Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 galvanyomu ne öle bi adamları zenci o fena oynuyo ama yok galiba şimdi bide ben alex olsam guizaya dalardım o pozisyonda haha aptal ya iyki fenerde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 spiker hazard>all dicek diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bonjo said: kimse kusura bakmasın ama milyarlık eşşek diye bir tabir vardır... hakikatten alex in o pası kaçacak bir pozisyon değildi. fener hemen bir gol atar umarım. eğer gol yerse çözülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Goering said: pm'den maç linki atana dürüm+kola iyide maç starda? yani zaten şifresiz yayın, legal yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 öyle deme güiza iyi topçudur , hakan şüküre benzetiyorum ben mal mal işler yapar ama golünü atar sonunda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu arada galatasaraylılar ne kadar gereksizsiniz tamam yorum yapıosunuz iyide "gol geliyor" "lille 4 ler" bu ne ya bizde maç izlioz siz nerenizle izliyorsunuz ne diyeyim size inşallah atletico 3er 3er paketleyip Türkiyeye geri gönderir sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 merak etmeyin beyler,alex ara sıcaklara başlamış asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sleepingdeath bu yazılarını tüm başlıklarda görmek isteriz ayrıca dediğin yazıları da bir tek masq yazıyor gibi görünüyor tüm taraftarı da gereksiz diye nitelendirmek daha güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bu maçı fenerbahçe berabere bitirirse tur gelir bi şekilde. Ama 1 farklı bile yenilse işi inanılmaz zor Kadıköy'de adamlar inanılmaz hızlı çıkıyorlar ileriye,Fenerbahçe baskılı oynamak zorunda kalırsa çok feci skorlar çıkabilir ortaya. Onun dışında çok da açık veriyor lille arkasında Guiza adam olsa önde girmişti zaten devreye FB biraz şansla turu garantileyip dönebilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ulan alt oynadım ben bu maça. böyle bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sleepingdeath said: bu arada galatasaraylılar ne kadar gereksizsiniz tamam yorum yapıosunuz iyide "gol geliyor" "lille 4 ler" bu ne ya bizde maç izlioz siz nerenizle izliyorsunuz ne diyeyim size inşallah atletico 3er 3er paketleyip Türkiyeye geri gönderir sizi. yazılarımdan sadece lille 4 lerimi alıyosun arkadaşım.cımbızla laf alıp yorum yapma lugano sakatlandı ve 10 kişi defans yapıyor fener.lille duran top ordan burdan gelmeye calıstı.ve biraz daha becerikli olsalar 2 yi bulabilirlerdi. 2yi bulsalar 4te olabilir cunku fener 1-1 e yatıyor suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sleepingdeath said: bu arada galatasaraylılar ne kadar gereksizsiniz tamam yorum yapıosunuz iyide "gol geliyor" "lille 4 ler" bu ne ya bizde maç izlioz siz nerenizle izliyorsunuz ne diyeyim size inşallah atletico 3er 3er paketleyip Türkiyeye geri gönderir sizi. Asıl Troll sensin şurda en gereksizinden. Dediklerinde bile tutarsızlık var ne diyim yani^^ Bi yandan trolleyen bir tane adama kızıp öbür taraftan bütün bir taraftar topluluğuna bok atıp yetmeyip bir de kötü dileklerini iletiyorsun aynı şekilde... Hakikaten kalitesizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ahah reklama gel=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 babacım eaz buçuk anlıyorsak futboldan lille nin oyuncuları daha iri daha atak daha hevesli fenerinki nasıl kondisyon eksik yorgun bir topa bile koşamıyor beyinen hazır değiller snaki maça yalnız o alexin kaçan pasa GUİZA EŞŞEĞİ olursa böle yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sleepingdeath said: bu arada galatasaraylılar ne kadar gereksizsiniz tamam yorum yapıosunuz iyide "gol geliyor" "lille 4 ler" bu ne ya bizde maç izlioz siz nerenizle izliyorsunuz ne diyeyim size inşallah atletico 3er 3er paketleyip Türkiyeye geri gönderir sizi. İyi de Lille gelmiyor mu? Gördüğünü yazıyor insanlar, gol yiince Fener burda zaaaa,puhaaa yapan gördün mü, Wederson'un golüne de şapka çıkarmadık mı? Güzel güzel maç izlioruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 aloo saldırmayın adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Curunir said: babacım eaz buçuk anlıyorsak futboldan lille nin oyuncuları daha iri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bonjo said: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Achtel said: sleepingdeath said: bu arada galatasaraylılar ne kadar gereksizsiniz tamam yorum yapıosunuz iyide "gol geliyor" "lille 4 ler" bu ne ya bizde maç izlioz siz nerenizle izliyorsunuz ne diyeyim size inşallah atletico 3er 3er paketleyip Türkiyeye geri gönderir sizi. Asıl Troll sensin şurda en gereksizinden. Dediklerinde bile tutarsızlık var ne diyim yani^^ Bi yandan trolleyen bir tane adama kızıp öbür taraftan bütün bir taraftar topluluğuna bok atıp yetmeyip bir de kötü dileklerini iletiyorsun aynı şekilde... Hakikaten kalitesizsin. Ona yükleneceğinize, milleti uyuz etmeye çalışan Masqurade trolüne "adam ol büyü biraz" deseniz daha huzurlu bir ortamımız olur hepimizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ben Gervinho'yu izlemek istiyorum, Ertem anlatsın ben dinliim, kaç kardeşi var, kaç motosikleti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bence devre arasında alex gervinho transfer edecek onla oynicak ikinci yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Hah Ertem girdi Polonyalı dede diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 fener ölü gibi zemin kötü hava kötü fln diyoda biraz toparlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 dos santos (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar