screwy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 http://steamcommunity.com/profiles/76561198037520136 bana da bi invite patlasın sonraki oyunlara gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 almayin sakin, qqdan oyun donmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 evet abi aglıycam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 aglamak hakkimiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 beyler 2 3 gundur yokum, bi' 2 3 gun sonra bitiyor islerim, son gaz gelicem. rahat olun, hide yo kidz, hide yo wonderz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 hahahahahahahahahah of firaxis ne kadar kötüsün, adamlar railroad'ı modern era'ya taşımış, elektrikten sonra keşfediliyor ahaha hoover dam kuruyorsun daha ortada yok demiryolu lmao CIVILIZATIONS OF MIGHT & MAGIC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 oyun var mı bu akşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ses verin bakalım kim var kim yok toparlanmaya çalışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Sam said: hahahahahahahahahah of firaxis ne kadar kötüsün, adamlar railroad'ı modern era'ya taşımış, elektrikten sonra keşfediliyor ahaha hoover dam kuruyorsun daha ortada yok demiryolu lmao CIVILIZATIONS OF MIGHT & MAGIC The first iron plate rail way made with cast iron plates on top of wooden rails, was taken into use in 1768 vs Electricity would remain little more than an intellectual curiosity for millennia until 1600, when the English scientist William Gilbert made a careful study of electricity and magnetism, distinguishing the lodestone effect from static electricity produced by rubbing amber.[6] He coined the New Latin word electricus ("of amber" or "like amber", from ήλεκτρον [elektron], the Greek word for "amber") to refer to the property of attracting small objects after being rubbed.[9] This association gave rise to the English words "electric" and "electricity", which made their first appearance in print in Thomas Browne's Pseudodoxia Epidemica of 1646.[10] ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 tamam da oyundaki elektrik ile senin 1600lerde yazan elektrik bir mi bilae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 suan geldim ve varım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ben de varım, sam de gelirse 4 oluyor kaede ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 quixde varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Yer varsa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 mesaj atın oyun yapılacaksa da tekrar yeni mi oyuna başlayacağız? quixef said: The first iron plate rail way made with cast iron plates on top of wooden rails, was taken into use in 1768 vs Electricity would remain little more than an intellectual curiosity for millennia until 1600, when the English scientist William Gilbert made a careful study of electricity and magnetism, distinguishing the lodestone effect from static electricity produced by rubbing amber.[6] He coined the New Latin word electricus ("of amber" or "like amber", from ήλεκτρον [elektron], the Greek word for "amber") to refer to the property of attracting small objects after being rubbed.[9] This association gave rise to the English words "electric" and "electricity", which made their first appearance in print in Thomas Browne's Pseudodoxia Epidemica of 1646.[10] ???? o hesaba göre petrolün de ortaçağda bulunup, bizans özel ünitesinin oil isteyen fire dromon olması lazım. ilk hidroelektrik santral kaç yılında inşa edilmiş onu da yaz istersen, sonra ilk demiryolu ile karşılaştıralım. hayır işin en komik kısmı demiryolu denen olay endüstri devriminin temelidir, matbaa nasıl rönesans'ın, elektrik ve petrol nasıl modern çağın temeliyse. demiryolunu modern çağa atmak antik çağda f-16 yapmaktan farksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 steamden toplanalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Komutan said: Yer varsa gelirim. steam id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bayağı kapışma oldu bu akşam. yalnız age of wonders'ın elini öpeyim, simultane turn zorunluluğu yok. bayağı bayağı iddialı kötü multiplayer combat. yenerken de yenilirken de cheese ile mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Aslinda oyun ciktigindan beri, asenkronize ve turnlu multiplayer oynanmasina olanak saglayan Pitboss modunu ekleyeceklerini soyluyorlar, ama hala ne zaman eklenecegi mechul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 oha son ayakta kalan 3 civ yeni kalktık epey hızlı oldu tek sekansda bu kadar turn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bu kadar ilerlemesini beklemiyodum ya, baya 300. turne yaklaştık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 onemli dersler aldım sonraki oyunlara uygulayacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 varsa beraber ai ya karsı oynuycak? tek basıma sıkılıyorum biraz bi de biraz yardıma ihtiyacım var galiba prince de bile kaybediyorum =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Ben yemek yiyim gelirim serhadım. Skype açar ai a karşı 1 saat falan takılırız. Yine 8-8:30 gibi bi parti atılır heralde, kurulurken de ona geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 pas geçiyorum bugün, halletmem gereken birkaç şey çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar