Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2010

Mille

Öne çıkan mesajlar

Karaman'da ayrı bomba, bir saat İbrahimoviç yerine Yaya Toure alınmalıydı geyiğini yaptı. Ulan adam olsan takım çalıştırabilen biri olurdun, adam Şampiyonlar Ligi yarı finaline çıkmış, Barcelona başında hala tırıs tırıs laflar. Çıkışta yakalayıp ikisinin kafasını birbirine vurmak lazımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

noooollduuu barçanıza?

noooldu messinize ayağına top alamadı cambiasso abisi enseye tokadı vurdu

daniniz alvesiniz tüm çingeneliğiyle penaltılar yaptırmaya çalıştı ofsayttan gol attınız ona rağmen eleyemediniz

hakem hakem diye ağladınız herifin birini verdiler 30. dakka mottayı attı oyundan

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

barça fıs
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth a katılmadan edemiyorum aklı basında hic bi insan interi finalde izlemek istemez cunku futbol dısında herseyi oynayan bi takım..

inter yapmak istedigini yaptı messiyi durdurdu oyunu mecburen kanatlara yıktırdı 9 kisi ortada durup ileri militoya topu atıp zaman gecirdiler..bunu da en igrenc sekilde yaptılar.. barcelona çözüm bulamadı interin bu defansına pique nin degme forvetlere tas cıkaracak hareketi olmasa gol de atamıycaklardı zaten.. hakem bence cok kotuydu.. ceza alanında zıplayan her barcalı ya itildi ya cekildi topa hamle yapmasına izin verilmedi.. gecirilen zamanlara gerektigi kadar ikaz ya da kart gostermedi bi tek mac basında cesara cıkardıgı kart vardı gostermelik..motta nın kırmızı komikti.. barcanın attıgı 2. golde el falan goremedik biz boyle bi 15 kisi falan.. oyle iste kotuydu arkadas..

finalde cok net bayern liyim boyle futbolla cl sampiyonu olan takım gormek istemiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

nileppezdel said:

Maç anlatmak kolay şey değil. Muhtemelen hem doğru hem heyecanlı anlatan bir spiker yoktur ellerinde. Bu sebeple bu adama katlanıyorlardır.

Yada çoook torpillidir

İlker yasin bu dediklerinden hangisine uygun peki?
ilker yasin torpil manyağı..
bilmem kaç senedir farklı farklı kurumların spor müdürü olarak iş yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Benim en sevdiğim lig premier lig. Bol gollü maçları en azından iki tarafın da atak oynadığı maçları çok severim. Ama İnter iki maçtır o durdurulamaz denen Messi'yi de Barça'yı da öyle güzel durdurdu, öyle güzel savunma yaptı ki saygı duydum yani.

Goller güzeldir ama böyle inanılmaz savunma performansları ve taktik savaşları da çok keyifli oluyor bence zaman zaman

abi durdurulamaz oyuncu yoktur. ama kırılamaz savunma da yoktur. :)
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

dreagloth a katılmadan edemiyorum aklı basında hic bi insan interi finalde izlemek istemez cunku futbol dısında herseyi oynayan bi takım..

inter yapmak istedigini yaptı messiyi durdurdu oyunu mecburen kanatlara yıktırdı 9 kisi ortada durup ileri militoya topu atıp zaman gecirdiler..bunu da en igrenc sekilde yaptılar.. barcelona çözüm bulamadı interin bu defansına pique nin degme forvetlere tas cıkaracak hareketi olmasa gol de atamıycaklardı zaten.. hakem bence cok kotuydu.. ceza alanında zıplayan her barcalı ya itildi ya cekildi topa hamle yapmasına izin verilmedi.. gecirilen zamanlara gerektigi kadar ikaz ya da kart gostermedi bi tek mac basında cesara cıkardıgı kart vardı gostermelik..motta nın kırmızı komikti.. barcanın attıgı 2. golde el falan goremedik biz boyle bi 15 kisi falan.. oyle iste kotuydu arkadas..

finalde cok net bayern liyim boyle futbolla cl sampiyonu olan takım gormek istemiyorum..
ABİ YAPMA İHTİYACIMIZ VAR SANA FİNALDE :(

YARI YOLDA BIRAKTIN SATTIN BİZİ Bİ MAÇ İÇİN YAPILIR MI BU?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...