Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=BCyDQKZPelY http://www.youtube.com/watch?v=jCkp_Wz77P8 Sonuna kadar izleyin videoları baya birşeyler öğretiyolar.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 çok iyi guidemış fakat 2.sine de bi subtitle koysaymış ii olurmuş ofisten sessiz izliom ilkinde ne güzel okuodum alttan da . bunu izlemesi lazım yeni başlayanların hep , fakat biraz outdate olmuş anladığım akdarıyla , spellbook menusu farklı, Priest için etrafta ışık yoktu ölüyken falan.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 evet outdate 'tir muhtemelen izlemedim ama son patch ile zaten değişti baya bişeyler. hazırlarız biz buraya yenisini noproblem :)
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Fraps çalıştırmadım ki, orjinal türkçe video hazırlıcam ama =) Birde okadar çok değişiklik yok ya priestlar falan var işte değişen çoğu şey aynı yine işe yarar
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ya ekonomi düzeni değişmiş acayip biçimde haliyle başı kesik tavuk gibi kaldık
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hahaha alışırız ya nolcak düşündüğün şeye bak =)
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Abi ne güzelmiş burda böle herşey ya. Bütün skiller var istediğini kasabiliyosun. Aha olması gereken budur... Ağaçtan odun kesmek için kitap okumanın mantığı nedir ya :(
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hiç bilmeden nasıl kesicen mantığıyla hareket ettikleri içindir. Düşün bilgin 0 ve 0 bilgi ile nasıl keseceksin ?
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Abi hiç uo oynamamış gibi yazmayın ya :D 0 skilli olan adam kesemez heralde. Fail olur, mal bozuk çıkar vs. Ama yapa yapa insan öğrenir... Bi armor, weaponcraftı anlarım kitap okumak gerekir filan ama ağaç kesmek ne alaka ya? Baltayı sallıyosun ağaca çarpıyo... :/
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi çok abartiosun olayı =) kitap lar 1000 copper edio tanesi. 1000 copperı böle 1 domuz kesince aliosun. o içeinden çıkan şeyleri satınca vendora dün mesela ben tamer açtım, ben de mining vs vardı ama lumberjacking yoktu. Gittim bi tane wood vendoruna aldım kitabı iki saniyede başladım kesmeye istiosan bekle 5 saat okumasını. 30 a kadar öğren istiosan direk iptal et normal kesmeye devam et. yani böle şey imkansız bulunabilecek kitaplar deil, her kitap var işte her vendorda ayırmışlar venodrları yaptığı işe göre. Sırf şehiri bilmiosan hangi vendor nerde onu bulmakta sorun çekebilirsin de. ayrıca o videoyu hazırlarken adam kesmiştir sonuçta hreşeyi veya farklı karakterlerle anlatmıştır gösterebilemek için.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Haketten ya abartma okadar al 2dk okuyuver =)
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ayrıca ağaç kesmeyi bilmeden baltayı sallarsan ağacı da piç edersin baltayı da :) o da bir yetenektir neticede.
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Yok abi fikrimden dönmem ben :D Saçma olay saçmadır :D Balta, ağaç filan parçalansın gerekirse ama sıfır da olsa o skill var olmalı bence. Örneğin movement var abi... Sprint'in kitabı mı olur? :D Kitapdan koşma mı öğrenilir ya :D yapmayın pls.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 öğrenilir öğrenilir olur okadar
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 napsın adamlar?koşarak nefes mi açalım günlük antremanlarla?
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Oce4n said: Yok abi fikrimden dönmem ben :D Saçma olay saçmadır :D Balta, ağaç filan parçalansın gerekirse ama sıfır da olsa o skill var olmalı bence. Örneğin movement var abi... Sprint'in kitabı mı olur? :D Kitapdan koşma mı öğrenilir ya :D yapmayın pls. ABİ ADAMIN ELİNDEN BÜYÜ ÇIKIO ADAMA YILDIRIM GİDİO, BÖLE ŞEY Mİ OLUR YA!
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Abi sprint zaten koşularak kasılan bir skill değilmi? Sürekli koşuyorum ben şu an ama skill point gelmiyor. Gelmesi için sprint skillini unlock eden kitap okumam lazım fikri gayet saçma :) Mo forumlarına da yazdım buraya da yazıyorum :D -Bazı skiller yapılarak öğrenilebilinmeli (sprint, lumberjack, swordsmanship flm) -Bazı skiller kitaplar ile öğrenilmeli (crafting, ore-wood knowledge flm) -Bazı skiller ise bir noktadan sonra kitaplar ile daha fazla skille sahip olmalı (örneğin yüzme 20ye kadar kendi başına kasabilirsin ama daha ilersi için kitap okursun teknik öğrenirsin gibi.) Mesela mesela işte... Şu anki sistem saçma abi inkar etmeyin :)
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi kitaptan nasıl kelebek yüzülür mü ögrenicen?
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi kitap okumak neden mantikli geliyo anamadim upda yaptikca artiyodu skill cillop gibiydi niye kitap diye bisi wa rki
guden Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 uoda istediğin skill i kullanabiliyordun da gidip para verip anında 30 skill gelmesi daha saçmaydı hehe şu anda öğrenme sistemi tam olarak hazır değil bu arada, combat için hepsi var yani elinize kılıç alıp savurursanız direk çıkıyor skill, dev ler çoğu şey için yapıcaklarını söylemişlerdi bunu, zamanla halledilir.
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Sallıyorum işte abi :D Ona benzer şeyler. Kendi başına yüzen kişi ile başında koçu ile beraber yüzme çalışan kişi aynı deildir gibi :P Yüzme tekniği filan öğretir kitap ne bilim :)
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi kitap sistemi 22'sindeki patch'te değişicek zaten benim bildiğim.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 BonePART said: abi kitap okumak neden mantikli geliyo anamadim upda yaptikca artiyodu skill cillop gibiydi niye kitap diye bisi wa rki şimdi oyunda ıvır zıvır bi sürü skill var mesela darkfall da çok skill vardı böle skillerin içersinde boğuluodun ve ne bok yapsan bi yerden bi skillin artiodu zıplıodun işte skill artiodu otuoruodun skill artiodu adam sana vuorudo 2-3 tane farklı skill artiodu, Darkfall da skill cap yoktu ama burda var uo daki gibi de az değil skiller. Şimdi hepsini koysalar, cidden yoğun olacak. Adamlar istediiniz skilli alın kitapla başlangıcın ıöğrenin sonra kasın demişler çok kasış bi sistem deil. Ama değişcekmiş sistem zaten
samael Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 oha darkfallde skill cap yok mu? toplamda 500 skill vardı diye biliyorum bu durumda hepsini 100 yapabiliyor musun? garipmiş..
Öne çıkan mesajlar