kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 milli takımımız o kadar kötüki işte o saydıkların milli takımda =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ahaha ciddi miydi o mesaj ya emre aşık sabri! !! 11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 onlar milli takımın terim kontenjanından yararlanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 emre aşıkla dalga geçen adam futboldan zerre anlamıyordur kimse kusura bakmasın. yada isterseniz bakın yani. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 poopla said: ahaha ciddi miydi o mesaj ya emre aşık sabri! !! 11!! Neyse az kaldı Hiddink kadroyu açıkladığında orda Sabri'yi görünce ne diyeceksiniz merak ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ilk golu atan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Khelben said: emre aşıkla dalga geçen adam futboldan zerre anlamıyordur kimse kusura bakmasın. yada isterseniz bakın yani. lol katılıyorum buna. Adam 36 yaşında. Hala takır takır çıkıp topunu oynuyor. Yedek kalsa umrunda değil, her zaman kendine bakıyor, ihtiyaç duyulunca da çıkıyor sahaya eksiklik göstermiyor. Ha, kötü yanı yok mu? Var, biraz ağır kalıyor artık yaşı gereği. O kadarı da olur o da olmasa zaten ilk 11 oynardı. Bir de tabii habire kırmızı kart görme riski var. Gençliğinde çok çekti hala akıllanmadı. Ama hala takır takır oynuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Achtel said: poopla said: ahaha ciddi miydi o mesaj ya emre aşık sabri! !! 11!! Neyse az kaldı Hiddink kadroyu açıkladığında orda Sabri'yi görünce ne diyeceksiniz merak ediyorum =) o rly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 dostluk maçı, bir yemekte adnan ve yıldırım... Y.D : Adnancım bu sene sıra bizde A.P : Ama maç asyde yıldırımcım seyircimiz önünde yatmıyalım size. Y.D : Valla bu sefer küsücem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bide tuncayın ustune gezinmesi varda resimlerini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 http://www.salgit.com/resimler/kpekk9ya4sq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 biliosun dimi necatiyle orhan ak birbirlerine çarpıpta yığılıolar yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 fb vs gs ye gelmede geç bile kalmış topic. 8 sayfadan önce olmalıydı. performans düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 fb gs yle alakası yok. emre aşıka laf etmeyin denmişte yukarda resimdekileri yapan adama laf edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 emre aşık'la ilgili resimlerde fener forması görünce yollamış hemen "lanlan fırsat çıktı hoaa" diyerekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 doğru demiş kim dediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu hareketlerle adamı yargılıyorsanız lugano futbolcu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben adama futbolcu değil demiyorum ztn. ayrıca 36 yaşında hala aynı formus surdurebilmesine saygıda duyuyodum ama emre aşıka laf eden futboldan anlamıodur demek saçma. adam bi kere çirkefin onde gideni. lugano'ya da laf edilioki kimse ztn lugano sutten çıkmış ak kaşık demio. ama en azından lugano rakibinin gotune parmak sokmuo yada gobeğinden ısırmıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bir adamın milli takıma seçilmesine oynadığı futbol öne çıkar düşüncesiyle o mesajları attım ben. tamam millete pandik atması falan ayrı, defansta sağlam duruyor mu? duruyor. benim demek istediğim o. futboluna yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sanırsaö bu akşam 3 kere ağzımıza 3 kere burnumuza 3 kere de elimize alıp bu işi bitireceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ya iyide bir de o Fenerbahçe'liye sormak lazım necisin sen diye hiç itiraz yok adamda halinden memnun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 mokoko said: biliosun dimi necatiyle orhan ak birbirlerine çarpıpta yığılıolar yere :D Efsaneymiş resmen,arşivime ekledim.Çirkefliğin bu kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 illa bana nondanın sora uefa + super kupa ve 5-1 lik maç resimleri koydurtcanız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 oha supermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 çirkeflik derken? eğer luciano topa bakarken kulağındaki gozuyle necatiyi tutup orhana çarpıo dersen çok gulerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar