nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Rehavetli oynayacaklar, Barça'yı yenmeleri iyi oldu dediğimde gülen arkadaşlarım. Neredesiniz ulaan?! =D Baros 45 dakka oynayabilirim demiş diye bir duyum aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 servet kötü değildi zaten.ama adam her maçında olduğu gibi bu maçtada arada saçma sapan hareketler yaptı.keşke caner i almasaydı oyundan onun yüzünden gol yedik ama eminim santos tan daha güzel oynardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 nilep kulisten bildiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ahuah =D abi doğru olsa harika olur. Çok üşüdük reis yokken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 üşüyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 arkadaşlar ITV Azerbaycan kanalından vardı maç ben ictimai olarak biliyodum (haberlerden dolayı). maça sondakika bakayım dedim. ictimai yerine ITV Azerbaycan kanalında vardı maç. diğer maçlar icin bilginize. 11804 v 24444 de arayın eklenen kanallarda vadır eğer yoksa sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 şu surattaki hırsa bak, yavrum keita(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 keita çok kötüydü bugün ama bir iki çalım atınca kendine geldi adam sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ben madrid i samiyende yıkarız diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 fizban said: valla güzel skor. son 16'da kimle oynayacak gs ? Everton - Sporting Lizbon burdan gelenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Keita ne estirdi be, arada baya faydasız işler yapıyo ama zevkli yahu adamı izlemek en azından o halde bile. Güzel skor oldu burda geçeriz umarım turu, ama öyle büyük bi avantaj olarak da bakmamak lazım. Arada saçma sapan gol yiyesimiz geliyo, kontrollü oynayabilirsek güzel olacak. Bi de o kadar laf ettik, ilk golde bile adama önyargıyla yaklaştım resmen sevemediğimden dolayı -ki yapabileceği çok bir şey yok aslında-, ama hakkını vermek lazım adam maçı kurtardı bence. Neill yine +rep ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 cnn türk özet geçiyor cnn altyazı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Madrid çok fason, rahat marizlerdik olsun deplasmanda 1-1 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 allah bu takımı zencisiz bırakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bu arada Agüero'ya ayakkabımı boyatmam, eridi gitti bizim defansta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 süper skor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi keita için: makina soğuk bekle hacı dedim. bi ara ısındı. güzel skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Sonuç olarak iyi bir skorla döndük ama ben oyundan hiç zevk almadım açıkcası. Çok ürkekçe, çok gereksiz işler yaptılar bence. Beşiktaş maçı zor olacak baya. Bu arada Caner niye alındı oyundan onu anlamadım. Sakatlık falan yoktur umarım, şu an takımda en beğendiğim isim O. Bide bu Gio oynamasın artık. Bu formayı giyebilmesi sol açık oyuncularını kesebilmesi için çok çok fazla çalışması gerek. Şu an itibari ile vasıfsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Agüero yine de fena değildi, çok çalışırsa ileride bir Arda olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Caner gole sebebiyet verdi amatörce hatalarıyla. Morali bozuldu tabi daha da hata yapmasın diye çıkardı. Bence iyi karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Simao Sabrosa'nın kasığında çekme varmış, eğer rövanşta o da yoksa güle oynaya geçeriz Kaynak Marca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 forvetsiz ve en kötü halindeki takımımız ligde lider deplasmanda atl ye yenilmiyor.bence başarılıyız.beşiktaşa salladıkmıtamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 nileppezdel said: Caner gole sebebiyet verdi amatörce hatalarıyla. Morali bozuldu tabi daha da hata yapmasın diye çıkardı.Hea tamam ^^. Ohh iyi sakatlanmamış. Daha çok iş yapıcak Caner, bize lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Red said: forvetsiz ve en kötü halindeki takımımız ligde lider deplasmanda atl ye yenilmiyor.bence başarılıyız.beşiktaşa salladıkmıtamamdır türkiye kupasından elenmeyecektik . o hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ayrıca ilker yasin yüzünden d-smart alınmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar