aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 fabernum diye ayri sheet yaptim, bi de vadda diye sheet var, olmayan sehirler yeni sheet olarak eklenir, kitabin adi, vendoru veya nerde oldugu filan yazilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 şu materiallerin lore kitaplarını bi bulsam çok canlı şeyler yapıcamda. granum lore kitabını bulamadım. macroya bırakır farmlarım ben oreları ders çalışırkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 granum lore kitabı baktide vardır tahminen haritaya bak ordan gitmeye çalış veya birisi sana getirsin vadda da var mı bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 makroya nasıl bırakıyorsunuz ögretin bi yaf hem stat hemde ore kasam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 makroman 2 die biprogram var googledan ara bulrusu nzaten 1.5mb bişey onu al orda script bişey yaizosuın çok basit zaten şu tuşa bas şu kadar bekle dur diosun, repeat diosun 100000 lerce, işte artık miningi hangi tuşa koyduysan onu vuruo. clientını da Mortal onlien seçiosun ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Ghost mouse vardı eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ghost mouseta loop yok sanırım.dün denedim, yapıyo, bırakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 makroman da virus var diyor kendi sitesinden cektim virustotal dan tarattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 macromen 2yi değilde 1.7 yi çekin arkadaşlar 2 de script falan yazın diyo uğraşamam diyosanız. 1.7de direk kendin seçiyosun f1 f2 f3 e atarsın mining tuşunu onlardan birini seçersin macromenden. daha basit yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 zipzip said: ghost mouseta loop yok sanırım.dün denedim, yapıyo, bırakıyo işte bitirken tekrar PLAY e basiosun öle loopa girio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ööööffff ahaha ben makro sevmiyorum o yüzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Biri benim Murtaza ismini çalmış... müseccel marka o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 vent nasıl kullanılıyor ben bılmıyorum bıraz anlatsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 biri ömden vent adresini atar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 downloading new launcher dediğinde "takılan" sadece ben miyim şuan? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 yönetici olarak çalıştırdın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 olum ceylan domuz falan hep kaçıyor benden. sinire kestim iki balta sallayacaz diye sekiz olduk lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Alfheim said: downloading new launcher dediğinde "takılan" sadece ben miyim şuan? :S su an ben de açtım bakıyorum da 21mb civarı bişey indiricek bekle bi süre indiriyo o klasörü refreshlediginde temp dosyasının boyutu artıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 he yok ben oynuyodum zaten, şuan download ediyor görünüyor da 20dk falan geçti ne indiriyor diye merak etmiyor değilim :) dediğin gibiyse sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Laraken said: olum ceylan domuz falan hep kaçıyor benden. sinire kestim iki balta sallayacaz diye sekiz olduk lan! abi o felaket o beginner baltası ile olacak iş deil ya blöe bi kılıç bulacan düzgün ya da tame alcan bi 30 falan nasılsa düşürüosun sornadan tame edip böle saldırtcan etrafa senin domuzun ölecek veya saldırttığın onları toplican yoksa o baştaki halde çok işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Arkadaşlar extractor karaketerleri için başvurular vente düzenli olarak girenler arasından madencilik operasyonlarına dahil edebileceğiz, bilginize, kusurumuza bakmayın ama kritik bir pozisyonu iletişimimizi düzenli olarak kurabildiğimiz arkadaşlardan seçmek durumunda kalıyoruz mecburen. Oyuna girenler vente gelirse ne kadar oynadığınız hakkında fikrimiz olur, hem de sağlıklı bir iletişim başlamış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ömden vent infosunu atar mısınız siteden bakamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 o değilde ben vent adresini kaybettim birisi gönderebilir mi bi başlıkda yazıyodu ama bulamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bende siteye üye oldum ventede gircem ama siteden admin onayı bekliyormuş gibi bişi yazıyordu nick Glimrad ne iş olsa yaparım abi yeterki biri yol göstersin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar