Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ahahah cümleten helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 harbi helal, ilgiyle izliyorum, o yuzden spell fizzle oldu ikinci sayfada zaten uyariyla karisik hatirlatma yapayim ama; ilki orjinal, ama ikincisi tatsiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 nefrciğim niye mesaj attığın her topic kuruyor canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Avatardan olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi hakikaten, muhabbet bitiren yaptiniz beni be uzun sure bakmayin avatara, sorun yok, hizlica gecin yanindan iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bu konuların malıyım ondan soruyorum, kim hangi guildden? Crit yiyen kişi priest guildinden diil di mi? Gerizekalı hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hangi tarafa horde hangi tarafa ally diyecez olayına girersek siyasi başlıkta görülmemiş kavga çıkabilir o yüzden carpe diem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Yarın yeni patch çıkıyormu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 o değilde druid wolf kılığındayken matematikle uğraşmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Aket-Atum said: hangi tarafa horde hangi tarafa ally diyecez olayına girersek siyasi başlıkta görülmemiş kavga çıkabilir o yüzden carpe diem scourge var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 reported Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu oyun patch tutmaz bundan sonra. expansion pack olmadı v2 lazım. CIH bulaşıyormuş son patchte ayrıca. bu arada CIH ne ocaklar yakmıştır. türk gencinin anakartla ve bios piliyle imtihanı olmuştu resmen. ben pili çıkar tak ile yırtmıştım : bilgisayarcıların önü kuyruk olmuştu bu ilk çıktığında hahaha. of nerden aklıma geldiyse bu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi ahah son zamanlarda okuduğum en güzel topic olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 SodomVsGomore said: o değilde druid wolf kılığındayken matematikle uğraşmamalı mal siccof druidin wolf formumu var fçaösmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 olsa 10 kat daha delikanli olurdu druidler, bi de elbise giymeseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 pekaziz said: WoW'da kafama takılan bir sürü soru var da asıl şunu merak ediyorum ben. HSYK'nın çat diye başka savcının yetkilerini alma yetkisi varsa aynısı Ergenekon savcıları için niye yapılmadı. birilerine dokunduğu için falan olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 "Golden Virginia" said: SodomVsGomore said: o değilde druid wolf kılığındayken matematikle uğraşmamalı mal siccof druidin wolf formumu var fçaösmd niye olmasın druidin neyi eksik? işte hep bu zihniyetten dolayı Azeroth bu hale geldi. sonra vay efendim Azeroth niye kalkınamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hahaha helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Resmen BL actilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 tuh lan gec kaldim Ya Rock Cikarsa diyecektim coktan gelmis bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yahu 2 gün bi hayattan soyutlamıstım kendimi haber fln okumuyordum bi baktım 2 günde; 1) Tayyibin yeğeni torba tutuyormuş 2)bu mevzu neler neler oluyor vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 vazcaydım yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ya aslında torba tutma değil 50 kilo esrarla yakalanmış tutuklanmış fln. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yanlız yeğen muhabbeti pek bişey değil ki her birimizin görüşmediğimiz, ne yaptığını bilmediğimiz uzak guild arkadaşlarımız olabilir bu arkadaşı GM hile nedeniyle banlarsa tüm guild hileci anlamına gelmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Acaba guilde 2. kez ban denemesi olur mu simdi merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar