Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Organize olmak

narsor

Öne çıkan mesajlar

Bunları biliyor muydunuz?

başkasının çantasını açtıktan sonra çalacağınız ilk item için 9 saniye beklemeniz gerektiğini?

Çantasını açtığınız kurbanınız eğer sizden 1 adım daha öne giderse çantasından birşey çalamayacağınızı?

Yani çantanızdan paranızı çaldırmak için bankaya gidip parayı çantanıza alıp o parayı 10 saniye çantanızda tutmanız gerekiyor ve sizinde bu arada hareket etmiyor olmanız gerekiyor. ha bide aynı zamanda kıçınıza takılmış bir hırsızın olması gerekiyor.
Bu kadar koşulu bir arada oluşturduğunuz taktirde tek hücreli canlılar için mükemmel bir yaşam ortamı .....
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 6 two handed great sword yaptim verdim patilerin ellerine. Artik baltayla gezinmeyin lutfen:D
Kiliçlari kemikten yaptim. Wipe olmazsa kaybedenler 110 bone tissue ile gelsin yenisini yaparim. Aralarindan bir tanesi emalj ile yapildi. Masterworkum kendisi. Onu sword skilli olan biri tasisin lutfen:D
Isim vereyim hatta: Great Blade of Domestic Pig Destroyer!
Sosyal ağlarda paylaş

Yarin patch indirme telasi fln sanmiyorum geceden once baslayabilecegimizi anca, mumkunse herkes vent'e gelsin. Wipe(ki olursa) sonrasi iyi organize olup birbirimize yardim edelim lutfen. PvPcisinden tutun Crafterina herkes karli ciksin bu isten. Kafaniza gore is yapmadan once bi soyleyin danisin konusun, kimin ne yaptigini ogrenelim. Tabiki istediginizi oynarsiniz da amac herkesin karli cikmasi, alacaginiz bir gathering skilliyle hem kendinize hem de crafterlara yardimci olabilirsiniz unutmayin. Zaten detayli konusulur ilgili kisilerle.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar yeni patch gelince organize olacagiz. En kisa surede maden uretmek ilk amac. Paralel olarak crafter ve armorsmith karakterleri acip kitap okumamiz gerekecek.

Su an icin yapilabilecek en iyi şey hangi sehirde ne kitaplarinin oldugunun listesini tutmak ve paylaşmak. Inanilmaz bir şekilde zaman kazandıracak bize bunu yapabilirsek

Şuradaki excel tablosuna yazabilirsiniz:
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AiX6EFUnH27sdDVGX3I5X19GblpfOUNwUDBjN0JEY0E&hl=en
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...