Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ben diplomasi yüzünden orta seviyenin üstünde oyun kazanamadim. Eskiden ne biliyim din kardeşliği vardi oyun zorda olsa müslüman kardeşim bana yardım ederdi.Bir cıkar yolu bulurdum immortal'da oyunlar kazandiğimi bilirim (save-load yaptıgım oldu barbar ambush'ları yüzünden ama sonuçta kazandığım olurdu) Şimdi Rakiplerin zaten chat yapar gibi senden üstün başlıyor army olarak, diplomasi zor, eziyorlar beni bir üst zorluk derecesinde. Birde leopar,ayı fln.. bunları niye cıkardılar oyundan yahu ne güzel renk katıyordu early game de. Şimdi barbar bozuntusu var sadece ambush'ta görmedim oyunda eskiden belirirdi bi anda 4 tane barbar zaaa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ai diplomasi falan BAYA kötü oyunda onlara bi revamp lazım, 3-5 adamla madara ediyorsun bilgisayarı o kadar oynama özürlüsü, bide ben prince üstü baya zorlanmaya başlardım 4te burda 7 bile çok kek nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakkar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Immortal seviyesinde zorlanan arkadaşlar; önce gods and king yüklüyorsunuz sonra archipelago harita açıyorsunuz, ırkınızı osmanlı seçip hem güzel müzikler dinliyorsunuz, hemde 3/1 naval fleet upkeep ödüyorsunuz,Melee gemileriniz çarpışmayı kazanınca karşısındaki gemileri ele geçirmeside cabası!. İlk çağlardan itibaren gemi sayınızda bundan ötürü fazla olduğu için, diğer ırklar size savaş açmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 çok mantıklıymış gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ikinci expansion geliyor. brave new world http://ca.ign.com/articles/2013/03/15/introducing-civilization-v-brave-new-world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ooo sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 düzeltirler oyunu biraz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Düzeltirler dediğin AIsa hiç umudum yok, baştan yazılması gerekiyor oyunun. İkinci problem multide initiativele ilgili ise konuşulan bişey yok. Bu arada civ gazına geldik 4 kişiyiz, oynamak isteyen beri gelsin. G&K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ben gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 AI konusunda anca ufak tefek tweakler gelir. Gecen civ5 lead designeri olan herifin bir yazısını okumuştum. AI çok ince dokumaya çalışmışlar. Aynı anda gereğinden fazla parametreye bağlı oldugu için çok random ve dengesiz gözüküyor/oynuyor demişti adam. Bir sonraki civde çok daha sade AI yapicaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Sudaki spearmani 2 trieme 1 horse archerla kesemeyince firar etti bazı arkadaşlar =/ Şampiyon belli, acaba ikinci takım kim? Ben barbarlara daha çok şans veriyorum ikincilikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 arcane said: ikinci expansion geliyor. brave new world http://ca.ign.com/articles/2013/03/15/introducing-civilization-v-brave-new-world said: "Gods and Kings did a great job of expanding the game through the early and middle part of the game...we really wanted to focus on the back half of the game," lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 axedice said: Sudaki spearmani 2 trieme 1 horse archerla kesemeyince firar etti bazı arkadaşlar =/ Şampiyon belli, acaba ikinci takım kim? Ben barbarlara daha çok şans veriyorum ikincilikte. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Adam gibi politika,trade ve din kardeşliğini geri istiyoruz. Sid Meier's duy sesimizi... Birde ai'ye akıl fikir versen fena olmaz hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandros Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Dostlar Civ V'e yeni başladım çok zevki güzel oyun.. Sormak istediğim bir çok şey var bana bilgi verecek yardımcı olabilecek biri var mı ? msn, facebook vb. platformlarda iletişim sağlayabiliriz... genelde oralarda online oluyorum... şimdiden teşekkürler saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Sor soracağını abi işte burada, illa cam açmak mı gerekiyor Civ 5 tutosu için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 trade olayı hep istediğim bir özellikti. culture değişikliği kağıt üstünde çok güzele benziyor. policy revamp de çok iyi olmuş, tam civ4 kafası olmuş işte order/freedom/autocracy (tu) ben gods&kings gibi sadece birşeyler eklerler diyordum. oyunun sorunlarını tespit edip köklü değişikliklere gitmişler. civ V'in beyond the sword'u bu expansion olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Saat 10 gibi bi oyun atarız. Var mı gelmek isteyen? Gündüz iluvatarı çok üzdük, gönlünü yapmak lazım :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 atak ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ben expansionda gelicem ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 mesajinizi uyumadan once gordum pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandros Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 öncelikle multiplayer civ V hakkında genel bilgileri verebilirmisiniz ? oyun nasıl işliyor.. single oynarken gibi mi yoksa değişen bir şeyler var mı ? biraz detaylı anlatırsanız sevinirim :) saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Herkesin turn ü aynı anda gerçekleşiyor, singledan tek farkı o. Hızlı oynayan ya da pingi düşük olan önce hareket ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 oyun kimin odağını alakasız yerlere ekranı kaydırıp bozmazsa turn biterken o önce saldırıp/kaçıp o dövüyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandros Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bu bi hata mı ? oyunda dengeleri bozuyor mu ? bu olaya rağmen zevk alıomusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar