zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yok dosthane bi snoopingti.ben de öyleyim ya arkamı duvara veriyorum.resting yapıyorum böyle rest olmaz, sağa sola dön.protect falan çekiyorum domuza.bu arada ne nerfi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tam olarakbilmiom da biraz daha zor yapıcaklar herhalde emin deilim çünkü çok rahat kasılıo snoop stealing falan girip blöe bankada veya crafterların arkasına parayı götürüo bizim Zaugna resmen zengin oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Bunları biliyor muydunuz? başkasının çantasını açtıktan sonra çalacağınız ilk item için 9 saniye beklemeniz gerektiğini? Çantasını açtığınız kurbanınız eğer sizden 1 adım daha öne giderse çantasından birşey çalamayacağınızı? Yani çantanızdan paranızı çaldırmak için bankaya gidip parayı çantanıza alıp o parayı 10 saniye çantanızda tutmanız gerekiyor ve sizinde bu arada hareket etmiyor olmanız gerekiyor. ha bide aynı zamanda kıçınıza takılmış bir hırsızın olması gerekiyor. Bu kadar koşulu bir arada oluşturduğunuz taktirde tek hücreli canlılar için mükemmel bir yaşam ortamı ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ben 200er 200er silver çalıyorum valla, öyle böyle değil. dünden bugüne 20ye yakın kitap, 400 civarı silver ve 100 silver civarı eşya çaldım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Zaugna borç versene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi ne borcu direkt para vereyim ayıp ediyorsun=)x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Tamam alcam senden para bikaç gün giremicem girince alırım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Sereglin said: BeIlow sen nerdesin ? Mining kasmaya basladim ben cons icin. eyw şifreyi özelden atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 fdasfse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ASDASDA 1 saatte fulleniyor zaten mining. oynayacaksan kasayim asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 nabiyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mining kolay ya, oyunda olan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Abi 6 two handed great sword yaptim verdim patilerin ellerine. Artik baltayla gezinmeyin lutfen:D Kiliçlari kemikten yaptim. Wipe olmazsa kaybedenler 110 bone tissue ile gelsin yenisini yaparim. Aralarindan bir tanesi emalj ile yapildi. Masterworkum kendisi. Onu sword skilli olan biri tasisin lutfen:D Isim vereyim hatta: Great Blade of Domestic Pig Destroyer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 benim sword skillim var ben taşırım! huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Yarin patch indirme telasi fln sanmiyorum geceden once baslayabilecegimizi anca, mumkunse herkes vent'e gelsin. Wipe(ki olursa) sonrasi iyi organize olup birbirimize yardim edelim lutfen. PvPcisinden tutun Crafterina herkes karli ciksin bu isten. Kafaniza gore is yapmadan once bi soyleyin danisin konusun, kimin ne yaptigini ogrenelim. Tabiki istediginizi oynarsiniz da amac herkesin karli cikmasi, alacaginiz bir gathering skilliyle hem kendinize hem de crafterlara yardimci olabilirsiniz unutmayin. Zaten detayli konusulur ilgili kisilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ben bugün arkadaştan girdim oyuna, açtım böyle, paperdollda suicide komutu vardı, bastım. İptal olmuyormuş meret arkadaşlar, lütfen dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Wipe gelirse benim charı direk degistiricem adam gibi statlarla baslıyım die.. gelmezse de bi mining yardırıp statları toparlamak lazım gelen giden agzıma vurmasın yazık oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Xaenin said: Ben bugün arkadaştan girdim oyuna, açtım böyle, paperdollda suicide komutu vardı, bastım. İptal olmuyormuş meret arkadaşlar, lütfen dikkat. lol , intiharın geri dönüşü olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kayıt oldum bende ama onaylanmadı sanırım. permissions hede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 arkadaslar yeni patch gelince organize olacagiz. En kisa surede maden uretmek ilk amac. Paralel olarak crafter ve armorsmith karakterleri acip kitap okumamiz gerekecek. Su an icin yapilabilecek en iyi şey hangi sehirde ne kitaplarinin oldugunun listesini tutmak ve paylaşmak. Inanilmaz bir şekilde zaman kazandıracak bize bunu yapabilirsek Şuradaki excel tablosuna yazabilirsiniz: http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AiX6EFUnH27sdDVGX3I5X19GblpfOUNwUDBjN0JEY0E&hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Şu linke de hangi mesleği denemek istiyorsunuz doldurun lütfen: http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AiX6EFUnH27sdDFiLWxyOWhGQlJlcHJlYXF0NFk5V0E&hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 kitaplara 2 tane yazdim da, fabernumda hepsi var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 moriQ said: kayıt oldum bende ama onaylanmadı sanırım. permissions hede. Nickin ne olarak kaydoldun? Göremedim başvuruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 gordum, hiçbiryerde tüm kitaplar yok, biliyorum yazması çok gıcık ama ne yazarsanrız ilerde kar kalacak kasarken. En azından kendinize aldıklarınızı yazsanız yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sehirlere mi bolsek onu acaba, tekrar tekrar sehir adi yazmak sacma olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar