Spyro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 oyundaki skill cap ve level cap durumu nedir peki? hiçbir şey okumadım oyunla ilgili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 pluton, son yazdığın şeyi ilk mesaja eklersen daha pratik olur. bu arada 3.5 gblık patchlerin %20si indi. he bide son bişi. oyunun hikayesi veya karakter görevleri, seçenekleri vs şeyleri official siteden bulup ingilizce bilen biri çevirip foruma koysa daha iyi olmaz mı? ya da var mı sitede öyle bi yazı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Oyunda skiller primary / secondary olarak ayrılmış durumda. Primary skill cap i 1000, secondary cap'i yok. Statlarla da başlangıçta seçmiş olduğun race'e göre her statın farklı cap i oluyor, ve toplam o statlarda harcayabileceğin bir stat pool oluyor gerisi sana kalmış. Map olayında da, cartography eklenecek ilerde mapleri playerlar yapacak. edit: ve oyunda level olayı yok. statlar da ultimadaki gibi bağlı olduğu skilli kullandıkca artıyor, mesela mining ile strength, constitution artıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 @escape Nefr gördükçe ilk mesaja ekleyecek ben düzenleyemiyorum 20dk 'dan sonra =) Ben ufak ufak çevirilere başladım yavaş yavaş kendimize bi arşiv oluşturucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ölünce ne yapıyoruz anlamadım ? Işığa doğru git diyo help kısmı da ışık filan yok. vadda dayım boş boş geziom priest arıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Havaya bak, yakınlarda ışık kümesi olması lazım gökten yere doğru, oralarda priestler var gidip resleniceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Yukarı doğru bakarsan ışıklar var yeryüzüne doğru inen onlar priest =) Vadda'da priestı buldugunda (git her npc'ye tab'a bas sağ üstte ismi çıkıyo zaten) "R" 'ye basıyosun resleniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 etrafına bakın yerle gök arası beyaz bi ışık var.o ışıkların olduğu yerlerde priestler var.yalnız yaklaştıkça belirsizleşiyo.o yüzden tam doğrultusunda git.targetleyip r ye basarsan geri döndürüyolar seni. ya da profilde beta suicide var, seni 1dk sonra prieste ışınlıyor ama yüzde 10 stat düşürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ehueh 3 kişide aynı şeyi sölemiş. oyun feci eğlenceli gözüküyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 peki oyun şu an oynanıp eğlenilebilir bir durumda mı yoksa fazlaca beta mı ? Bi de sistemlerin hepsi çalışıyor mu ? Housing falan şu an açık mı mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 housing açık ama evin ekstraları açık mı bilmiyorum.boş boş keşif için dolanmak bile eğlenceli geliyo bana.hayvan tamelemesi, emir vermesi falan.hele ki hırsızlık acayip heyecanlı ve eğlenceli.yakalansan bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 acik da yapmasi zor. grupca ugrasmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 uyariorum gençler oyun çok güzel olacak ama bunlar ne kadar konuşunca vs çok güzel gelse de oyuna böle girince boşlukta hissetme durumu yaşayıp beğenmeyebilirsiniz haberiniz olsun. böle oyuna girince böle insanların ticaret yaptığı böle hemen elime balta kapiim craft yapiim ticarete girişiim vs die bişey beklemeyin. ha işi kapmış adamlar oynuo ama yeni bşalayanlar için bi süre zaten oyunu kavramakla geçio nasıl giderim etrafla nasıl etkileişm haline geçerim silahımı nasıl çekerim vs modda geçio sonra bakiosun etrafa böle moblar bilmemnler buglı olabilio. Bi ayaklarına falna bakiosun bi suya giriosun havada uçuomuş gibi yüzüsoun falan. PC'in kasio bi an bişeyler gözüne bakio grafiklerde vs. Veya şehire giriosun bir süür vendor var etrafta koşan adamlar var bakiosun vendorlara bişeyler satiolar saçma sapan bunlar ne diip geçiosun. Hani oyun ilk başladığında çok