tomkat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dovdugu herif 50 yasinda yanliz genc falan diil lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 50? taş çatlasa 30 o yahu, sırf dayılanmak için söylediği söze mi inandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hahahahahaha tipe bak ya sdfkjhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yukardaki bruddah da 50 diyo o yuzden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Farinal said: şöför rage açardı zaten olayı bitirirdi başlamadan iett olsa bizim şöförler olsa hızını alamayıp herkesi döverdi sdflssfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Farinal said: şöför rage açardı zaten olayı bitirirdi başlamadan iett olsa bu olurdu. sofor once otobusu saga cekip, koltuk altindan da sopasini alip, LAN OTURUN YERINIZE diye ustlerine yurur, muavirin de gogusunu gere gere tespihi sallayarak atar yapardi ikisine de ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dayıyı JA2'deki The Association of International Mercenaries'den (A.I.M.) hatırlıyor gibiyim ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bu arada, bu tip siddet iceren videolara direkt karsiyim ve kitlemem lazim ama bu feci meme olmus durumda, durduramiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dedem akmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 azmobap, olayın şiddet kısmında haklısın ama bence gelmiş geçmiş en iyi 1-2 meme arasına girer çünkü tamamen doğal ve gerçek bir olay üzerine kurulu; o da "nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirden anlamayanın hakkı kötektir"in aksiyona dökülmüşü. kelimenin gerçek anlamıyla epic yani, çok eğlendim dünden beri gerçek şiddetten zerre hazzetmeyen ve karşıtı biri olduğum halde. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 arkada oturan kız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ardeth said: yaşlı amcanın amacı o zaten ilk kendisi saldırsa ırkçı diye yiyecek damgayı. hatta iyice sanki kendi halinde adammış ayağına yatmak için uzağa gidiyor falan hepsi numara lan bildiğin Aynen durum bu. Yaşlı maşlı da pislik herif işte, ırkçı, kafayı takmış, kavga çıkartıyo. İlk yumruğu atsa suçlu olacak, zencinin vurması için kışkırtıp duruyo ki zencinin attığı da yumruk bile denecek bişi deil. Yanlız bu kadar abartı olay olması garip geldi bana, ne bileyim o kadar "meme"lik bişi göremedim ben adamın hayvani cüssesi dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kadının "hadi çekiyorum, şimdi başlayın!" demesiyle konuşmanın başlamadığının farkındasınız herhalde? öncesi var, zenci başlatmış belli ki adam cevaben konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ikisi de ırççı ve tamamı batının pisliği ahlaksızlığı.. bizde olsa herkes şirinler gibi el ele otobüse binerdi.. sonra molotof atarlardı otobüse.. gece evde "21yaşındaki süper tatlı kız yanarak can verdi" haberini izlerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ama zenci iyi sikillormis gotu baya saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dayı mahallenin delisi filan herhalde fena yardırmış adam dikkat uygunsuz içerik !! (+18) http://www.epicbeardmanfacts.com/wp-content/uploads/2010/02/Epic-Beard-Man-Naked1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 pskiyatri kliniğindeymiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sylian said: Bring ambalamps! http://knowyourmeme.com/i/000/040/398/original/1266393651010.jpg?1266393895 epik hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 http://images.encyclopediadramatica.com/images/f/ff/MANDM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Rewendor said: Yanlız bu kadar abartı olay olması garip geldi bana, ne bileyim o kadar "meme"lik bişi göremedim ben adamın hayvani cüssesi dışında abartı çünkü kimse (dede kalkana kadar en azından) dedenin dövmesini beklemiyor. gerçi zencinin de dövmesini beklemezdim ben pek öyle dana gibi değil heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 nası beklemiyosun abi adam 2.5 metre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ardeth said: (dede kalkana kadar en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 slickers said: http://images.encyclopediadramatica.com/images/f/ff/MANDM.png sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 özür dilerim parantez içini görmedim. benim hatam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 http://knowyourmeme.com/i/000/040/743/original/endofworld.jpg?1266580645 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar