c3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yarım saattir debeleniyorum yardım alabilceğim kimse yok etrafcıklarda. birileri anlatabilirse çok sevindirik olucam :( Ps: gitarım pc ye bağlı. guitar rig 4 programı da full sürüm. bu kısımları geçebiliriz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gitarınızın bağlantı ışığı yanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 XP'de kullanmayı ben de beceremedim ama vista/7'de algılıyor kafadan. Gitarı mavi dalga üzerinden bağlayacaksın, Asio kurulu ve seçili olacak, otomatik olması lazım bu şekilde ama XP'deysen nasıl yapılıyor ben de bilmiyorum. Bir de mikrofon falan bağlı olmasın ve makinede ses kartını kullanacak hiç bir program açık olmasın. Winamp falan açıksa çalışmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 latency proglemleri var guitar rigde ve benzerilerinde elinde patlayacak o gitar fakir seni... eve çık amfiden şeyap insan gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Asio onun için zaten, bodoslama bağlarsan 10-12 ms latency minimum. Asio ile 2 ms falan latency alıyorum ben onboard ses kartıyla. Ama distortion için pedal da kullanılırsa tam randıman alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 mokoko said: gitarınızın bağlantı ışığı yanıyor mu? AHAHAHHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 mokoko said: gitarınızın bağlantı ışığı yanıyor mu? ttnet tribute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Düzgün bir ses kartı olmadan olmaz bu iş için üretilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 onboardta latency olmasa bile dist bi ton seçtiğinde saçmalıyor ses kartı boğuk iğrenç bi ses çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Tepeden kanal seçmen lazım.IN kısmının yanında L R kısmı var bak.Ordan ses kartına nerden girdiysen onu seç.Büyük ihtimalle L koyu R parlak durumda tuttuğunda çalışacaktır.Çalışmazsa tam tersini yap.Gitara vur.Eğer in kısmındaki parametre oynamazsa jaglarını veya girişlerini kontrol et bi problem vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bi kere kafadan mic filan kapalı olacak kayıt pozisyonunda filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Have you tried turning it off and on again? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar