.hani şu sc ye denk gösterilmiş ya onu cevaplamıştım :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 15 yama çıkarılması mükemmelleştirmeye çalışılmasındandır oyunun. ayrıca ben başka mesaj atmayacağım bu topice zaten adam nuh diyor peygamber demiyor. belli kafasında var bişey başka birşeyi kabul etmeyecek kırmızı kalemi gösterip "bu mavi" bile diyebilirsin sam sen bu gidişle =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sabo ben de seninle aynı düşüncedeyim, kendi yazdıklarını ben yazmışım gibi okuyabilirsin sam yazan yerleri kendi nickinle değiştirerek.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki: huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. sc de taktige etkissi varya yuksekligin ;atilim dedim hemen :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sam, 22 Temmuz 2004 08:43 tarihinde demiş ki: sonra bakıcam net'ten sizin taek-wan-doo videolarınızı.. sana bir link verecem ona ozellikle iyi bak . acik havada dev bir ekran ve izleyici sayisi : 50.000 kisi . kazanana odul 60.000$ . koreliler bu kadar aptal olamaz di mi ? oyunda bir hikmet var . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Gerek yok googel dan starcraft vod Boxer Nada ogogo diye arat etraft 1000 lerce Koreli ve Starcraft da kapışan 2 kişi görülür bu asla Myth da olmaz ve sodece bu olay Kore de değil A.B.D fransa kanada almanya brezilya... gibi bir sürü ülkelerde de oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yo sadece korede oluyor . o dedigin yerlerde sadece wcg gibi buyuk organizasyonlarda oluyor . digerleri hep ufak tefek turnuvalar vs .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Wcg için oluyor ayrıca çok fazla turnuma oluyor mesela Alman Mondragon un bende vod u var veya Elky nin Fransa da olan ve gırr ın Kanada da yapılan maçlarla ilgili vodları var hoş Kore ayrı orda maçlar canlı Tvden yayınlanıyor diğerlerinde yok ama sonuçta maçlar duyuruluyor ve seyirciler geliyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki 4.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki: huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. sc de taktige etkissi varya yuksekligin ;atilim dedim hemen :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sam, 22 Temmuz 2004 08:43 tarihinde demiş ki: sonra bakıcam net'ten sizin taek-wan-doo videolarınızı.. sana bir link verecem ona ozellikle iyi bak . acik havada dev bir ekran ve izleyici sayisi : 50.000 kisi . kazanana odul 60.000$ . koreliler bu kadar aptal olamaz di mi ? oyunda bir hikmet var . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Gerek yok googel dan starcraft vod Boxer Nada ogogo diye arat etraft 1000 lerce Koreli ve Starcraft da kapışan 2 kişi görülür bu asla Myth da olmaz ve sodece bu olay Kore de değil A.B.D fransa kanada almanya brezilya... gibi bir sürü ülkelerde de oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yo sadece korede oluyor . o dedigin yerlerde sadece wcg gibi buyuk organizasyonlarda oluyor . digerleri hep ufak tefek turnuvalar vs .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Wcg için oluyor ayrıca çok fazla turnuma oluyor mesela Alman Mondragon un bende vod u var veya Elky nin Fransa da olan ve gırr ın Kanada da yapılan maçlarla ilgili vodları var hoş Kore ayrı orda maçlar canlı Tvden yayınlanıyor diğerlerinde yok ama sonuçta maçlar duyuruluyor ve seyirciler geliyor.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar