MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 neill+keita maçın adamları. şu neill transferi belki de sezonun en iyi transferi keita ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bonjo bana vekalet verdi telifleri bana ödüyorsunuz=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 valla güzel skor. son 16'da kimle oynayacak gs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Of çok bomba iddaalar vardı da fener topakında temizlenmiş çoğu, hadi yine iyi yırttınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 umarım gol atıp geriye yaslanmayız buradaki maçta. kesin gg yiz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 iyiydik lan, sevdim ben takımımı keitayı da sevdim ama zenci olduğu için fazla belli etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 zorla söyleteceksiniz beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 isteizle.com Bu siteden izledim maçı 10 TL verip. Çalıyor: 464 K bit/saniye Takılmadan donmadan gayet memnun kaldım açıkçası internette okuduğum bütün kötü yorumlara rağmen. İstisnasız herkes problem yaşamış sanırım. Maç başlamadan 5 dakika önce girdiğimde açılmadı codec hatası veriyor yükledim codec'i çatır çatır izledim. Sanırım becerememiş arkadaşlar ;) Maç içinde ne diyim ne kodu Keytaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Fenerlilerin laflarını quotelama zamanı haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi kim uğraşıcak fenerli lafıyla şimdi ya ahahaha 21. yüzyıldayız birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Achtel said: OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH rahatladım valla :D Leo maçı kurtardı yalnız Keita değil. Adamı yeriyorsanız hakkını da verin accuk... İyidir iyi 1-1 iyidir hiç yoktan. En azından 2. maça da avantajlı çıkıcaz. Bu arada Uğur onyüzmilyon Sabri eder diyenler atın kendinizi en yakın yüksek yerden. Şaka maka kaldı mı hala Sabri kötü Uğur iyi falan diyen? Fikrimi soracak olursan,Uğur baya iyiydi bugün çok beğendim,hatta şöyle diyim,Neill+Uğur defansı çok toparlıyor,Uğur ters kademelere fln çok iyi giriyor,süper top kesiyor,akıllı oynuyor (tu)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Yarı sahayı kaç kez geçti Uğur? Keita'nın performansı düştü diye eleştiriliyor bence en büyük sebeptir Uğur'un yetersiz desteği kanatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 o9 konuda katılıyorum keitayı bir de sabrinin dönüşü ile izlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Hangi konuda katılmıyosun Ulan!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Sotto said: Achtel said: OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH rahatladım valla :D Leo maçı kurtardı yalnız Keita değil. Adamı yeriyorsanız hakkını da verin accuk... İyidir iyi 1-1 iyidir hiç yoktan. En azından 2. maça da avantajlı çıkıcaz. Bu arada Uğur onyüzmilyon Sabri eder diyenler atın kendinizi en yakın yüksek yerden. Şaka maka kaldı mı hala Sabri kötü Uğur iyi falan diyen? Fikrimi soracak olursan,Uğur baya iyiydi bugün çok beğendim,hatta şöyle diyim,Neill+Uğur defansı çok toparlıyor,Uğur ters kademelere fln çok iyi giriyor,süper top kesiyor,akıllı oynuyor (tu)... Abi Uğur sakatlanmasa sabriden on gömlek üstündü de sakatlıktan sonra toparlanamadı. Ha bugün de gayet iyiydi ayrıca. Neill şov yaptı. Arda gayet iyi oynadı fazla gözükmese de. Elano da başarılıydı hem istekli oynadı hem de işe yaradı. Mehmet Topal'ı beğenmedim. Ön liberoya transfer lazım bence sezon sonunda. Keita kendini sona saklamış. Rakip yorulunca gaza bastı ve skoru getirdi. Son yarım saat çok iyiydi ve yetti. Leo Franco ilk golde hatalıydı ama sonrasında hakkaten maçı kurtardı, repler ona gelsin. Santos yoktu. 1-1 gayet iyi skor ama insan düşünmeden edemiyor.. Reis oynasaydı dağıtırdık bunları. DÖN ARTIK REİS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sabri'nin dönüşü çok mistik oldu bu sdfs bu arada şu 10 tl verip maç izleme olayı nasıl birşey yahu, yasal mi ki hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Hücum anlamında çok şey vermediyor evet,ama bence defansı çok toparlıyor,getirisi götürüsünden fazla,zaten bu maç adına konuşuyorum çok iyi oynadı bence,öbür tarafta sol kanat hiç yoktu mesela,Gio iyice fos çıkıyor gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 SeaGle said: sabri'nin dönüşü çok mistik oldu bu sdfs bu arada şu 10 tl verip maç izleme olayı nasıl birşey yahu, yasal mi ki hizmetleri dsmartın kendi servisi değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 açıkçası incelemedim, sadece isminden yola çıktım da baktım şimdi sanırım öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 OHHHHHHHH BEEE.rahatladım LAN.lan şu maçta baros olsaydı hatta baros u bırak kewell bile olsaydı çok çok rahat alırdık bu maçı samiyene bırakmazdık turu.ama genede iyi oldu defansımız servet in saçmalıkları dışında iyiydi.haftaya gol yemediğimiz sürece turu geçicez harika oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 D-Smart'ın hizmeti. Hatta smileadsl abonesi falansan direk faturana yansıtabiliyorlar bedeli. Valla ben rahat izledim ama yanlış yönlendirmiyim 8mbit limitsiz netle izledim maçı tıkır tıkır. Hani deneyip izleyemezseniz gelip bana sövmeyin =) Hatta hala açık arkada röpörtajları dinliyorum =) p.s. : Antivirüs update yaparken bi an durakladı yalan söylemiş olmiyim :D:D Uğur 1-2 maç çok iyi oynadı tamam da hani abartmayalım bilemiyoruz ne kadar oynardı ne kadar oynayamazdı vs... Bende isterim Uğur'un Sabri'den iyi oynamasını iyi bi bekimiz olur yani =) Neill gerçekten çok iyi hayranlıkla izliyorum ve merak ediyorum nasıl bıraktı bu adamı takımı manyaklık yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Servet de iyiydi abi :] kun'u yedi bikaç pozisyonda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 maç öncesi fazla abartıldı rakip, barça olayından yola çıkılarak özellikle kendileri de açıklamalarda çok cool takılmışlar da, bi eser göremedik bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Rövanş haftaya mı şimdi?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 rovans macina forvet hattina yetisen adam var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar