kozalak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu olayı yapmalarındaki amaç ne? çok merak ediyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ahmedinejad said: yok açılması değil mevzu. registered domain diye bişi uydurmuşlar. milletin koydugu resimler kurbaa oluyor. yani kayıtlı olmayan kullanıcı direct link veremiyor siteden iyi de madem öyle neden eski resimler kurbağa? onlar da direkt link değilmi sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 photobucket kullaın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kayıt olmayan kurbağayı görüyor. Kayıtlı olanda resmi. Yani bana öyle geldi kayıt olup denemedim bende kurbağa görenlerdenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Domain i reg edeli 2 gun olacak hala haber yok; hala capsler kurbaga. Hayvan gibi ugrastiracaklar illa ki. Olm bari parali uyelik yap istege bagli, neyse parasi verelim eski capsler icin. Meh ya, keske zamaninda ftpye falan koysaymisim resimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Fistan said: photobucket kullaın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Daha onceden duzenli olarak eklenmis olan yuzlerce resim var, oturup bastan onlari indirmek, ayri bi yere upload etmek, postlari editlemek falan imkansiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kozalak said: bu olayı yapmalarındaki amaç ne? çok merak ediyorum gerçekten. sitenin popülerliğini azaltarak zamanla internetin tozlu tarihine göndermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 "roket adam" said: Domain i reg edeli 2 gun olacak hala haber yok; hala capsler kurbaga. Hayvan gibi ugrastiracaklar illa ki. Olm bari parali uyelik yap istege bagli, neyse parasi verelim eski capsler icin. Meh ya, keske zamaninda ftpye falan koysaymisim resimleri. http://db.tt/fzVB2ut dropbox'a üye oluyorsunuz. Public klasörünüze atıp linki alıp buraya koyuyorsunuz. Hem siz rahat ediyorsunuz hem ben veri alanı kazanıyorum. Evet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ben sana parasini vereyim otur forumdaki tum resimleri indr sirayla oraya yukle sonra mesajlari editle :) kurbaa olduk kurbaaaaa. Musteriler arar iki gune usta capsler kurbaa olmus bi el atsan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 saklamak istiyorsanız photobucket en iyisi. 6-7 yıldır sorunsuz kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 "roket adam" said: Ben sana parasini vereyim otur forumdaki tum resimleri indr sirayla oraya yukle sonra mesajlari editle :) kurbaa olduk kurbaaaaa. Musteriler arar iki gune usta capsler kurbaa olmus bi el atsan diye hahaha aynen moruk mailler gelemeye başladı bile :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 tüm internetteki capslerin yarısı kurbağa oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 redditörlerin bir numarası: http://www.imgur.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 moncici said: tüm internetteki capslerin yarısı kurbağa oldu be. Manly gözyaşlarım patır patır akıyor koydugum her reaction image için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi imageshack niye ya photobucket varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 neyseki register ettiğimiz domain deki resimler geldi OH BE. kıçı kurtardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 diğerleri varken diyorsunuz da biz imageshackle büyüdük arkadaşım. alışkanlıklardan kolay vazgeçemedik biz! imgurl yeni favorim tabi. imageshack dötü zor toplarlar bu saatten sonra bence. strateji hatası budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 imgshack hep kötüydü işte anlamadığım o zatemn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 nesi kötü abi attığım resmi gösterdikten sonra? external depo olarak kullanma bakımından diyorsan haklısındır pek kullanışlı değil ama dediğim gibi imageshack'i 8 senedir falan kullanıyorum kullanıyordum, serverlerin yavaşlaması dışında tık demedi dememişti bu güne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 eskiden beri google'a resim upload yazıp ilk çıkan siteye upload ederdim nette kullanmak için, imgshack ünlü olunca kullanıyım demiştim de ne warsa eski yöntemlerde var hıh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar