Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Pluton said: ne var abi UO'da injection çıktığında birsürü şey kaybettik ama sonrasında yine oynadık baya para vermedik ama ona birde o zamanlar gençtik şimdi coğu kişi çalışıyor :D
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 olsun o zaman gençtik üzülüyoduk sdf
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Organizasyon olusunca, oyunda kaybettiginde koyacak bir sey yok. Adamlar gelip 10 15 kisi evini yikarlarsa belki ona uzulursun. Onun disinda ancak trade caravan hesabi mal mulk tasirken harras yersen uzulursun, veya tam bisi alirken 100g calarlarsa fln.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 dün mesela zırhları kuşandık falna 3 saat bekledik at mat on saat toplandık sonra 2 pk geldi ağızlarımızı kırdılar ve üzüldüm yani daha doğrusu yoruldum hueuhe
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Masticore said: e tabi gm'lerde önemli öyle aoc , wow daki gibi şerefsiz değillerse ne mutlu. wow ilk çıktığında wodaki gmin birisi nerdeyse bana verecekti onlarda çok iyiydi.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ki kermit iyiliği VERME oranıyla ölçer
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mortis said: dün mesela zırhları kuşandık falna 3 saat bekledik at mat on saat toplandık sonra 2 pk geldi ağızlarımızı kırdılar ve üzüldüm yani daha doğrusu yoruldum hueuhe orda bence daha cok uzen 3 saat bekleme kismiydi. yoksa kiytirik leather armor mu uzecek abi.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Beyler bi de şimdiden, oyuna girince VENTE girme alışkanlığını kazanın , yeni başlamış adamlara rehberlik de yaparız yeri geldi mi direk yardım ederiz vs yalnız kalırsanız kaybolup gidebilirsinzi çok sabırlı değilseniz ben oyuna girmeden vente giriorum bakiom naapio insanlar die zaten bi 7-8 kişi sürekli girio , ii de kaynaştık baya eğlenioz girin yani vente .
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 özellikle domuz kesemeyenler girsin. domuzlara düşman oldum resmen. altını çiziyorum bakın domuz kesemeyenler mutlaka girsin vente
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 zaten ben bile kesemiorum abi sırf dalarak çok zor yani hayvan gibi kılıç olacak hızlı olacan yoksa kaçio ben tameleyip kestiriorum onlar anyı hızda koştuğu için elbet kesio ben uğraşmiom veya benim petim ölüo onu lootluom enkötü heuhe ama öbür tülür dexsiz footspeedin hızı olmadan combat manevour olmadan silah çekiliyken hızlı koşamadığından harbi işkence oluo.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 oha hayalet halimle at sürüyorm
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abi sen lagdesin senkrozasiyon sornu olmuş sende fakat şöle bi olayı var priestte reslenince atlan canlaniosun das bu da hareketlerin client sided ve clientın ne kadar HACKlenebileceği konusunda fikir verio
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bana bi spawnlanacak şehri bide vent adresini söylermisiniz.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 şehir vadda vent: vent104.light-speed.com port: 4522 pass: gunaydin
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Beyler azmoya güvenip hiç bişeye başlamayın bence. Adam direk iki haftada satar. Bizzat şahidim daha önce sattı. O yokmuş gibi sayın.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 asdf çok gittiniz adamın üstüne ha =)
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ya mortal online konusuna biraz uzağım ama ciddi bi kırgınlık var bu konuda. Neyse ben diyeceğimi dedim, şimdi uzaklaşayım. Ama siz yine de dikkatli olun. Neyse konuyu dağıtalım. Eee bu mortal online güzel mi şimdi ben tamer açmak istiyorum vakit bulunca. Bide betası falan var galiba bu aralar vaktim yok, ne zamana kadar devam edecek beta? Dragon tamelesem şöyle eski günlerdeki gibi. Bide nightmare altımda tey tey
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 axedice said: Dragon tamelesem şöyle eski günlerdeki gibi. razorback axedice said: Bide nightmare altımda steppehorse :P
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 beta ne kadar devam eder bilinmez ama öle nightmare falan yok daha tek tip at var. Ama atlara armor giydirebiliyoruz mesela daha yok gerçi gelicek
Öne çıkan mesajlar