Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Avrupa Ligi] Atletico Madrid : Galatasaray @ 22:05 / 18.02.2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
servet kötü değildi zaten.ama adam her maçında olduğu gibi bu maçtada arada saçma sapan hareketler yaptı.keşke caner i almasaydı oyundan onun yüzünden gol yedik ama eminim santos tan daha güzel oynardı
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ITV Azerbaycan kanalından vardı maç ben ictimai olarak biliyodum (haberlerden dolayı). maça sondakika bakayım dedim. ictimai yerine ITV Azerbaycan kanalında vardı maç. diğer maçlar icin bilginize. 11804 v 24444 de arayın eklenen kanallarda vadır eğer yoksa sizde.
Mesaj tarihi:
Keita ne estirdi be, arada baya faydasız işler yapıyo ama zevkli yahu adamı izlemek en azından o halde bile.

Güzel skor oldu burda geçeriz umarım turu, ama öyle büyük bi avantaj olarak da bakmamak lazım. Arada saçma sapan gol yiyesimiz geliyo, kontrollü oynayabilirsek güzel olacak.

Bi de o kadar laf ettik, ilk golde bile adama önyargıyla yaklaştım resmen sevemediğimden dolayı -ki yapabileceği çok bir şey yok aslında-, ama hakkını vermek lazım adam maçı kurtardı bence. Neill yine +rep ayrıca.
Mesaj tarihi:
Sonuç olarak iyi bir skorla döndük ama ben oyundan hiç zevk almadım açıkcası. Çok ürkekçe, çok gereksiz işler yaptılar bence. Beşiktaş maçı zor olacak baya. Bu arada Caner niye alındı oyundan onu anlamadım. Sakatlık falan yoktur umarım, şu an takımda en beğendiğim isim O. Bide bu Gio oynamasın artık. Bu formayı giyebilmesi sol açık oyuncularını kesebilmesi için çok çok fazla çalışması gerek. Şu an itibari ile vasıfsız...
Mesaj tarihi:
forvetsiz ve en kötü halindeki takımımız ligde lider deplasmanda atl ye yenilmiyor.bence başarılıyız.beşiktaşa salladıkmıtamamdır
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Caner gole sebebiyet verdi amatörce hatalarıyla. Morali bozuldu tabi daha da hata yapmasın diye çıkardı.
Hea tamam ^^. Ohh iyi sakatlanmamış. Daha çok iş yapıcak Caner, bize lazım.
Mesaj tarihi:
Red said:

forvetsiz ve en kötü halindeki takımımız ligde lider deplasmanda atl ye yenilmiyor.bence başarılıyız.beşiktaşa salladıkmıtamamdır

türkiye kupasından elenmeyecektik . o hiç olmadı.
  • Yeni Oluştur...