stimpak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Başlık açık gerçi ama açıklayayım iyice. Notebook 32bit Vista ile gelmişti, formatlayıp 64 bit Win7 kurdum. Chipset sürücüleri vs. hepsini de samsung'un sitesinden falan çektim, sorunsuz kuruldu. Ama usb disklere herhangi bi aktarım yaparken ömrüm geçiyor, 2 Gb verinin aktarılması 7-8 dakikayı bulabiliyor. Notebookun 4 adet usb girişi var, soldakilerden biri eSata/Usb diğerleri ise düz usb ancak eSata'dan aktarım yaparken de bi hız farkı göremedim. aktarım penceresinde ayrıntıları göster dediğimde 7-8.5 mb/s arası bir hız gösteriyor :S help plz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Google yardımcı olamadı, donanımhaber'e falan da bulaşmak istemiyorum patiler. duyun sesimi askerliğimi yaptım geldim lan, çakma çavuşlarla yarbaylarla muhattap etmeyin beni gözünüzü seveyim. bi el atın da hızlansın şu usblerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 usb'ye taktığın aletle ya da arada usb hub varsa onla ilgili olabilir. Yoksa da bazen uyumsuzluk nedeni ile usb1.1hızına düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kullandığım alet bi notebook, hub falan kullanmıyorum. USB'ye taktığım alet de 4gb Kingston pendisk. notebooktan flasha dvdrip bi filmi aktarmam 7-8 dakika sürüyor. Aynı filmi flashtan masaüstü pc'me aktarmam ise 15 saniye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 15sanieye de 4gb aktaramaz, mümkün deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 dvdrip film diyor 4gb demiyor yanlış anlamışsın fdg. 700mb~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bizim arkadaşta da olmuştu bu sorundan usb yazılımını güncelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bende gittim Samsung Story Station Plus External Hard Drive aldım. Esata kablosu ile bağladım ama hız aynı hız...usb driverı da bulamıyorum. Yardım patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 up:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi yok mu bu işi bilen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Aynı modeli yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. 22 mb/s ile aktarım yapabiliyorum. Sorunun yazılımsal olup olmadığını test etmen için linux üzerinde de deneme yapmanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar