Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçüklüğümdeki bir oyuncak serisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ANAAAAAM
onları herhalde bi 15 yıldır hatırlamıyorumdur evet vardı bende onlarladan.

böle poşette olurlardı galba açardın herbirinden başka bebek çıkardı.

renkleri sanki yeşil gibiydi. yanlış mı hatırlıyorum.
Mesaj tarihi:
ya hepsinin bi karakteri vardı,kagıtları vardı boyle yazıyordu.ben de var hala bi tane antalyada,pembesinden(ten rengi dediğiniz işte).

apalayanı,popo üstü oturanı falan vardı.asıl onlar negzel kokardı.kokmuyor artık
Mesaj tarihi:
Oha bildiğin bebekliğime döndüm bir an lan, çok duygulandım. Action Man yoktu tabi o zaman, Action Man çok yeni lan. Action Man havası atacaksanız G.I. Joe falan demeniz lazım.
Mesaj tarihi:
Action Man'e dair en üzüldüğüm nokta çıktığında yaşımın GIJOE yaşını yavaştan aşmış olması. Çok kısa bi süreliğine favori oyuncağım olabildi, sonra değişti herşey. Bak 1 sene önce çıkmış olsa doktor x alırdım ama olmadı. Olamadı..
Mesaj tarihi:
Valla ben G.I. Joelarla oynarken Türkiye'de Action Man furyası yoktu, baya sonradan çıktı Action Man Türkiye'de. Hatta hiç sevmezdim o yüzden, G.I. Joe rules.

Bir de böyle poşetle satılan plastik askerler vardı, ben oturur onları cephelere yerleştirir savaştırırdım. Vay anasını be.
Mesaj tarihi:
Spidee said:

Bir de böyle poşetle satılan plastik askerler vardı, ben oturur onları cephelere yerleştirir savaştırırdım. Vay anasını be.

Kızıl derili ve ikinci dünya savaşı temalı olanları vardı. El bombasının splash damageına kadar her bişeyi hesaplayarak adamları yerleştirir multiplayer oynardık. Hey gidi.

GIJOE bambaşka bişey tabi. Ne akson filmleri dönerdi lan 3 tanesi bi araya gelince.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Şunu hep istediydim.

http://images.gittigidiyor.com/2146/BP-PETROL-OYUNCAK-TIR__21464714_0.jpg

benim vardi bundan ilkokulda etude goturmustum itin biri calmisti orda bulamamistik sonra cok uzulmustum :P
Mesaj tarihi:
BioHazarD said:

benim vardi bundan ilkokulda etude goturmustum itin biri calmisti orda bulamamistik sonra cok uzulmustum :P

ahahah okulla giden oyuncakların hazin sonu şaşmaz :D ya kırılır ya kaybolur ;p
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Şunu hep istediydim.

http://images.gittigidiyor.com/2146/BP-PETROL-OYUNCAK-TIR__21464714_0.jpg

offf efsane. birde çikolatayla ilgili böyle bir kamyon vardı. içinden şeker mi çıkıyordu , çikolata mı çıkıyordu neydi ya.
  • Yeni Oluştur...