Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2010

Mille

Öne çıkan mesajlar

Sotto said:

Inter taraftarı olmadğım için beni ilgilendirmiyor,dışarıdan görüşüm,rezilleri oynadılar bu kadar...
Hep eleştirirdim Chelsea'yi defans futbolu yüzünden diye de onlar bile bu kadar düşmemişti,Şampiyonlar Ligi yarı finalinde bir takımın 60-70 pas yapmasının ne 10 kişi kalmakla,ne ilk maçı 3-1 kazanmakla bir alakası yok...
Hakem 2.golü verebilirdi,o zaman Inter rezil olup elenmiş olacaktı,bana göre şanslıydılar öyle diyim,tuttu bu sefer,başka bir gün bu taktik tutmaz demek istediğim o yani...
Yani ortada müthiş bir defans futbolu,veya bir anlayış göremedim ben...

Defans futbolu derken,ortada bir anlayış bir taktik yoktu bence sahada,ne bir pres,ne birşey,defans yapmak sadece kale önüne 9 kişi dizilmek midir benim dediğim o...
X bir takım da bunu yapabilir,Inter'in tek avantajı iyi defans oyuncularına sahip olması,ve bügun bunun tutması,yani yarı sahadan çıkamayan,top tutamayan bir takımın bırak defansif futbolu,futbol oynadığını söylemek benim mantığıma göre güç...

Arsenal açık futbol oynadı ve sonuç ortada Messi 4 tane sıraladı. Inter savunma yapmasa, Barca gibi ofans gücü son derece yüksek bir takıma açık oynasa sonuç Arsenal maçından farksız olurdu. 10 kişi kaldıktan sonra adamların turu geçmesi için tek çareleri defans yapmak. Chelsea bile bu kadar düşmemişti nedir ya, geçen sene bariz bir şekilde Chelsea hak etmişti turu. Hakemin iteklemesiyle geçtiler turu. Az kalsın yine aynısı olacaktı.

Defansif futbolu sevmiyorsunuz diye, bok atmaya gerek yok. Guardiola kadar ballı bir adamda yoktur yani, hayvan gibi hazır bir takımın üstüne çöreklen tek taktikle başarıdan başarıya koş iyimiş gerçekten.

Sonuç olarak BARÇA ELENDİ ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Busquets yerde acılar içinde kıvranırken
Sosyal ağlarda paylaş

Sözlükte 'tamam beya' adlı bir yazar Guardiola'nın hatalarını iyi analiz etmiş:

son derece kritik bu maçta gördük ki dünyanın bu en büyük hücum gücünün hücum hattında problem var. forvet bölgesinde oynayıp adam eksiltmede, topla beraber dalışlarda eksikleri olan bojan ve jeffren gibi gençlerin kalitesiz koşuları oyunda fark yaratmalarını zorlaştırıyor. ibrahimovic boşlukları değerlendirmede ağır kalabiliyor. pedro ise topsuz alanda çok iyi olmasına ve ölümcül son vuruşlarına rağmen iyi bir yedek olsa daha iyi olur. messi'nin ceza sahasına ancak kendi götürdüğü toplarla girmesi, çoğunlukla rakip ceza sahası önünde oyun kurması ve savunma arkasına sarkmaması biraz da bu eksikliklerle alakalı aslında(sezon genelinde böyle olmadı tabi).

Barça'nın sağına hem adam eksiltebilecek,hızlı,bitirci ve pas kabiliyeti de olan bir oyuncu lazım.Pedro biticiliği ön planda olan bir oyuncu,ama diğer alanlarda o kadar başarılı değil.Bojan ve Jeffren overrated adamlar.Ha,zaten bir takım her sene 6 kupa birden alamaz.Fakat bu eksiği tamamlamazlarsa işleri daha da zorlaşacak.Bir de Iniesta-Xavi ikilisinin biri sakatlandığında yerini dolduracak yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacları var.
Sosyal ağlarda paylaş

cok uzundu alıntı

Roqq said:

Sotto said:

Inter taraftarı olmadğım için beni ilgilendirmiyor,dışarıdan görüşüm,rezilleri oynadılar bu kadar...
Hep eleştirirdim Chelsea'yi defans futbolu yüzünden diye de onlar bile bu kadar düşmemişti,Şampiyonlar Ligi yarı finalinde bir takımın 60-70 pas yapmasının ne 10 kişi kalmakla,ne ilk maçı 3-1 kazanmakla bir alakası yok...
Hakem 2.golü verebilirdi,o zaman Inter rezil olup elenmiş olacaktı,bana göre şanslıydılar öyle diyim,tuttu bu sefer,başka bir gün bu taktik tutmaz demek istediğim o yani...
Yani ortada müthiş bir defans futbolu,veya bir anlayış göremedim ben...

Defans futbolu derken,ortada bir anlayış bir taktik yoktu bence sahada,ne bir pres,ne birşey,defans yapmak sadece kale önüne 9 kişi dizilmek midir benim dediğim o...
X bir takım da bunu yapabilir,Inter'in tek avantajı iyi defans oyuncularına sahip olması,ve bügun bunun tutması,yani yarı sahadan çıkamayan,top tutamayan bir takımın bırak defansif futbolu,futbol oynadığını söylemek benim mantığıma göre güç...

Arsenal açık futbol oynadı ve sonuç ortada Messi 4 tane sıraladı. Inter savunma yapmasa, Barca gibi ofans gücü son derece yüksek bir takıma açık oynasa sonuç Arsenal maçından farksız olurdu. 10 kişi kaldıktan sonra adamların turu geçmesi için tek çareleri defans yapmak. Chelsea bile bu kadar düşmemişti nedir ya, geçen sene bariz bir şekilde Chelsea hak etmişti turu. Hakemin iteklemesiyle geçtiler turu. Az kalsın yine aynısı olacaktı.

Defansif futbolu sevmiyorsunuz diye, bok atmaya gerek yok. Guardiola kadar ballı bir adamda yoktur yani, hayvan gibi hazır bir takımın üstüne çöreklen tek taktikle başarıdan başarıya koş iyimiş gerçekten.

Sonuç olarak BARÇA ELENDİ ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Busquets yerde acılar içinde kıvranırken

defansif futbol ? ne futbolu yaw ? Interin hangi atagını gordugunuz mac boyu kutu seklinde canakkale gecilmez yaptılar, barcelona feci oynadı cok saglam hava hakimiyeti olan adamlara karsı surekli yan ortalar cok yanlıs taktik yanlıs oyuncu degisiklikleri, Inter sadece disiplinli idi baska birsey degil, ne seyir zevki vardı nede futbol oynadı ...
Sosyal ağlarda paylaş

Diamor said:

hahaha supermis yahu bu, montaj degil dimi ? morinyonun orda ne işi var bide surat aldıgı hale iyiymis cidden,

asd said:

öküz gibi defans yaptı futboldanz zevk aldırmadı diyenler ne bekliyolardı ?

hani arada bi hucuma cıkarsın, gol atmaya calısırsın, 25 metre lik bir kolonda top oynandı, seyir zevki olmayan sekilde,
Sosyal ağlarda paylaş

barcanın mallıklarını bir kenara koydum, ibo yu cıkartmaları 2. hatta 3. hızlı forve defansın arasına koymamalarını falan ama X takımı oyuncun kim olursa olsun 1 kisi eksik olsan da olmasanda farketmez, Kontra atak yapmadan adam gibi top cevirirsin 5 dakikada 5 atak yiyecegine 5 dakikada 2 atak yersin, Inter Barcelonanın oynunu bozdumu ? bozdu ama barca COK KOTU oynadı zaten Interin bozması haric cok agır yavas top cevirmeler topla dripling denememeler ve sacma sapan bir taktik, Eger Barca son 10 dakikadaki hızlı ve ara paslı organizyonları daha once yapsaydı dünkü rezil haline ragmen bir ust tura cıkabilidi,

neyse mesele ne barca fanıyım ne inter, benim derdim iyi,keyifli futbol seyretmek, dun bu maksatla Tv basına gectim bekledigimi alamadım, gorusum budur, yoksa Inter ilk mac 3-1 kazanmıs 2. mac 3 metre boyunda ve 2 metre kalınlıgında 11 oyuncu bulmus bunların hepsini kendi kale cizgisine dizmis ve kale cizgisinde top sıgacak kadar alan bırakmamıs ve bu sekilde turu geçmiş ? bana ne ...
Sosyal ağlarda paylaş

Barca'nın son 10 dakikada futbolunun düzelmesinin tek bir sebebi var oda İnter'li oyuncuların yorulmuş olması. Messi'nin oldugu kanata arkalı önlü zanetti ve chivu ikilisi ile çıkıyor mourinho ki barca'nın en etkili silahını devre dışı bırakmış oluyor. Yaptığı sistemin uygulaması cidden çok zor oyuncular o kadar atak ve baskıyı üzerlerinde 80 dakika boyunca tutmuş sonunda tabii ki biraz açılmalar olucak ki pique'nin attığı gol gerçekten güzel bir defans oyuncusundan beklenmiyecek bir dönüş yaptı ancak inter o sıralarda artık yorulmuştu hangi takımı koyarsan koy yorulur.

Bu tip bir maçı 98 dünya kupası finalin de Fransa yapmıştı Brezilya'ya karşı ve başarılı olmuştu aynısını hatta daha katısını Mourhinho Barca'ya karşı denedi ve başardı.

Yarı final maçlarından önce Bayern -İnter finali olur diyordum şaşırtmadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...