chagy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aaa şimdi aramızdaki gözlemciler yargılar bu puanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 8 sinad said: Gözlemcinin puanı kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Gözlemciye 4 numara gözlük yazmışlar Sallıyorum ya, maçı bile izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aquila said: kermit said: yannız şaka maka hayatta en nefret ettiğim şey galiba derbi maçlarının berabere bitmesi. ya yen yada yenil. işin zevki orda türkiyede galiba. berabere bitince bi sessizlik çöküyo etrafa =/ berabere biten derbi maci, yagmurlu ve karanlik bir sonbahar gunu gibi lan, insanin butun enerjisini emiyo. gözlerime ağırlık çöktü bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi adam bu kadar futbol fakiri olur Jo sağlam, en azından 45 dk oynar, oyuna ne diye Jo ile başlamazsın sen tutup bütün adamların yorulunca, ki yorulmalarındaki büyük etken ileri uçta topu tutamaman, oyunu soğutamamaman, rakibi yoramaman, oyuna Joyu alıp maçı kurtarmasını bekliyorsun hadi bir mucize oluyor ve yarım yamalak bir gol buluyorsun, ne diye sarpı oyuna sokuyorsun, sarp bugüne kadar ne yapmış, ne faydası olmuş, tamam andavalanın biri bunu sezon başı transfer etmiş olabilir, ya sen oynatmak zorunda mısın? nasıl diğer adamları şutladın buna da yol ver, sarp nedir ya ? adamın sahada oluşu bile maçı kazanmaya engel, bunu artık futbola en uzak adamlar bile anladı, ey rekyard neyin peşindesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sinad said: Şeref yoksunu hakem golümüzü vermedi. Gs yine hile hurda lider canın saolsun kanka. Öyle ki o "sözde gol"ü atan adam dahil pozisyonun dibindeki hiçbir beşiktaşlı itiraz bile etmedi, gol değildi diyerek arkasını dönüp yürüdü koştu, bir tek sen gördün işte golü x km uzaktan yamuk açılı kamerayla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Santos'a üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hakeme hiç lat etmeyin, gayet iti maç yönetti, tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Yazık oldu şu maç kaçmamalıydı. Nihat akşam azıcık düşün ne işe yararım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kanalturk yine yardırıyor galatasaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ya şu sarpı sahada görmemek için 8 tane içtim yine de fayda etmedi hay reykard gibi senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 pfff hakan unsal ne yaa, ERMAN HOCAmi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 seneye hucum hattının hepsinin değişmesini istiyorum.kalırsa holosko kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hakan unsal nediyor.adnan polat başkan değil diye girmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aquila said: pfff hakan unsal ne yaa, ERMAN HOCAmi istiyorum. Sahi noldu Erman'a, geçmedi mi başka kanala falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 maç özetlerin kim almıştı atv mi? geçse geçse ona geçer heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 MeSh said: maç özetlerin kim almıştı atv mi? geçse geçse ona geçer heralde. lig tvnin sitesinden izleyebiliyosun önemli anları galiba koydularsa tabi şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yok ben maraton programı için dedim.. her kanalda maratonu yayınlayamaz sanırsam, geniş özet hakkını falan satın alması gerekiyor.. atv veya trt almıştı onu da galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 trt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Maratonu zaten yayınlayamaz. Şansalsız maraton olmaz. Şansal da Lig TV'deki pozisyonundan ayrılmaz maraton için, anca başka programa yorumcu falan olur erman edit: trt'de maraton zaten yalan olur sansürden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ne şiş yanmış ne kebap iyi sonuç iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ardadan haber alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aradı iyiymiş, perşembe sahada olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 reykard biseyi yok dedi ama belli olmaz. bi doktora gorunsun bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 gs ucuz kurtuldu valla şans yanlarında idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar