Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik guildi için toplantı mevzusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pluton said:

ne var abi UO'da injection çıktığında birsürü şey kaybettik ama sonrasında yine oynadık baya

para vermedik ama ona birde o zamanlar gençtik şimdi coğu kişi çalışıyor :D
Mesaj tarihi:
Organizasyon olusunca, oyunda kaybettiginde koyacak bir sey yok. Adamlar gelip 10 15 kisi evini yikarlarsa belki ona uzulursun. Onun disinda ancak trade caravan hesabi mal mulk tasirken harras yersen uzulursun, veya tam bisi alirken 100g calarlarsa fln.
Mesaj tarihi:
dün mesela zırhları kuşandık falna 3 saat bekledik at mat on saat toplandık
sonra 2 pk geldi ağızlarımızı kırdılar ve üzüldüm yani
daha doğrusu yoruldum hueuhe
Mesaj tarihi:
Masticore said:

e tabi gm'lerde önemli öyle aoc , wow daki gibi şerefsiz değillerse ne mutlu.

wow ilk çıktığında wodaki gmin birisi nerdeyse bana verecekti
onlarda çok iyiydi.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

dün mesela zırhları kuşandık falna 3 saat bekledik at mat on saat toplandık
sonra 2 pk geldi ağızlarımızı kırdılar ve üzüldüm yani
daha doğrusu yoruldum hueuhe

orda bence daha cok uzen 3 saat bekleme kismiydi. yoksa kiytirik leather armor mu uzecek abi.
Mesaj tarihi:
Beyler bi de şimdiden, oyuna girince VENTE girme alışkanlığını kazanın , yeni başlamış adamlara rehberlik de yaparız yeri geldi mi direk yardım ederiz vs

yalnız kalırsanız kaybolup gidebilirsinzi çok sabırlı değilseniz

ben oyuna girmeden vente giriorum bakiom naapio insanlar die

zaten bi 7-8 kişi sürekli girio , ii de kaynaştık baya eğlenioz

girin yani vente .
Mesaj tarihi:
zaten ben bile kesemiorum abi sırf dalarak çok zor yani hayvan gibi kılıç olacak hızlı olacan yoksa kaçio

ben tameleyip kestiriorum onlar anyı hızda koştuğu için elbet kesio ben uğraşmiom veya benim petim ölüo onu lootluom enkötü heuhe ama öbür tülür dexsiz footspeedin hızı olmadan combat manevour olmadan silah çekiliyken hızlı koşamadığından harbi işkence oluo.
Mesaj tarihi:
abi sen lagdesin senkrozasiyon sornu olmuş sende fakat şöle bi olayı var priestte reslenince atlan canlaniosun das

bu da hareketlerin client sided ve clientın ne kadar HACKlenebileceği konusunda fikir verio
Mesaj tarihi:
Ya mortal online konusuna biraz uzağım ama ciddi bi kırgınlık var bu konuda. Neyse ben diyeceğimi dedim, şimdi uzaklaşayım. Ama siz yine de dikkatli olun.

Neyse konuyu dağıtalım. Eee bu mortal online güzel mi şimdi ben tamer açmak istiyorum vakit bulunca. Bide betası falan var galiba bu aralar vaktim yok, ne zamana kadar devam edecek beta? Dragon tamelesem şöyle eski günlerdeki gibi. Bide nightmare altımda tey tey
  • Yeni Oluştur...