Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Avrupa Ligi] Atletico Madrid : Galatasaray @ 22:05 / 18.02.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

isteizle.com
Bu siteden izledim maçı 10 TL verip.
Çalıyor: 464 K bit/saniye
Takılmadan donmadan gayet memnun kaldım açıkçası internette okuduğum bütün kötü yorumlara rağmen.
İstisnasız herkes problem yaşamış sanırım. Maç başlamadan 5 dakika önce girdiğimde açılmadı codec hatası veriyor yükledim codec'i çatır çatır izledim. Sanırım becerememiş arkadaşlar ;)

Maç içinde ne diyim ne kodu Keytaaaaaaaaaaaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Achtel said:

OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH rahatladım valla :D
Leo maçı kurtardı yalnız Keita değil. Adamı yeriyorsanız hakkını da verin accuk...

İyidir iyi 1-1 iyidir hiç yoktan. En azından 2. maça da avantajlı çıkıcaz.

Bu arada Uğur onyüzmilyon Sabri eder diyenler atın kendinizi en yakın yüksek yerden. Şaka maka kaldı mı hala Sabri kötü Uğur iyi falan diyen?

Fikrimi soracak olursan,Uğur baya iyiydi bugün çok beğendim,hatta şöyle diyim,Neill+Uğur
defansı çok toparlıyor,Uğur ters kademelere fln çok iyi giriyor,süper top kesiyor,akıllı oynuyor (tu)...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Achtel said:

OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH rahatladım valla :D
Leo maçı kurtardı yalnız Keita değil. Adamı yeriyorsanız hakkını da verin accuk...

İyidir iyi 1-1 iyidir hiç yoktan. En azından 2. maça da avantajlı çıkıcaz.

Bu arada Uğur onyüzmilyon Sabri eder diyenler atın kendinizi en yakın yüksek yerden. Şaka maka kaldı mı hala Sabri kötü Uğur iyi falan diyen?

Fikrimi soracak olursan,Uğur baya iyiydi bugün çok beğendim,hatta şöyle diyim,Neill+Uğur
defansı çok toparlıyor,Uğur ters kademelere fln çok iyi giriyor,süper top kesiyor,akıllı oynuyor (tu)...

Abi Uğur sakatlanmasa sabriden on gömlek üstündü de sakatlıktan sonra toparlanamadı. Ha bugün de gayet iyiydi ayrıca.

Neill şov yaptı.
Arda gayet iyi oynadı fazla gözükmese de.
Elano da başarılıydı hem istekli oynadı hem de işe yaradı.
Mehmet Topal'ı beğenmedim. Ön liberoya transfer lazım bence sezon sonunda.
Keita kendini sona saklamış. Rakip yorulunca gaza bastı ve skoru getirdi. Son yarım saat çok iyiydi ve yetti.
Leo Franco ilk golde hatalıydı ama sonrasında hakkaten maçı kurtardı, repler ona gelsin.
Santos yoktu.

1-1 gayet iyi skor ama insan düşünmeden edemiyor.. Reis oynasaydı dağıtırdık bunları. DÖN ARTIK REİS!
Sosyal ağlarda paylaş

OHHHHHHHH BEEE.rahatladım LAN.lan şu maçta baros olsaydı hatta baros u bırak kewell bile olsaydı çok çok rahat alırdık bu maçı samiyene bırakmazdık turu.ama genede iyi oldu defansımız servet in saçmalıkları dışında iyiydi.haftaya gol yemediğimiz sürece turu geçicez harika oldu bu
Sosyal ağlarda paylaş

D-Smart'ın hizmeti. Hatta smileadsl abonesi falansan direk faturana yansıtabiliyorlar bedeli. Valla ben rahat izledim ama yanlış yönlendirmiyim 8mbit limitsiz netle izledim maçı tıkır tıkır. Hani deneyip izleyemezseniz gelip bana sövmeyin =) Hatta hala açık arkada röpörtajları dinliyorum =)
p.s. : Antivirüs update yaparken bi an durakladı yalan söylemiş olmiyim :D:D
Uğur 1-2 maç çok iyi oynadı tamam da hani abartmayalım bilemiyoruz ne kadar oynardı ne kadar oynayamazdı vs... Bende isterim Uğur'un Sabri'den iyi oynamasını iyi bi bekimiz olur yani =)

Neill gerçekten çok iyi hayranlıkla izliyorum ve merak ediyorum nasıl bıraktı bu adamı takımı manyaklık yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...