ortada bırakio seni. O yüzden ona göre hazırlıklı olun bunlar tahminen oyunu iice otursun beginnerlar için biraz daha kolaylık sağlıcaklardır vs de şu an vahşi dünya yani. Böle starter kılıçla başliim en yakın yerdeki npcleri kesip skill kasiim moduda yok. Etrafta ceylanlar falna koşturuo öle . Hani ben daha yaratık görmedim hiç xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Yaratık yok zaten etrafta öle wow gibi gidiyim kesiveriyim XP alayım olayı değil yani oyun =) Ki ceylanlara falan dalayım demeyin yerler sizi 2dk 'da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 harbiden oblivion'u hissetircek bize o zaman. bide şu sistem gereksinimleri tam belli olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Daha betada abi biçok şeyi optimize bile etmemişler ki sağlam sistemlerde bile kasılmalar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ceylanlar bişey yapmio ya ben ilk girdiimde direk aldım elime baltayı daldım ceylana kestim benim de canım bitti baya ama ölmedim , öle kaptım leatherını kemiğini vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Abi çok inanılmazmış ya O.O şehir kurma, siege vs var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Sen combat açmışındır o zaman STR yüksektir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 @Giovanni Şehir kurma şuan yok ama olacağına dair forumda okumuştum. Ya okadar çok şey vaat ediyolar ki inanamazsınız. Örneğin narsorun bi mesajı vardı ilk zamanlar şimdi bulamadımda kısaca özetliyim; narsor nehir kıyısında oturuyormuş sırtında kılıcı asılı olarak. Biyerden ok gelmiş ve 25 canı gitmiş. Normalde 45 canı gitmesi gerekiyormuş. Olayı sonradan öğrenmiş meğerse arkasındaki kılıca isabet etmiş ok onun için az canı gitmiş. Mesela bu mükemmel bir olay bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mortis said: Böle starter kılıçla başliim en yakın yerdeki npcleri kesip skill kasiim moduda yok. diyene bak.. Mortis said: ceylanlar bişey yapmio ya ben ilk girdiimde direk aldım elime baltayı daldım ceylana kestim benim de canım bitti baya ama ölmedim , öle kaptım leatherını kemiğini vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Tabi o olay doğru, mesela elinde kalkan varken de aynı şekilde. Kalkan elinde olmadığı zaman sırtına takıyor karakter oku ona nişan alınca yine parry ettiğindeki ses çıkıyor ve canı çok az gidiyor. Bunu denemiştim bizzat :) ve beni etkileyen bir diğer olay, kafanızdaki miğfere göre first person görüntü değişiyor, mesela plate mail miğfer giyildiğinde sadece gözler göründüğü için, ekrandaki diğer alanlar hafif kararıyor vs süper düşünülmüş bir ayrıntı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 off süper. full olarak ne zaman yayınlıcaklar acaba? bide böyle bi oyunda nasıl oyun içi chat olmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 oyunu içi chat derken normal Say var işte etrafındakilerle konuşuosun UO gibi bi de guild Chat varmış galiba emin deilim ama öle Trade channel, general channel zone bilmemne , veya whisper gibi olaylar yok gidiosun delikanlı gibi yanına ne diosan öle diosun. O yüzden oyuna girince bulman lazım arkadşaını bi yered buluşup öle whisper atiim falna yok die biliorumç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Spyro said: Mortis said: Böle starter kılıçla başliim en yakın yerdeki npcleri kesip skill kasiim moduda yok. diyene bak.. Mortis said: ceylanlar bişey yapmio ya ben ilk girdiimde direk aldım elime baltayı daldım ceylana kestim benim de canım bitti baya ama ölmedim , öle kaptım leatherını kemiğini vs. abi o öle etrafta geyik var bakalım n eo lacak die kesiosun şey diel yani tamma kılıç kalkanımı aldım brit mezara gidip sword kasiim falan die gelişmio olay. Gir anlarsın xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar