White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Arkadaşlar biraz saçma bir soru oldu gibi ama, ben oyun oynarken (kaspersky kullanıyorum) internet security i kapatmıyorum pek bir performans farkıda görmedim, bazıları kapa diyor nedir bu işin aslı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Kapatılır. Racon bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kaspersky zaten kapatıyor kendini online oyun oynarken.updatetir odur budur yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben de hiç performans farkı görmedim pek oyun oynamam ama oynadığımda da kapatmam. onla mı uğraşacam dfg ama norton ve birkaç antivirusun daha gamer editionları var böyle bir sıkıntın var ise onları dene istersen bir de belki bir faydası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hayatımda bir kere bile kapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Delikanlı adam security set kullanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Internet securityler hep sitelere girmeme engel oldular sinirlerimi bozdular. Daha da hiç öyle korkunç vbirüs girmedi ki gezdiğim siteler düşünülürse girmesi şaşırtıcı olmazdı. Arada trojan bulup siliyo işte kaspersky. Düzenli scan yapmak dışında security kullanmak "bu siteye giremezsin norton amca izin vermiyo bıdı bıdı" mesajlarıyla saç baş yolmak anlamına geliyor benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Deacon said: Delikanlı adam security set kullanmaz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Bitdefender "gamesafe" siye bir ürün çıkarmış, firewall ve antivirüs bir arada, klavyeden kısayol ile aktif edilen oyun modu falan var, inceleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 performansını etkilediğini düşünüyorsan bir kapatıp deneyebilirsin. sorun olmicaktır. oyun online değilse zaten kapat securityi, bu nokta zaten online işlem yapmayacağı için makine bir tehlike de olmaz. %95 tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 oyun oynarken interneti kullanmıyorsun ama internete yine bağlısın, bu da tehlikelere her halukarda açıksın anlamına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 reyou said: Deacon said: Delikanlı adam security set kullanmaz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kapatmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar