Aiko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 wallcot ilk 11 topçusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kermit said: öbür maçta eğer arşavinin sakatlığı fabregasın sakatlığı geçtiğini farzedersek bu adamların oynadığını düşünürsek nasri yerine walcott bendtner yerinede carlos vela yada rosicky ile başlarsa bence mükemmel bi maç izlenir. fabregas cezalı farzedemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Aiko said: wallcot ilk 11 topçusu değil.tamam haber ver bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Aiko said: kermit said: öbür maçta eğer arşavinin sakatlığı fabregasın sakatlığı geçtiğini farzedersek bu adamların oynadığını düşünürsek nasri yerine walcott bendtner yerinede carlos vela yada rosicky ile başlarsa bence mükemmel bi maç izlenir. fabregas cezalı farzedemeyiz oda doğru lan akrt gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Barça için fena oldu ama, Puyol yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 milito aratmaz puyolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 baya güzel maç oldu ilk yarının 25. 40. dk ları arası cok bayıktı 2. yarıda da 5-10dk cok zevksizdi ama geneli güzel maç oldu. arsenal korkak oynadı. clichy çok kötüydü. sağ kanattan o kadar adam kaçırdı ki barça say say bitmez. ama orda kaçan alves olunca yaratıcılık sıfırdı.tam bir kazma bence alves. messiye odaklanırken ibra 2. kere göz göre göre kaçtı defans arkasına. konsantrasyon sağlayamadılar bi türlü. sonra biraz sert, bir de2-0 ın verdiği baskıyla az cesaretlenince, yetenek olarak barçaya göre kısıtlı olan arsenal 2-2 yi buldu. rövanşta barçaya ne yapsalar eleneceklerini düşünüyorum yine de. maç başlamadan da skor tahminim 2-2 'ydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Fistan said: baya güzel maç oldu ilk yarının 25. 40. dk ları arası cok bayıktı 2. yarıda da 5-10dk cok zevksizdi ama geneli güzel maç oldu. arsenal korkak oynadı. clichy çok kötüydü. sağ kanattan o kadar adam kaçırdı ki barça say say bitmez. ama orda kaçan alves olunca yaratıcılık sıfırdı.tam bir kazma bence alves. messiye odaklanırken ibra 2. kere göz göre göre kaçtı defans arkasına. konsantrasyon sağlayamadılar bi türlü. sonra biraz sert, bir de2-0 ın verdiği baskıyla az cesaretlenince, yetenek olarak barçaya göre kısıtlı olan arsenal 2-2 yi buldu. rövanşta barçaya ne yapsalar eleneceklerini düşünüyorum yine de. maç başlamadan da skor tahminim 2-2 'ydi. alves kazma hariç katılıyorum..1-3 barça alır dedim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 inter maçının tekrarını izliyorum da, akınfeev ne efsane kalecilik yapmış ya allah kesildi adeta kalede geçit vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 barça maçının özeti yok mu ya, 2. yarıyı izleyemedim ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Arsenal eleyecek. Ya tutarsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Diamor said: barça maçının özeti yok mu ya, 2. yarıyı izleyemedim ak en güzel bölümü kaçırmışsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 blazkowicz said: Khelben said: blazkowicz said: Puyol da atıldı oh oh gg Barca. (tarihin en overrated takımı) AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHya sen nasıl görüyorsun ama ben cidden bıktım futbolla ilgili ilgisiz her kişinin çıkıp barca fanboyluğu yapmasında. 'abi uzaylı gibi oynuyolar' 'bunlar insansa biz neyiz?' 'messi marstan gelmiş. babası merkürlü annesi jüpiter.' 'karımla sevişirken barca izlerken aldığım zevki alamıyom!' tarzı yorumlar cidden iğrendiyor beni. yoksa barca gayet süper bir takım ama bir arsenal bir manu da gayet iyi. messi'yi ilah yapanlar rooney'i niye görmez, wenger'in takımını nasıl konuşmaz. :p Rooney de çok iyi futbolcu.. Ama manchester ne yaptı geçen sene? Barcelona 6 kupa aldı yani ne demek bu alabilecekleri her kupayı aldılar.. Hani oxford vardıda bizmi okumadık derler ya alabilecek kupa vardıda bizmi almadık diyor barcelona.. Niye çok iyi bir takım Barcelona su sebeple.. Geçen sene Ronaldo Rooney birlikte oynadılar Man Utd. de ne oldu hiçbirşey.. Arsenal yine aynıydı.. Real Madrid ne yaptı?? Ama barcelona takım olarak herşeyi kazandı.. Hani dersenki Messi overrated onada itirazım olur ama belki mantıklı gelebilir.. Ama barcelona overrated dedinmi körmüsün derim.. Yani senin standartlarına göre ne yapmaları lazım bu durumdan kurtulmak için merak ettim.. Napsınlar ispanya liginden çıkıp ingiltere liginemi katılsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 fabregas ve gallas sezonu kapatmış arshavin 3 hafta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 İlginç maç olacak yalnız. İki takım için de baya önemli adamlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Arsenal'e şans tanımıyorum.Hele deplasmanda fabregas gallas arshavin eksiklikleriyle bayağı bi haşat olurlar.MEssi-ibrakadabra nın falan oyuna ağırlıklarını çok daha fazla koyacaklarını düşünürsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fabregasla arshavin sakat olmasaydı barcelonada puyolla pique eksikken belki ama.... ...yok, olmaz. Olursa Wenger alemin kralı olur ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 DarKRideR said: inter maçının tekrarını izliyorum da, akınfeev ne efsane kalecilik yapmış ya allah kesildi adeta kalede geçit vermiyor +1 Man Utd alıcak diye çok dedikodusu çıkmıştı da van der sarın futbolu bırakmak bir kenara performansı bile nerdeyse hiç düşmeyince kaldı... Çok güzel giderdi ManU kalesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 akinfeev'de tereddüt etmelerinin önemli bir sebebi de dil problemi, yabancı dil bilmiyor çünkü akinfeev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 barça arsenal maçını veren dsmartın abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 1-1 messi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Allah spikerin belasını versin ya Barcelona değil paselona demek geliyomuş içinden, çünkü pas yüzdeleri süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Messi nasi cakti zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 messi 2:1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 messiden gene bal damlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar