Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung R620 USB aktarım hızı sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlık açık gerçi ama açıklayayım iyice.

Notebook 32bit Vista ile gelmişti, formatlayıp 64 bit Win7 kurdum. Chipset sürücüleri vs. hepsini de samsung'un sitesinden falan çektim, sorunsuz kuruldu. Ama usb disklere herhangi bi aktarım yaparken ömrüm geçiyor, 2 Gb verinin aktarılması 7-8 dakikayı bulabiliyor.

Notebookun 4 adet usb girişi var, soldakilerden biri eSata/Usb diğerleri ise düz usb ancak eSata'dan aktarım yaparken de bi hız farkı göremedim. aktarım penceresinde ayrıntıları göster dediğimde 7-8.5 mb/s arası bir hız gösteriyor :S

help plz :(
Mesaj tarihi:
Google yardımcı olamadı, donanımhaber'e falan da bulaşmak istemiyorum patiler. duyun sesimi

askerliğimi yaptım geldim lan, çakma çavuşlarla yarbaylarla muhattap etmeyin beni gözünüzü seveyim. bi el atın da hızlansın şu usblerim
Mesaj tarihi:
kullandığım alet bi notebook, hub falan kullanmıyorum. USB'ye taktığım alet de 4gb Kingston pendisk. notebooktan flasha dvdrip bi filmi aktarmam 7-8 dakika sürüyor. Aynı filmi flashtan masaüstü pc'me aktarmam ise 15 saniye :/
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Aynı modeli yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. 22 mb/s ile aktarım yapabiliyorum. Sorunun yazılımsal olup olmadığını test etmen için linux üzerinde de deneme yapmanı tavsiye ederim
  • Yeni Oluştur...