aente Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 güzel nerf gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Birazdan zehir zemberek açıklamalar yapılacak görüşmeye girmiş LichKing ve Trashmoblar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Raid leader retardda DK dada suc var arkadas GS ve achi linkle dedik adam israrla bunu linkliyor http://worldofwarcraft.mmocluster.com/img_achievements/a6954cc67f312ee0521b5e171fe627dd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Sağlam nerf gelmiş :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 beyler pvp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 tbmm arena da pvp flagları açık diyorlar, görenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ne zamandır denemek isteiğim bir spell vardı kısmet bu konuyaymış. Spell'in ismi "Topic Lock". Instant olarak castediliyor ve target topic mod tarafından görüldüğünde kilitleniyor. Şimdi bakalım ne sonuç verecek; *akp cok rerore* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abso uygun görmemiş kitlemeye, espri mi yapmaya çalıştın şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Hayır son derece ciddiyim ve aynı sonucu verip vermeyeceğini merak ediyorum :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Biz burada wow hakkında tartışıyoruz. İsterlerse wow kısmına göndersinler orada devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hsyk ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 healerları seven yalnız kalpler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 gm clanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Rock said: Ne zamandır denemek isteiğim bir spell vardı kısmet bu konuyaymış. Spell'in ismi "Topic Lock". Instant olarak castediliyor ve target topic mod tarafından görüldüğünde kilitleniyor. Şimdi bakalım ne sonuç verecek; *akp cok rerore* biride şunu critlese süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 critterlara vurmamak guild policy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 WoW'da kafama takılan bir sürü soru var da asıl şunu merak ediyorum ben. HSYK'nın çat diye başka savcının yetkilerini alma yetkisi varsa aynısı Ergenekon savcıları için niye yapılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 anlamamışsın sen olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Valla anlamadım da bu kafama takıldı yeni konu açmayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bölüm sonu canavarı geliyormuş bir sonraki patch. 1 dakka içinde gg. önce mount üstünde geliyormuş. ordan düşürmeye çalışıyormuşsun. mounttan düşünce tanka biniyormuş ama tankın kapağını patlatıp çıkarman gerekiyormuş. zor lan 1 dakika bunun için. imkansız resmen NERF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 pekaziz said: WoW'da kafama takılan bir sürü soru var da asıl şunu merak ediyorum ben. HSYK'nın çat diye başka savcının yetkilerini alma yetkisi varsa aynısı Ergenekon savcıları için niye yapılmadı. bence onların yaptığı hukuksuzluk bu kadar aşikar olmağından görevden alamadı hsyk. buna iyi gaz vermişler tek başına dalmaya kalktı 40 kişilik boss a :P sonunda aldı bossuda aşşağı lootlayamadan server crash oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hiç wow oynamamama rağmen ülke siyasetinin yalın halinden daha çok anlıyorum wow konuşmalı halini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 siz siz olun wowda cemaatlere aman pardon guildlere bulaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Kendi priestlerinin raid keyfi bozulduğu için tüm guildler kan ağlıyor şu an sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 pekaziz said: WoW'da kafama takılan bir sürü soru var da asıl şunu merak ediyorum ben. HSYK'nın çat diye başka savcının yetkilerini alma yetkisi varsa aynısı Ergenekon savcıları için niye yapılmadı. perincheck kaldirilmis oyundan gecici olarak, cok op diye korkuyorlar tam cozum bulamdan geri eklenmiyicekmis 3.0 DK si ile ret paladininin birlesiminden daha OP imis, salarsak 5v5 i tek basian domine edip ladder in tepesine cikar diye korkuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Harika kelime oyunu yapmışın lan, helal kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar