Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imageshack.us

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

yok açılması değil mevzu. registered domain diye bişi uydurmuşlar. milletin koydugu resimler kurbaa oluyor.

yani kayıtlı olmayan kullanıcı direct link veremiyor siteden

iyi de madem öyle neden eski resimler kurbağa? onlar da direkt link değilmi sonuçta?
Mesaj tarihi:
Domain i reg edeli 2 gun olacak hala haber yok; hala capsler kurbaga. Hayvan gibi ugrastiracaklar illa ki. Olm bari parali uyelik yap istege bagli, neyse parasi verelim eski capsler icin. Meh ya, keske zamaninda ftpye falan koysaymisim resimleri.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Domain i reg edeli 2 gun olacak hala haber yok; hala capsler kurbaga. Hayvan gibi ugrastiracaklar illa ki. Olm bari parali uyelik yap istege bagli, neyse parasi verelim eski capsler icin. Meh ya, keske zamaninda ftpye falan koysaymisim resimleri.

http://db.tt/fzVB2ut

dropbox'a üye oluyorsunuz. Public klasörünüze atıp linki alıp buraya koyuyorsunuz. Hem siz rahat ediyorsunuz hem ben veri alanı kazanıyorum. Evet ^^
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Ben sana parasini vereyim otur forumdaki tum resimleri indr sirayla oraya yukle sonra mesajlari editle :) kurbaa olduk kurbaaaaa. Musteriler arar iki gune usta capsler kurbaa olmus bi el atsan diye

hahaha aynen moruk mailler gelemeye başladı bile :/
Mesaj tarihi:
diğerleri varken diyorsunuz da biz imageshackle büyüdük arkadaşım. alışkanlıklardan kolay vazgeçemedik biz!

imgurl yeni favorim tabi. imageshack dötü zor toplarlar bu saatten sonra bence. strateji hatası budur.
Mesaj tarihi:
nesi kötü abi attığım resmi gösterdikten sonra? external depo olarak kullanma bakımından diyorsan haklısındır pek kullanışlı değil ama dediğim gibi imageshack'i 8 senedir falan kullanıyorum kullanıyordum, serverlerin yavaşlaması dışında tık demedi dememişti bu güne kadar.
  • Yeni Oluştur...