arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 278mb'lık videoyu hayranlıkla izledim. Grafikler çok güzel, seslerle birlikte muhteşem bir atmosfer oluşmuş. Colossus'un aşağı yukarı tırmandığı ve patlayan terran barakasının parçalarının yerden sektiği, birinin platfordan aşağı kaydığı sahneler fizik motoru budur dedirtti. Mothership'in time bomb da aynı etkiyi yarattı. Üstüne bir de black hole, yok artık lebron. Stalker -> C&C 3'deki blinkleyen Scrin ünitesi. C&C'da blink upgrade'inin ebesinde olması nedeniyle iş yapmıyordu, kısmet Starcraft'aymış. Mothership -> Blizzard baya bir C&C 3 oynamış herhalde :P Warp Ray -> Homeworld'den Ion Frigate. Hep Starcraft konseptine yakışacağını düşünmüştüm, Blizzard da öyle düşünmüş. Çıkış tarihini düşündükçe izlemesem daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Şimdi bir tane daha aklıma geldi: Reaper -> C&C 2 (tiberian sun) Jump Jet Infantry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 reaperlar vızır vızır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ızledim ve aman tanrım dedim yenı terran gameplay videosu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 millet supply depot ile kapisini kapata kapata baktilar olmicak, yere gomme ozelligi eklemisler super olmus. command centerin ates etmesi de guzel olmus. radar cok tatli. thor fazla guclu, artillery ftw! artik ghostu daha fazla kullancaz gibi, bu arada marineler eskisine gore daha mi dayaniksizlar? simdiye kadar medic ve firebat de gormedik, olmayacaklar mi acaba? hmm bi de vikinglerin havadayken donusup karadan gitmesi, ghostlarin havadan asker indirmeleri, jetpackli uniteler ile ordan oraya ziplamak... terran cok ani vurkaclar yapacak gibi gorunuyor. bu arada o thor fazla guclu, tek basina bikac snde command centeri yerle bir etti ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ama işte thor cok yavaş, onun yavalığı butun ordununda yavas kalmasıns sebep oluyo, onun dısında command centerda cok sağlam bi bina deil hanı butun binalar yattara sc de wc de zaten. medic var firebat yok sc2 de marine'lerin kalkan upg'si var oyunda +15 hp veriyo muhtemelen 30 durlar 45 oluyolardır dayanıklıklarıda artıyo haliyle. viking sağlam unite bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yok o kadar çabuk patlamaz hiç bir ana bina. daha balans işleriyle uğraşmamışlar belli ya da animasyonları göstermek için öyle çabul patlatmışlardır. yoksa daha oyun çıkmadan literatüre soktuğum fast mothership kadar etkili bir taktik olur fast thor. olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 drop pod lara bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 drop podlarda dikkatinizi cektimi, ghostlara gecerken yandan bina bitme haberi veriyo, yanı rop podları inşa falan edioruz önce veya train ediyoruz aynı nuke gibi sonra atıyoruz bi yere. güzel olucak guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 huun bana fast mothership yediremessin her türlü iddiaya açığım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ok, oyun çıksın fast mothershipi ilk senin üzerinde deneyeceğim. iddiaya girelim paşa paşa yiyeceksin sen onu, senin için getirisi şu olacak: bu muhteşem taktiğe tanıklık eden ilk kişi sen olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 STARCRAFT 2 DUYURULDU HABERİNİZ VAR MI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 sayın huun tarafımdan bulunan taktiğin üzerine çoktan çökmüşsünüz gördüğüm kadarıyla.. teesüf ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 hehe bende bir kac uniteyi cc3 dekilere benzettim direk ilk izlerken. ama cok guzele benziyor sc2 ciksada oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 tabı sey var muhtemelen butun unıteler daha cc3'un traılerı bıle cıkmadan tasarlanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 thor çok imba duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 hehe bence herşey baya imba duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 carrierler geri donmus ^^ mutluyuz http://www.starcraft2.com/features/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 çoktan söylenmişti carrierların geri geleceği. gerçi eski dark protoss gemisi de güzeldi, bunu da ona benzetmişler gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 dark protoss gemisi? dark templerlar teknoljisine atfedilen tek uçan kaçan aygıt corsairdı. bi yanda mothership bi yanda carrier biraz abarıyorlar sanki. böyle aşırı güçlü ünitelerin sayısının fazla olması ilk sc deki mikroyu beklememiz gerektirdiğini düşündürüyor bana. ayrıca nasıl computer-guided? eskiden kaptanı falanv ardı bu gemilerin, psionic güçleriyle koca gemiye yön verirlerdi. ben bu oyundan daha görmeden soğudum ama görecez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 carrierlar computer guided deil ki interceptorlar computer guided hep oleydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 cok gereksiz şeyler yüzünden soğuduğunu düşünüyorum acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 sc2 de pek mikro gerektirecek şeyler olduğunu videolardan izledim sanki yok gibi üniteler biraz protosta abartı gibi. eski microlar kalmayacak terran dropshiple tankları indirme olsun yada gonlarla yapılan mikrolar olsun hede hödö burda ünitelerin boyutu büyümüş bide yahu koca koca şeyler zevk almam ben izledim beğenmedim yani en iyisi ben yine yellow replayi inidirp izleyeyim en güzeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 unite boyutlarında bi büyüklük yok, drop desen neden olmasın yine olucak drop drop olmasını engelliyen bişi yokki ortada hatta viking destekli, ghosttan droppod destekşli droplar olucak daha cok kullanılacak drop yanı. video basında daha balance work var diye hala protoss uniteleri abartı diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 balanstan bahsetmiyorum ki, bc nin yanına thor geldi carrierın yanına mothership bu demektir ki zergte de 2 tane baba unite olacak hal boyle olunca warcraftta olan olay olacak. hero var, az ünite var mikro artık daha önemli olacka demişlerdi oyun çıkınca gördük ki alakası yok. scdeki mikro iyidi 8 zergling 3 zealot koşe kapmaca, şimdi ağır unitelerle spellcast etmece olacak gibi ama tabii oyunu görmeden ne soylesek bos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar