DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 nileppezdel said: DoruK said: ferguson bu işi bilmiyor, 10 kişi kalan takımın tek forvetini çıkarıp iyice geriye yaslandı, gol basbayağ geliyorum dedi. manchester bi an önce bu adamdan kurtulmalı. rafael de bu takımın oyuncusu değil. Ferguson sayesinde neler kazandı Manchester, bi maça göre yargılamamak lazım. Ama bu maçta forvetsiz devam etmesi hataydı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi yalnız inter lyon barca munih son yıların en baba 4lüsü herhahlde yok portolar monacolar liverpollar bilmemneler yok, adam gibi ingilizler olmadan 4 büyük ülkenin baba takımı işte böle şmp ligi olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 nileppezdel said: Park'ı aradı gözlerim :( dilini ısır. şimdi farkettim de son 4 te ingiliz yok lan. ZAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 farkedilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 tüh lan manchester-inter finali olmayacak. neyse inter-bayern münih finali olacak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 robbenin golune nedense gool diye bağırdım. yoksa ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oh olsun lan ingilizlerle maç yaparken az burnumuz kırılmadı. çok sevindim elenmelerine. her sene aynı şey, çelsi manu gelir, çirkef sıkıcı futbol oynardı. kötü oynuyorlar demiyorum ama adamlarda kazanmaktan başka bir hırs, tutku yok. bak messiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Barcelona rakipsiz kaldı artık, gerçi zaten rakipsizdi de.. Inter zencileriyle bacak kırarsa belki eler, yoksa kupa yine onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 KUPA INTERIN BEYLER KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 2-0 da umudumu kaybetmemiştim, 3-0 da kaybeder gibi oldum ama olic'in golü tazeledi devre olmadan rafael atıldıktan sonra iyi kapandı manu ama kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek son olarak; http://www.kirlisozluk.com/nostalji/k/3416.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 munihi o kadar abartmaynın canım barca tokatlar olmadı es kaza muntari messiin futbol hayatını bitirirde inter finali çıkarsa onlar şaplaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 barca tokatlar orası ayrı da ingilizlere karşı bayerni desteklerim sonuna kadar, tur coşkusu var üstümde şuan dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 orası +1 ya finalde ingiliz görmemek paha piçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Kanka senden beklemezdim bu kadar ingiliz düşmanlığı :( Dünyanın en güzel ligi onlarda be.. msne falan gir hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 nileppezdel said: Barcelona rakipsiz kaldı artık, gerçi zaten rakipsizdi de.. Inter zencileriyle bacak kırarsa belki eler, yoksa kupa yine onların beyaz zenci materazziyi unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 inter barça maçları belli guiseppede 0-0 camp nouda 1-1 inter finalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 http://www.kirlisozluk.com/nostalji/k/3416.jpg koymuşlar lan :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Tam ManU'lulara "ZAAAA" yapılacak maçmış ha, 3-0 dan tur vermenin üstüne evlat acısı gibi koyar "zaaa". ilgilenen varsa diye golleri koyayım, son gol bayağı iyi ribery çok güzel görmüş robbenin vole de süper oturmuş. http://www.youtube.com/watch?v=iaecbQXvsPI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hem bayer & almanları çok severim o yüzden maçı münihi tutarak büyük bir tutkuyla izledim güzel maçtı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kermit said: final Lyon - Inter. yada Inter yerine Bayern Münih istiyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Barcelonayı nerenizle izliyosunuz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 götümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 istiyorum diyorum barcayı istemiyorum artık bayar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bayern-barca barca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: Buyse said: PZero said: zamanında tokatladığımız takımlar bunlar hep ooo sdfsdfsfsds AIHODIOHQUEHQUHHOHUOQDHQWFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar