Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun kurulumu ve yaşanan sorunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nefr said:

splash screen sorununu cozdum, ama nasil bilmiyorum =P

simdi soyle ki bir reinstall yaptim butun patchlerle birlikte, ama ayni anda sound qualityyi 16 bit 48K ya dusurdum 24 bit 48K dan

bu arada patchleri yaparken updateri kullanmadim, butun patchleri administrator olarak calistirmak suretiyle manuel yaptim

bu ucunden herhangi biri cozmus olabilir, herbiri oneriliyor ama hangisi bilmiyorum

deneyin ucunu de

hepsini yaptım oldu (tu)

evet napıyoruz cemil ipekçi benzeri karakter açtım gelin alın beni aksiyon yapak
Mesaj tarihi:
dreagloth said:
Pes ettim, iki gündür, rs den çektim, kendi serer larından çektim, hep hata, hep hata. İndirmiyorum.

Yakışıyo mu? http://forum.paticik.com/read.php?88,4683298 bide şuraya bak
Mesaj tarihi:
Error: An exception occured during a WebClient request diyor sürekli. Normal yollardan indirmeye çalıştım, yine bunu dedi updater, arkadaştan direk aldım, kurdum, 1 2 3 4 diye patchler vardı, ilkini açtım, oyunu aradı bulamadı niyeyse, sonra patch dosyalarını direk mortal online klasörünün içine fırlattım, yine aynı erroru veriyor. Nedir bu, tartışıldı mı bakamadım.
Mesaj tarihi:
iice bakın forumlara ya böle klasörü bilmmenenin içine yerleştiriosun ıvır zıvır yapiosun oluo installı kafanıza göre yapmayın bi olay var orda onları yapınca düzgün yüklüo genelde ilk topicde anlatılıo işte

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...